Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perecelek (törölt)

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
perecelek (törölt) 2012.08.14 08:09:55
@Jaffar:
Ha valaki így fogalmaz:

"Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény" ez pl. igencsak egy liberális nézőpont. Nem én járattam le a liberális jelzőt, de nem kell rajta fenn akadni.
Az és kész.
Egyik olvasónk már csak félve meri bekapcsolni a Kossuth rádiót, mert a ma délutáni híreket hallgatva már azt sem tudta, milyen hónapot írunk. A négyórás hírekben ugyanis kissé váratlanul azt az információt kapta, hogy Mark Webber indul az élről a holnapi Monte-Carlo-i…..
perecelek (törölt) 2012.06.17 06:29:03
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
perecelek 2011.11.01 09:51:00
 ..
    Az aggálytalan optimizmus és a hamis remény veszélyéről, valamint a pesszimizmus hasznáról értekezik legújabb kötetében Roger Scruton angol konzervatív filozófus, aki hazájában Richard Dawkins és az „új ateizmus” legjelentősebb filozófiai bírálója.…..
perecelek (törölt) 2011.10.19 21:47:29
@bombajóboxoló:

egyetértünk , annyit hozzátennék hogy sem a megrögzött optimista, sem a megrögzött pesszimista hozzáállás nem jelent érzelmi szabadságot.

A pesszimista ember az életörömét folytja vissza az optimista pedig a negatív érzelmeit, amikor a szarról bemagyarázza magának hogy az is jó.

Érzelmileg szabad csak az lehet, aki minden pillanatban át tudja magát adni az ébredő érzelmeinek. Ilyen ember a társadalom kevesebb mint 1%-a lehet...
perecelek (törölt) 2011.10.19 21:49:31
@Guild:

szerintem fizikailag senki sem lehet szabad teljesen. Azt már akkor elb@szta, amikor erre a világra megszületett
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
  Újságírót nem keresnek, csak Alekoszokat – mondja Bánó Andás. A két nagy kereskedelmi televízióban szerintem rám már nincs szükség. Alekosz megelőzött, mellette én aligha rúghatok labdába – mondja Vágó István. Úristen mi történik itt?   Adott…..