Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3014

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Parlamentben belengetett reformcsomagban megpendítették (vagyis inkább kilátásba helyezték) a fegyveres testületeknél dolgozók korkedvezményes nyugdíjbavonulási lehetőségének megszüntetését. Abszolút logikus, hogy a Lemilbloghoz hasonló fórum ne menjen el szó nélkül a…..
3014 2011.05.16 20:16:38
Tisztelt Tiboru!

Teljesen igazad van. A rendvédelmisek nem sztrájkolhatnak, max. demonstráció, de ha így megy tovább eljutunk oda is, hogy ha hárman találkoznak az utcán és felismerhetővé vállnak, akkor az már csoportos, előre kitervelt, nyereségvágyból és anyagi hasznoszerzésből elkövetett tömörülés bűntette lesz még egy kicsit megspékelve az emberiség ellen elkövetett, halált okozó eszmecseréről. Ez minimum életfogytiglan kell, hogy legyen. Sajnos az van, hogy valóban igen erőteljesen korlátozott jogokkal bírnak, de ezt most nem részletezem. Mint korábban írtam, nem csak mellettük tettem le a voksomat, hanem az állam által foglalkoztatot sokaság és hozzátartozóik mellett, mivel én úgy látom, hogy ez csak a jéghegy csúcsa közhellyel szólva. Ma ők, holnap mások, majd jön mindenki. Ha azt mondanám, hogy jól lakottan könnyű sorsot színlelni az éhezővel, talán mindeni érti.
A jogaikban korlátozottak igazából semmit sem tehetnének, akkor meg mi is van. Játékfigurák egy sakktáblán, ahol sok a paraszt és tudomásom szerint csak két király van. Ma az egyik, holnap a másik, de az eleje megy először harcba és senki nem sajnálja őket. Aztán jönnek a táblán a tisztek. Az már fáj a játékosnak. A jó játékos viszont úgy tudom, hogy a parasztjaiért is küzd! Hát ez nincs nálunk már régen és ahogy látom, talán más játékba kellene kezdeni!
Elnézést a sok agymenés miatt, de mennem kell! Talán jobb is így vagy bal? Legyen ésszerűbb!!!