Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hachi-chan

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Barkát szedett aznap, mintha az neki járna. De arca felpuffadt , mint egy puha párna. Teste kifehéredett, hibáit nem őrzé. A valódi bőr most tiszta pamutdzsörzé." Mielőtt hiányolnátok Cadenza mentoranyátokat (van ilyen bátor személy?), adok magamról valami életjelet.…..
Hachi-chan 2013.03.18 21:39:40
Eheti epizódunkat felfoghatjuk úgy is, mint a halál megmásíthatatlan tényének leszögezését, mint egy klasszikus démonidézős horrort, vagy akár mint egy újabb epizódot a Horror Mestereiből. Sokatok a jobb részek között tartja számon, jómagam nem estem hasra tőle. Mindez azonban…..
Büszkén jelentem, hogy megérte az eddigi „szenvedés”, ugyanis elérkeztünk a sorozat egyik legjobb (ha nem a legjobb!) darabjához! Ha valakinek esetleg valamilyen elfogadhatatlan okból nem ugrana be eheti rendezőnk, John Carpenter személye, az sürgősen kapcsolja ki a gépet, nézze…..
Tudjátok, van ez a játék... Neeem, nem a Fűrész. Amit most veletek szeretnék játszani, sokkal inkább hasonlít a Cluedo-ra. Ugyanis gyilkosság történt, és ránk hárul a feladat, hogy megoldjuk az ügyet. Segítségünkre lesz ebben a Horror Mestereinek hetedik része, melynek címe nem…..
Meg akartalak lepni titeket valami magasztos erkölcsi kezdéssel, mert az epizód, amit e hétre hoztam, igencsak bővelkedik az efféle momentumokban. Ám akárminek is álltam neki, egyik sablonosabb lett, mint a másik. Meg jómagam sem vagyok egy valamiféle erkölcscsősz, szóval inkább…..
Hachi-chan 2012.08.27 23:37:19
@purga: de még így is olyan nehéz kivárni >_<
Rendhagyó vendégkritikát kaptunk Zsuzsi nevű olvasónktól, aki egy animációs meséről írt. Ami a kritika alapján nem lehet túl gyermekbarát. Ráadásul macskás - ez ma már csak egy ilyen nap. Az egyébként érdekes, hogy ezzel párhuzamosan egy olvasónk szeretett is volna erről…..
Örömmel tapasztalom, hogy lassan kezditek felfedezni a sorozatot! Mielőtt rátérnénk az eheti epizódra, hErpEsz ajánlásának eleget téve fogadjátok hideg borzongással a Masters of Horror intróját, amely azért valljuk be, meghozza az ember kedvét egy-egy ütősebb darab…..
Újabb hét, újabb epizód. Ígéretemhez híven jobb az előzőnél. Ráadásul egy igazi színészcsemege is felbukkan, szóval komolyan és végérvényesen nyeljük le a keserű pirulát, hiszen eheti darabunk nem más, mint a...   Dance of the Dead   Az epizód alkotói…..
A Horror Mesterei visszatértek! Ismét felveszünk egy elveszettnek hitt fonalat. Jelen esetben nekem jutott a megtiszteltetés, hogy jobb színben tüntessek fel egy olyan részt, amelyet az olvasók többsége bottal sem piszkálna meg, nemhogy pozitívan nyilatkozna róla. Pedig higgyétek el,…..
Tegnap festettem egy nőcit, lehunyt szemekkel,hatalmas hajkoronával,ami elfedi a testét.A feka takarító néni szerint nice,nice és beautiful :)Ami ma készült - ugye mondanom sem kell, hogy egy fát ábrázol:) - arra is azt mondta, hogy nice, majd megkérdezte mennyiért akarom eladni. Én…..
Találtunk egy viszonylag olcsó élelmiszer boltot is. Legalábbis belebotlottunk olcsó termékekbe. Vettünk majdnem másfél kilogramm csirkemellet átszámítva ezerkétszáz forintért, szójaszószt egy ötszázasért, igazi száz százalékos narancslét. Ami nem olyan, mint nálunk, egy…..
Tegnap elmentünk egy hatalmas bevásárló részlegre. Nehezen tudnám összeszámolni, mennyi bolt lehetett egy helyen, de annyi biztos, hogy rengeteg.  Amit nagyon vártam, az a Flowerspot nevezetű boltocska. Nehezen, de sikerült vásznakat szereznünk, elég nevetséges áron. Legalábbis…..
 Utazasunk mar indulas elott is izgalmasra sikerult. A vizumintezes enyhen fogalmazva sem ment gordulekenyen. Misem bizonyitja ezt jobban, hogy az utleveleket 3 es fel oraval az indulas elott sikerult atvenni a nagykovetsegen. A lenyeg viszont, hogy a kezunkben van, es immar az ellenorzest is…..
Végre valahára elkészült az első videóbemutatóm, amit már nagyon-nagyon rég óta ígérgetek nektek, de most végre itt van néhány hónapos késés után. A bemutatott film pedig nem más, mint amit már hónapokkal ezelőtt beharangoztam, tehát a 2002-es John Q: Végszükség…..
Ahogy ígértem, ezúttal az AMC tévécsatorna üdvöskéje, a The Walking Dead második évadáról fogok beszámolni nektek a Comic-Con alkalmából. Aki esetleg még nem ismerné ezt a valóban kiváló sorozatot, annak röviden összefoglalnám, hogy miről is szól. A The Walking Dead…..
Mint azt már néhányan biztosan tudjátok, tegnap óta hivatalosan is kezdetét vette a méltán híres San Diego-i Nemzetközi Képregény Találkozó, azaz röviden a Comic-Con, amely egy remek alkalmat ad nekem a "visszatérésre". Sajnos magánéleti okok miatt egy ideig nem tudtam…..
Játékbarlang Hírmorzsák 2011.05.19 13:00:00
Először is szeretnék ezúton is gratulálni Codynak és Pizzapapának azért, hogy a vártnál sokkal hamarabb elkészítették az első videóbemutatójukat, és nem is akármilyet. Nekem kifejezetten tetszett, egyedül a hang minőségével voltak problémáim, de ettől függetlenül a srácok…..
Így van! Mindenki kedvenc kalóza Jack Sparrow visszatér!(elnézést a kapitány mintha lemaradt volna:)) Johnny Depp ismét felölti Jack Sparrow jelmezét akit zseniálisan alakított az eddigi részekben és most sem várunk mást tőle. Ebben a részben több ismerős szereplőt viszont…..
Hachi-chan 2011.05.16 13:23:31