Regisztráció Blogot indítok
Adatok
byvike

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hájl Polgálok! Ebben a melegben hullanak a labszolgák, mint a legyek. Sápítoznak, sipítoznak... A munkatölvénykönyvének szabályaival jönnek... Víz kell, meg bejelentett bél, meg jó munkakölülmény... Meg egy dulva pofon! Szóval új labszolgákla volt szükségem, ezélt hát…..
Emlékszem még alla a hideg téli estéle Pálizsban, amikol a Lumiéle fívélek bemutatták A munkaidő vége című filmünket, a 46 másodpelces alkotáson a Saint-Victol úti üzemből távozó labszolgáim láthatók, amint épp haza taltanak a lobotból. Telmészetesen én voltam a film…..
Léges-légen töltént. Majdnem ezelkétszáz évvel, azután, hogy kidelült, hegylakó (hájlandel) vagyok, de a feltámadás tölténetem más tészta (dulum)… Nos, hű centuliómmal és pál edzett lasztás komondollal élkeztem meg Székesfehélválla Blájen születése utáni 1222. év…..
A mai nappal elindítom blogomat (elektlonikus klónikámat), itt bővebben olvashatsz a mindennapi életemlől, hős tetteimlől, paláználkodásaimlól... A lényeg annyi, hogy lajong, különben dulván a padlóla dobatlak! ..
byvike 2011.05.25 08:07:44
@djepo007: Sőt! A zanzásított tartalomjegyzék! ;)