Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DougTheHead

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Az U.N.C.L.E. embere 2015.08.13 06:00:00
Manapság óriási divat a hatvanas, hetvenes évek nemritkán klasszikus, de mindenképpen emlékezetes TV-sorozatait nagy vászonra vinni. Teszem hozzá, több kevesebb sikerrel. A magyar közönség a "vasfüggöny"…..
DougTheHead 2015.09.14 15:46:45
@topknot: total agreement
Szerda van, Mácsai napja szarul indul. Könyékig a WC tartályban + érkezik a fia rinyálni: „Nem akajok iskolába menni!” Hol is hallottam én ezt? Szívás, ha ez embör apja pszichomókus, rögtön vágja, hogy nem annyira a hasa fáj a gyereknek, mint inkább csak szimplán nem akaródzik…..
DougTheHead 2012.10.26 15:10:40
@-Finucci-: Igen, de még mennyire hogy van... de igazából az In treatment is egy re-make, az legeslegeredetibb az egy izraeli sorozat ezen alapul az amerikai: www.imdb.com/title/tt0466345/ csak amerikában még tovább vitték, mer ugye nagyobb közönség elé tudták tárni, és hozták magukkal az eredeti alkotókat, és nagyon állatkirály, Gabriel Byrne parádés mint mindig, és a többi színész is istenien csinálja! nem annyira értem miért kellett így magyarul is megcsinálni, de ha jó, akkor csak hajrá!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..