Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theLastLivingGhost

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Mire ezt az idei utolsó korrepetálásra szánt szöveget publikálom, remélem mindenki az esti bulira készülődik, hiszen Szilveszter napja van .  Búvárkodva korábbi kérések között találtam egyet, amivel " adós " maradtam , ezért került most…..
theLastLivingGhost 2011.05.17 08:26:11
@vámpír6: Bár valószínűleg már későn írok, de a kommentet pont utolsó születésnapomon írtad, amiért szívesen keresnék választ, valamint eközben eszembe jutott, hogy ezzel építhetek is. :)

A post talán egy kicsit egyoldalú tagmondat-hierarchia szempontjából, így ravasz módon egy érdekes kötőszó, valamint egy domináns második tagmondat (teljes abszolútizmusban, egyedüli bekarikázottként) könnyen becsaphatja egyre bővülő funkcionális mondatelemzési képességünket, és így született a Chocapic. [De csak mert az írás végére rájöttem, miről és hogyan írok; A hangsúly a "született"-en van.]

A szögletes zárójel csak komment, ugyanakkor az az előtti csodálmánnyal lehetne akár romantikus körmondat-elemzést csinálni, s így (ezzel a tagmondattal és paragrafussal együtt) máris egy régi és két új, nagyon-menő-vagyok-mert-tudok-hosszú-mondatokat-írni feladatot kapunk.

Aki 12.16.-ig kommenteli a három ágrajzot, az nyer! :)