Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az okos pipacs

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A november 6-án megrendezett kaliforniai népszavazás döntő jelentőségű esemény volt a génmódosítás elleni civil küzdelemben. Még annak ellenére is, hogy a génmódosított összetevőket tartalmazó élelmiszerek jelölését célul kitűző Proposition 37 nem került…..
az okos pipacs 2013.02.23 09:58:07
Magyar Fanni (anyukájától) kaptuk ezt a verset. Nem gyerekverseket közölni, de ez nem gyerekvers, hanem egy nagyon jó vers, úgyhogy olvassátok, a versek olvasása jót tesz az egészségnek!  Távoli, ködös emlékeimben él még a múlt. A múlt, mi egykor még csupán a jövő volt.…..
az okos pipacs 2012.12.30 09:11:21
Olvassátok el ezt a rövid részletet Móricztól, a Rózsa Sándor a lovát ugratja című regényből. Szerintem nagyon jól megmagyaráz egy csomó mindent  - ami kis változásokkal most is aktuális. Kevesen írták le ilyen tisztán mi a szegénység. A katonafogásnál az az elv a…..
Ha nem jelenik meg automatikusan, a magyar felirat a CC gombbal érhető el. http://sarkvidek.hu Összefogtunk a Radioheaddel és Jude Law színésszel, hogy létrehozzuk talán az eddigi legjobb Greenpeace-kisfilmet.Szánj egy percet a megtekintésére, aztán terjeszd az üzenetet az ismerőseid…..
Kettős Mérce Gyáva nyulak 2012.05.13 13:25:00
Az úgy volt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia hosszú évek óta vizsgálta az almásfüzitői vörösiszap-tározókat meg az azokon felhalmozott veszélyes hulladékokat, és most kiadtak egy kötetet, amiben – láss csodát – messzemenőleg egyetértettek a pánikkeltő hippik…..
Ne gondoljon most a kedves olvasó, valami új, technikai csodára, a kétéltű, szárnyas kamionra még kicsit várni kell. A mellékelt videón a forgószél kapott fel egy kamiont, majd ejtette le, a távoli Texasban, még a múlt héten. Texasról nekem két dolog jut eszembe: a bólogató…..
az okos pipacs 2012.04.11 18:28:20
@flamer: Ez az! Még több agreszív beszédre van szüksége ennek az országnak! Attól tér észhez a kritizált vitapartner, és attól lesz jobb érzés itt létezni!
az okos pipacs 2012.04.11 18:36:35
@flamer: Pajtás, nem akartam semmi mellett érvelni. Csak fuldoklok attól, hogy mindenki marha nagy elánnal akarja a másikat földbe döngölni.
az okos pipacs 2012.04.11 18:51:33
@Makkasz: Gyakoribbak a tornádók - évente vannak cikkek arról, hogy a biztosítóknak mennyivel több viharkárral és más időjárási szélsőséggel kapcsolatos kifizetésük van világszerte. Márpedig ők nem zöldek, hanem kapitalisták, eszük ágában sincs riogatni, csak a pénzükre figyelnek oda.
Pár hete jött az MTI hír, hogy Németország a nagy hideg miatt arra készül, hogy újraindítsa a fukusimai katasztrófa után leállított öreg atomerőműveit. Az indok „nyilvánvaló”: a hidegben megnőtt az energiaigény, és az csak atommal látható el. Vizuális…..
Kettős Mérce Az MVM bemutat 2012.01.11 09:52:00
Az MVM bemutatja az Energia 2.0-t, az MVM gratulál a Prima Primissima díjazottaknak, az MVM Élménynapot szervez, az MVM óriásplakáton emlékezet (húszméterenként), hogy az ünnep fényében is jelen van, ő minden szépet és jót támogat, nélküle megállnak az élet. Minden második…..
 Az atomenergia jövőjéről szóló vita újra lángra kapott Franciaországban és sok más országban azoknak az aktivistáinknak köszönhetően, akik a héten két francia atomerőműben is váratlan látogatást tettek. Hamar szárnyra kapott a hír, hogy ilyen könnyedén…..
Miféle éghajlatváltozás? Az atomenergia biztonságos, és ha nem, akkor is jobb, mint bármi más! A GMO-k veszélytelenek és majd jól megoldják az éhezés kérdését! Már megint csak a sötétzöldek riogatnak!És társaik...
az okos pipacs 2011.11.04 09:34:51
A hazai nagyvárosok levegője újra magasan a határérték felett szennyezett. A kis részecskék koncentrációja a Fővárosban és sok vidéki városban az egészségügyi határérték 2-3-szorosa, így a riasztási szint után könnyen lehet, hogy a szmogriadót is el kell rendelni. A…..
Egy zöld szervezetben dolgozom, napi rendszerességgel telefonálnak kétségbeesett emberek különféle környezeti problémákkal. A faluban minden harmadik ember rákban hal meg, mert a szomszéd vegyi üzem szarik rájuk, átminősítette a kiserdőt az önkormányzat és valami logisztikai…..
Oké, hogy erősen úgy tűnik: rohad szét körülöttünk az egész világ, de azért vannak jó példák is. Mint amikor egy Hunvald-féle gigahotel építése ellen úgy összekapják magukat egy utca lakói, hogy a végén egy életerős, működőképes közösséggé alakulnak,…..
"Mérföldkövek a világvége előtt" rovatunk újra jelentkezik:Gyönyörű sisakokat találtunk a neten kisbabáknak. Mert a baba totyog, elesik, és ha nincs mindig rajta sisak, akkor kituggyamilesz. Thudgard néven nyomják, ha valaki ezzel akarja szivatni a gyerekét...