Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackwatch

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évszakok, ahogy mi látjuk Negyven 2012.11.12 21:23:21
         November tizenkettedike.     Ezentúl már negyven.     Régi gondjaimat újakra cseréltem.     Mindig vannak és lesznek aggodalmak, félelmek, vágyak.    Most elhiszem, hogy éveim terhe segít…..
Naiv ügyfél visszamenekült Írországba, és azóta sem érti, hogyan kerülhetett 345 ezer forintba 5 hónap fűtés egy 60 nm-es panellakásban: Tavaly 5 év külföldi száműzetés után volt "szerencsém" otthon letelepedni próbálni, de 5 hónap után feladtuk a feleségemmel és…..
blackwatch 2012.08.30 07:14:43
@agi02: Ezzel valami borzasztóan nagy baromságot írtál. Ha nem élsz kint, honnan tudod mennyibe kerül az egészségügy? A másik dolog, honnan tudod miért ment haza a posztoló ?
  Takács Tibor   Indafotó: indafoto.hu/stornyay  stornyay bemutatkozása az indafotón: A természetfotózás lényege az alázatban rejlik,melyben az ember mindig csak vendég! Ha van érzékünk arra,hogy a napraforgótengert…..
"A jó természetfotós ügyel a környezetére, óvja azt és igyekszik olyan állapotban hagyni, amilyenben találta. Nem rongálja, nem igazítja, vagy módosítja a környezetet egy fotó kedvéért. A jó természetfotós a természetet fotózza a maga naturális mivoltában, nem…..