Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacsifül

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetőjének autójában szerencsére nem esett nagy kár, ráadásul a gyerek nem is magyar volt. Egy neve elhallgatását kérő Audi-szerelő szakvéleménye szerint legfeljebb 75-80 ezer forintos kár eshetett az autóban. "Egy kicsit behorpadt a…..
...két év alatt egy országot megváltani nem lehet - írja az Index a kormányfélideji elemzésében. Biztos ez? Mondhatnám, hogy elég csak Bajnai egy évére utalni, ami alatt a tehetetlen csődtömegtől eljutottunk odáig, hogy minket állítottak a válságkezelés példaképévé, de van…..
csacsifül 2012.05.29 15:23:39
Itt van nekünk Menczer Erzsébet, fideszes képviselő, Óbuda reménysugara. Menczer a Kulturális és sajtóbizottság tagja, az ő neve alatt került megszavazásra a médiatörvény módosítása, ami érinti a folyamatban lévő Médiatanács-Klubrádió meccset, bár Karácsony Gergő szerint…..
csacsifül 2012.05.22 19:58:55
@abrakadabra40: Egy kis tanulgatás: főleg a történelem területén NEM ártana! Még csak halovány világosság sem dereng, hogy mi a hiba? Setétkéim?????????????
Nem értjük, hogy az embert, akinek 90 százalékban az oktondi taplósága, 10 százalékban pedig a még tenyérbemászóbb szemüvegszárrágása miatt fizetnek milliókat a tévécsatornák, miért tiltották le a képernyőről, amikor csak azt csinálta, amiért szeretik. Ez olyan, mintha…..
Mikor adja át a rezidenciát? - kérdezte az RTL Klub híradójának riportere a Parlament liftjébe éppen beszálló Schmitt Pált. A bukott köztársasági elnök ennyit mondott: "Még most, a héten" - majd beszállt a liftbe. Mielőtt azonban az ajtó becsukódott volna, - gyors…..
Bár a tolvaj Schmitt lassan távozik, Károlyit pedig Horthy és Rákosi után Orbán is emigráltatta, történt még egy fontos dolog Magyarországron. Átadták a kecskeméti Mercedes-gyárat.A gúny és szánalom tárgyává lett köztársasági elnök megbízója elégedetten nézett…..
csacsifül 2012.03.30 10:12:17
@СubE:
Borzalom ez a rengeteg félszemű
fideszes! Mílyen gyorsan sokasodnak!
1-ből lett többezer! Minek szedegették
a köveket! Ezeknél gyorsabban már csak a féleszűek sokasodnak!
Tanulságos folyamat zajlik a Magyar Szocialista Pártban. Látszólag minden megváltozik, valójában semmi. Öldöklő küzdelem folyik régiek és újak között, gyakran alantas eszközökkel működik a pártharc.2009 áprilisa óta az MSZP tapodtat nem erősödött. Akkor távozott Gyurcsány…..
Orbán Viktor lassan akkora aranyérgyökeret növeszt azon a két hónapja megült széken, hogy ha így haladunk nemzetközi orvoscsoport fogja róla leoperálni. Hiába no, koldulásban jók vagyunk, ettől jobbak talán csak a hitelezőcsalogatás megy. Lássa meg ország világ, a mi…..
 A német Knorr- Bremse kecskeméti beruházása fontos jelzése annak, hogy Magyarország távolodik a válságtól - hangsúlyozta  Orbán Viktor a kecskeméti Knorr-Bremse haszongépjármű üzletágának beruházását bejelentő rendezvényen. A német ipar Magyarország…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..