Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnes

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy nézegeti az ember a különböző időjós oldalak előrejelzéseit, hirtelen valami szürke, szögletes és súlyos kérdés, úgy délután fél öt körül rázuhan: miért pont a fellépés napján a legmélyebb minden számoszlop illetve miért aznap a legnagyobb az…..
Tegnap este érkeztünk vissza Kárpátaljáról - Nagyberegről, ahol megint csodálatos napokat töltöttünk. Órákat tudnék mesélni, hogy mennyire jó volt, stb stb... Bár én csak szombat este csatlakoztam, mégsem bántam meg, hogy három nap miatt 500 km-t utaztam pluszban. megérte. (:…..
A DÖK:Év elején mikor először megjelentek az iskolánkban a plakátok, hogy diákönkormányzati nagygyűlés lesz, talán senki sem gondolta volna, hogy mennyi mindent képesek vagyunk összehozni együtt. Az első ülésen annak rendje és módja szerint betöltöttük a helyeket,…..
A tömeg tolakodva, egymást lökdösve próbálta megpillantani a porondon fekvő lovagot.Vajon mi történhetett vele? Talán halálra sebezte az ellenfél? Csoda, hogy ki mert állni és elfogadta a kihívást. Én inkább megfutamodtam volna. Semmi esélye sem volt. Ugyan, hiszen csak egy…..
Néhány napja kezdte el olvasni a regényt. Közben sürgős elintéznivalója akadt, így félretette a könyvet, és csak akkor vette ismét a kezébe, amikor visszavonatozott a birokára; lassacskán felkeltette az érdeklődését a cselekmény és a szereplők jellemrajza. Akkor délután írt…..
Tegnap érkeztem haza a családi utazásról. Idén sajnos úgy alakult, hogy nem mehettem haza Erdélybe a barátokhoz, ezért a szüleim meghívták a svédországi unokatestvéremet, és családját, s elutaztunk három napra Zalakarosra. A szállodához tartozott a városi fürdő, ezért elég…..
Már az iskolában is készülődünk a szünetre, és már mindenki számolgatja, hogy igen, már csak 8 nap, és vége az iskolának. A mi osztályunkban még szokás, hogy minden évben egy sapkából kihúzzuk egymás nevét, s akit mi kaptunk, a közös ünepléskor megajándékozzuk. Mivel…..
"A France Football magazin által alapított Aranylabdát 2007-ben Kaká, az AC Milan brazil futballistája nyerte meg. A Bajnokok Ligája-győztes támadó 444 pontot kapott a futballvilág talán legnagyobb presztízsű szavazásán, sikeréhez szinte kétség sem férhetett, a…..
Ma délután Az osztállyal meglátogattuk a Nemezeti Galériát... Sajnos jövőre már ezért is fizetni kell, de most inkább nem merülnék bele ennek politikai fejtegetésébe...A Munkácsy-gyűjteményt tekintettük meg, természetesen idegenvezetővel együtt... Már sok mindent tudtunk…..
Múlt héten megint itt voltak a kárpátaljai cserediákok... Ahogy tavaly is, most is nagyon jól éreztem magam velük, csak sajnos nagyon hamar eltelt az a pár nap... Mire jól összeszoktunk, már kellett is hazamenniük... Hétfőn este érkeztek, s kedden már együtt mentünk iskolába. A…..
Nem értem, hogy ha egyesek feleslegesnek és szánalmasnak tartják a blogot, akkor miért olvassák?!Kedves 'Döglött hal a Dunából' ha ennyire unod az életed, attól még nem kell mást ócsárolni, meg lenézni... Te mondtad, hogy szánalmas, akkor meg minek olvasod?Egyébként meg ahhoz…..
Hú, azt hittem, hogy lesz egy unalmas szünetem, de utólag végiggondolva nem unatkoztam...Sajnos a tervezett buli elmaradt, de helyette ellátogattam három napra Egerbe. Az idulást napját megelőző este szóltak a szüleim, hogy reggel csomagolunk és utazunk Egerbe... Örültem, hogy végre…..
Igeeeeeen....Benne van a cikkem az évkönyvben.... Első évem, és máris hozzátettem valamit a könyvhöz... És most már meg is lehet venni... Bemegyek holnap a suliba. és megveszem:) kíváncsi vagyok, hogy mennyit vágtak ki belőle....:)Mint bizonyára már minden BMRG-s…..
Utolsó bejegyzésem óta történtek velem dolgok, melyeket nem minden ember élhet át, főleg ha még csak abban a korban van, amelyben én... De nekem sikerült!!! és erre büszke is vagyok... :) A szeptemberem sport szempontból nagy igalommal telt el, mert iskolánk egyik tesitanára, Bognár…..
Talán nem sokan tudják, hogy a a pasaréti templomban ezen a héten van az evangélizációs hét, és a mi nagy tudású informatika tanárunk ebből kifolyólag nem adott fel házit, mer úgy gondolta, hogy helyett, hogy otthon tanulunk informatikát, elmehetnénk a templomba... Ezért az órán…..
Hadd kezdjem egy szövegrészlettel, melyet ma reggel kaptam Hűvösvölgyben, hogy míg beérek a suliba, legyet mit olvassak:Az életkorok örömeiÖrülj, ha gyermek vagy: örülj, ha ifjú vagy, ha felnőtt, ha idős, ha öre vagy vén.Örülj, ha gyermek vagy. Ámulat és csodálat a szíved.…..
Arra gondoltam, megosztom gondolataimat azokkal, akiket esetleg érdekel... Remélem, hogy elnyeri tetszésedet, mert ez a blog az életemről, illetve az életfelfogásomról fog remélhetőleg szólni... :) Magamról annyit írnék, hogy az a típus vagyok, akit vagy szeretnek, vagy utálnak...…..
Ágnes 2007.09.18 18:48:31
Hú gyerekek.... Kíváncsi vagyok, hogy az újdonsült kedves és türelmes hittan tanárnőnket mikor őrjíti meg az osztályunk, ami nem mellesleg az iskola legrosszabb magatartású osztályai közé tartozik.... :D Ahhoz is logika kell, hogy egy most kezdő tanárt berakjanak egy ilyen rendes…..
Azt mondják: "Sose félj a kudarctól és ha belekezdtél, játszd végig a játékot."Az emberek gyakran olyan célt tűznek ki maguk elé, melynek a megvalósítása nem lehetséges. Könnyű azt mondani, hogy el akarom érni, és el is fogom, de amikor cselekednem kell, akkor veszem…..