Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(tollnok) (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
to: staff subject: Mai rejtvényünk Hogyan kell(ene) a hatályos helyesírás szerint leírni azt, amit az mti (meg persze az Index is) így ír: „MSZP-SZDSZ koalíciós egyeztetés” ZsB from: A komcsi mutyi from: B MSZP-SZDSZ-koalíciós-egyeztetés from: C MSZP–SZDSZ…..
(tollnok) (törölt) 2009.08.18 17:47:07
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
(tollnok) (törölt) 2009.07.27 10:25:17
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
Zavaros dél-amerikai országok megértéséhez különleges férfiakra van szükség. Ki a jó? Ki a rossz? Kinek van igaza? Ki az elnyomott? Ki az elnyomó? Ki lop? Ki tesz meg mindent a népéért? Most, Rózsa-Flores Eduárdó halála kapcsán a téma különösen akutális. Mi magyarok, azonban…..
(tollnok) (törölt) 2009.04.27 18:46:54