Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CarreyB

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
"Sziasztok,Picur, a ház ura augusztus 1-jén lett hároméves. A képen a tortával látható. Itt még igen érdeklődő volt, de sajnos nem nyerte el a tetszését a cucc. A nap hátralevő részében sajttal és husikával ünnepeltünk. Azok őfőméltósága kényes ízlésének is…..
CarreyB 2011.09.30 12:43:02
@igazi Lencsés István: A képen nem látszik túl jól. NEM csokitorta, édesség, stb. volt. Természetesen kutyusok számára készült, olyan mint a jutifalat, csak nagyban.
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam.   Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam - azt gondoltam, két kicsi gyerekkel faképnél…..
CarreyB 2011.07.04 09:50:28
@Easyke: Nem megakázkodásnak hívom ezt, hanem inkább kihasználásnak. Én is azt vallom, hogy az első randin a pasi fizet - persze, csak ha nem iszunk meg jó sok ütös koktélt, meg csapunk egy igazán görbe estét, mert azért azt nem várom, hogy annyit kicsengessen - de a leírásból ítélve itt szimplán arról volt szó, hogy nem jön be a pasi, de ha már eljöttem, lehúzom. Na ezt én utálom. Ha valaki annyira nem szimpatikus, hogy biztosan tudod, hogy nem lesz folytatás, akkor mondd meg, és ne legyél ilyen paraszt. Ja, a pasi nem kell, de azért fizesse már a számlámat. szánalmas...
CarreyB 2011.07.04 10:33:49
@nemkellex: igaz-igaz.
Felhúztam magam a nem veszem fel a telefont mentalitáson:)
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
CarreyB 2011.06.16 09:33:12
@Idet: Ha a gondatlan, hülye gazdi torkát harapnád át, teljesen egyetértek:)
CarreyB 2011.06.16 09:41:25
@futuretech: Ha meg van határozva, hogy mekkora területet kell egy kutyának biztosítani - nálunk ilyen azt hiszem, hogy van - és nem tartják - márpedig az írás alapján elég zsúfolt a hely - már lehet tenni valamit, nem?
Csak itt megint félő, hogy ha a szomszéd megunja a basz.atást, és elviszi a kutyákat, azok utcára kerülnek. Holott nem ők választották azt a barmot gazdniak. Vagy mehetnek jobb esetben rendes menhelyre, rosszabb esetben sintér telepre. Mindig a kutya húzza a rövidebbet:(
Hatékony állatrendőrség kellene!!!!
CarreyB 2011.06.16 09:55:54
@Idet: Na igen, csak sajnos addig, amíg például a családon belüli erőszakot nem tudják hatékonyan kezelni, hogy lenne állatrendőrség...?
Bár én nagyon szívesen csinálnám önkéntes alapon is, ha LENNE valami jogköre egy ilyen szervezetnek, és tényleg hatékonyan tudna működbni. Mert az, hogy kimegyünk, megbeszéljük a gazdival, de tenni valamit nincs jogunk, nem sokat ér.
Megnézném, hogy mi lenne, ha kapna egy jó kövér csekket a bírsággal...De amíg állatkínzásért nevetséges összegeket meg felfügegsztett börtönt szabnak ki, mit is várunk
Sajnálja, de előző nap kondizott és a súlyzó kiesett a kezéből ráesett és eltört 2 bordája, levegőt is alig bír venni (hallatszott a hangján) Kedves Szakítósblog!! Már nagyon régóta hű olvasótok vagyok, és már egyszer küldtem is be ide egy szakításos történetemet.…..
Odacsörtettem a pulthoz, valami italért, és mit látok? Az én drágám ül fehér bikiniben a pult szélén...Sok évvel ezelőtti a történet. Én túl a 30-on, és túl egy váláson, a lány 30-on innen, és házasság előtt. Baráti társasággal nyaraltunk Törökországban, ott…..
CarreyB 2011.05.27 14:55:57
A viszony (tökéletesen hétköznapi okok miatt) konfliktusokkal terhelődött, ezzel nagyjából párhuzamosan nyitottunk mindketten a külvilág felé. Üdv! Tervben van, hogy az egyik legdurvább szakításomat megosszam veletek, de kell hozzá a másik érintett fél is – ugyanis…..
CarreyB 2011.05.26 12:14:01
@Kham: :))) jobb mint a poszt.
megjegyzem azért a posztolónak sincs rossz stílusa, csak arca ne lenne olyan hatalmas...de majd a sokadik pofára esés után talán eszmél.

a sztori meg elég tucat szerintem...nyitott kapcsolatok vannak dögivel, ne legyünk álszentek.
valakik nyíltan luffantanak félre, valakik meg titkolják .
nem is értem, hogy mit várt, ha egyszer nyitott kapcsolatban állapodtak meg. bár a nyitott kapcsolat kb. arról szól szerintem, hogy legyen egy állandó f@sz, akit leakasztok, ha szükséges...
Azóta nem láttam, és nem is hallottam felőle semmit. Talán jobb is így, csak felkaparná a sebet. Sziasztok! Egy tinilány történetét olvashatjátok. Én:15 [most17] Ő:18 [most 20] Személyesen elég visszahúzódó voltam fiúk terén, így 15 évesen [tudom vicces], de interneten…..
Kidobni is csellel sikerült, elvágtuk a net kábelt és fb nélkül unatkozott és megörült ezért hazament.Sziasztok! Egy-két hónapja olvasom a blogot, reméltem találok egy, az enyémhez hasonló brutalitású sztorit, de nem. Az enyém elég durva, brazil szappanoperát…..
CarreyB 2011.05.18 13:17:51
@Dr. Jula Watson: idomulnak a pasikhoz:)
CarreyB 2011.05.18 13:26:58
@Nard:
mindent nyilván nem, ahogy gondolom Te sem. viszont az tény, hogy a mai világban eléggé megváltoztak az értékrendek, és eltolódott a fontossági sorrend. Ennek megfelelően meg több a hulladék is szerintem.
CarreyB 2011.05.18 13:29:24
@Nard: egyébként meg boldogan lennék 24. de az a kor már sajnos elmúlt. :)
nem fura, hogy amiíg 17 éves múltál, mindenkinek azt mondtad, hogy már 18 vagy? most meg ha 29 lettél, nem mondod, hogy már 30 vagy, maradsz a 29-nél. Legalábbis én:)
Erre persze jött a válasz, hogy ő rám nem kíváncsi és ne zaklassam, mert ő amúgy is többet ért el az életében mint én. Már 8éve ismerem a férjem, egy éve házasodtunk össze és van egy gyönyörű kisfiúnk. A párom előttem együtt élt egy nővel 7éig akinek volt már…..
CarreyB 2011.05.17 16:20:52
@el333t: nem attól lesz valaki apa, hogy ő csinálta azt a gyereket. ha évek óta részt vett az életében, nem az a normális, ha továbbra is ott van????
ezt meg az újnak el kell fogadnia. most miért kellene a pasinak szakítani a gyerekkel? akor fordított helyzetben te is elhajtanád a gyerkőcöt, mert már nem élsz együtt az akkori pároddal? nyilvén szereti a pasi a gyereket, és viszont. ez a normális szerintem
CarreyB 2011.05.18 08:17:20
@el333t: azért ne keverd a szezont a fazonnal. ebben a történetben nem egészen arról van szó, hogy az ex évek múltán beállít egy gyerekkel...az teljesen más heéyzet nyilván.
De itten 7! évig nevelte, ami szerintem nem elhanyagolható.
És ha az a faszi döntése, hogy továbbra is szeretne kapcsolatban maradni a gyerekkel, új anyucinak ezt nincs joga megtorpedózni. Bár nem meglepő a lépése, a nők azt hiszik, ha gyereket szülnek a faszinak, ők lesznek a mindenhatók, meg az egyetlenek az életében...
De a lényeg, hogy megint van két hülye p.csa, aki nem képes felnőtt módjára, acsarkodás nélkól élni az életét.A pasi meg egy kissé papucs, mert feltételezem, hogy nem meri egyiket sem elküldeni a búsba.
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
CarreyB 2011.05.16 16:27:34
@kiscickány: így van. nincs a házassággal semmi baj, de attól nem lesz több egy kapcsolat.
CarreyB 2011.05.16 16:30:57
@Jocó papa:
Aha, mert ez így szokott lenni...Akkor nézz körül, hogy egyí ilyen házasság mennyire működik...Egész életében nem tud színlelni.és gyűlölni fogja azt a nőt/férfit, aki miatt elbaszta az életét.
A gyerek meg nem hülye...Pontosan érzi, hogy gáz van.