Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Receptes Gizi

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Recept teszt Szarsüti #2 2017.07.26 16:32:42
Gondolkodtam a címen, de arra jutottam, ez egész egyszerűen annyira sz@r lett, hogy azt sem érdemli, hogy címet adjak neki. És nem is adtam. Nem is értem, hogy nem gondoltam végig a receptet, amikor elolvastam. Már akkor feltűnhetett volna a száraz és a folyékony dolgok aránytalansága. De nem tűnt.…..
Harmadik próbálkozás, óriásrutin, nagymellény. Van is mire. Jó lett! De csak azért, mert jó volt a recept. Bevásárlást egyre hanyagabbul kezelem, fel sem tűnt, hogy barnarizsliszt is kell, ehelyett nagyvonalúan zabpehelylisztet - ez egyébként is kellett - és Szafi reform szénhidrátcsökkentett…..
Recept teszt Szarsüti 2017.07.16 15:27:49
UPDATE: Időközben szakács húgocskám megszakértette a receptet és a következőket tette hozzá: "...a recept eleje már szar. A vajat nem szabad felolvasztani. A tésztába kell morzsolni. Úgy tudna működni. És ha én csinálnám, akkor csak a tojás sárgáját keverném bele és a fehérjéből habot vernék és a…..
Na először is. A tartalomjegyzék szerint ez a recept a 30. oldalon van. Ott azonban a meglepett olvasó bizony egy mini sült paprikás galette receptjét találja. Mínusz egy pont a szerkesztőnek. Hanyag munka. Nade a leleményes receptvadászon nem fog ki holmi trehány népség. A 28. oldalon már ott is a…..
Lon Donna skicc 2011.07.13 01:54:00
A Moleskine jegyzettömb marketingesei azt javasolják, hogy mindig legyen nálad a sikk, kicsi és strapabíró füzetecskéd, amibe lejegyezheted a hirtelen támadt ötleteidet és gondolataidat, hogy megragadd a legjobb pillanatokat. Szerintük annak idején Hemingway, Van Gogh és Picasso…..
Lon Donna Nemzetközi kalandok 2011.06.22 02:56:00
Kalandokból akad bőven, ahogy ezt már többször említettem.Egyik emlékezetes utazásom a múlt vasárnapi oxfordi kiruccanás, ami hát, hogy is mondjam, hagyott némi kivetnivalót maga után. Török barátnőm ajánlotta fel, hogy menjek velük, amit nagy lelkesedéssel fogadtam. Didem…..
Lon Donna Első nap az iskolában 2011.05.18 12:36:00
 Ennek a bejegyzésnek az is lehetne a címe, hogy „Barangolásaim a föld alatt.”Londonnak 11 metróvonala van (itt volt a vilagon eloszor metro) és ebben még nincs benne a szinten 11 vonalat magában foglaló vasúthálózat. Bármi is történik velem egész nap, végső soron…..