Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvórium

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Szilvórium 2012.08.25 12:13:56
    Az ausztrál nők abban hisznek,hogyha egy férfinak van arcszőrzete az vadabb az ágyban. Csajoknak szilikon, pasiknak álszakáll! Ami a csajoknak a szilikon, az a pasiknak az álszakáll és bajusz! Valódi szőrből készülő, minden színben elérhető izgatószer! Zsebben is elfér!…..
A következő indafotós séta április 21-én, szombaton lesz és a Római-partot vesszük célba.Fotóséta a Római-parton Mikor: 2012. árpilis 21., szombat 15 óra Hol: Rómaifürdő HÉV-megálló Mit: Római-part, hekk, víz, sirályok, gázgyár. A séta végén beülünk hekket enni és…..
A zsűri szavazatai alapján első helyezett: Pingu! A trónról éppencsak lemaradva: Ramen és Lamerle.     Gratulálunk!..
A túra szuperül sikerült, köszönjük mindenkinek a részvételt, vlm-nek a szervezést és a játékokat, a napnak azt, hogy sütött, a buszsofőrnek pedig, hogy felvett az út szélén is. A fotóséta gyűjteménye: Indafotóséta Dobogókőn Ez egy emlékeztető, október 22-én…..
Pár hete futottam bele egy furcsa kísérleti buszba a Deákon, gyorsan írtam is egy levelet a BKV-nak, hogy kiderítsem, mi a céljuk a meglepő tehénnel és melyik vonalra szánják. Kiderült, hogy nagy elképzeléseik nincsenek: rendszeresen tesztelik a gyártók járműveit, hogy képben…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Sokan vagyunk, akik nem csak úgy lakunk itt, hanem kifejezetten szeretjük Budapestet, de még mi is hajlamosak vagyunk időnként erről elfeledkezni az aktuális bosszankodnivalók miatt. A Mai Manó házban látható Budapet pozitív című kiállítás többek közt erre is emlékeztet minket:…..
Most kezdtem el nézni, Michael Palin: Utazás a Csendes-óceán körül című sorozatát. Aki még nem látta, annak nagyon ajánlom, érdemes megnézni. Gyönyörű felvételeket láthattam benne, elsősorban Kamcsatka fogott meg a vad szépségével, rengeteg vulkánjával, gejzírjével.…..