Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heymister

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy sikerre való tekintettel újabb képeket kaptunk! Reméljük a következőkre nem kell ilyen sokat várni! Kinek mi a kedvenc? Nekem a leopárdos legging/harisnya kombó a nyerő! ..
Valóban amatőr valóban magyar tini lánytól! Vélemény? Kérjünk még tőle képet? ..
Üdv, Szeretném, ha kicsit energikusabbá varázsolnánk az oldalt, amihez persze leginkább arra van szükség, hogy Ti, olvasók is kommenteljetek, véleményt nyilvánítsatok a bejegyzéseknél, hiszen Miattatok csináljuk ;) A mai napra hét lányt hoztam, akikben az a közös, hogy…..
A második nemzeti konzultáció okán mi is indokoltnak éreztük, hogy elbeszélgessünk az olvasóinkkal. Csak pár percet rabolunk az idejéből! A válaszokért küldjük a lefüggönyözött autókat, nem kell postára adni. Vannak, akik szerint az új konzultációs kérdésekre csak…..
"Ritkán hallani ilyen fingoperát" - kommentált a magyar miniszterelnök, miután kijött a vécéfülkéből. Majd meglepődött.  "Mikor ott ültem, azon gondolkoztam, hogy mi baja lehet a mellettem ülőnek" - meséli nevetve Barack Obama, az Egyesült Államok…..
Heymister 2012.05.21 22:05:21
@Pegero: de sajnos tévedsz. Keress tovább, úgy tudom, már nagyon várnak!
A 21 éves hölgy 43-as lábmérettel rendelkezik! Tényleg nagy talpai vannak de ennek ellenére szerintem nagyon szexis főleg az óriási flip-flop papucsában...
Miután Floris Kaayk bevallotta, hogy az ember hajtotta csapkodó szárnyú járműről készült videó nem valódi, elkezdődtek a találgatások, hogy vajon nem átverés-e az átverés beismeréséről szóló nyilatkozat. De. Többen úgy vélik, hogy a beismerő e-mail is csak fotosop, vagy…..
Heymister 2012.03.26 15:42:01
@EeJay: nem, szerintem ennek pont az ellenkezője igaz..
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..
Heymister 2011.06.17 21:19:35
@SchmittPali: azért az szomorú, h nézem-nézem a hozzászólását tisztellt Álamfő ur, és már nem tudom biztosan, h ez vajon komoly-e vagy vicc.. :) Mindenesetre a válaszok közül erősen hiányolom a "szilvásbuktát, mer azt szeretem" lehetőséget! :O
A Magyar Nemzetbe írt, bicikliseket támadó cikke után Tóth Gy. László politológus másról is beszélt a HírCsárdának. Exkluzív interjú. HírCsárda: Nagy vitákat kavart a biciklisekről szóló értekezése. Fenntartja az állításait? Tóth Gy. László: Természetesen. Nem…..
A tegnap Alföldi-botrány kapcsán kialakult nyilatkozatháború után a Jobbik meglepő ötlettel állt elő: ha már van igény a pornográfiára, akkor vonják szakmailag ellenőrzött állami irányítás alá. Alföldi Róbert válasza nem az első eset volt, ami Pörzse Sándort komoly…..
Heymister 2011.05.24 19:02:26
Olyan jó volt, amíg a HírCsárda híreit csak hülyék kommentelték, de nem idióták... :(
@almodhi: Nem a kurucinfon vagy, ha valakit a helyesírás eszközeivel, vagy más, közvetett módon sértegetsz, nem kell mindegyik után megmagyaráznod, itt értjük. Ha meg- nem is feltétlenül.
Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója. "Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk,…..