Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamcroatia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bőven van ok 2011-es villányi portugiesert kóstolni. Egyrészt előrejelezheti, hogy a csapásszerű 2010 után messiásként várt 2011 szimplán jó vagy egyenesen az évezred évjárata. Másrészt az oportó legnépszerűbb borvidékünk meghatározó fajtája, a sokat emlegetett piramis…..
adamcroatia 2012.02.11 15:32:56
@Sárfehér: 2006-os volt vagy 2005-ös azt hiszem. Kóstoltam, halvány emlékeim még vannak, ha hihetek nekik igen jó oportó volt (s reserve). Viszont ami biztos h most is lehet Simon oportót kapni az s-ben kékportugál néven 2011-es. A pincéjében pedig kóstolható a 2008-as Gőzmalmos! Kaphatna kicsit több figyelmet az egri bor...!
Nem kapkodtam el a második rész felbontását/megírását, viszont tökéletesen igazoltam a tételt miszerint: ami késik, nem múlik. Csak sorra kerültek az Úrágyák. Innen indult a száraz furmint kultusza, ha belegondolunk, nem is olyan régen. Tizenkét éve még senki sem beszélt a nagy…..
Megvan a név, most már csak egy sztori kell a világhírhez. No, meg talán nem árt, ha nagy borok is születnek majd, túl kicsik meg inkább nem. Legendaíró pályázatot hirdetnek az egri borászok az Egri Csillag narratívájának megalkotására. Az első díj 200 palack egri bor, szóval a…..
adamcroatia 2011.05.18 23:18:07
@Szegediszomelijé: Ki palackozta azt a műremeket?
Csak hogy ugyanazt láttuk-e?
adamcroatia 2011.05.19 11:56:23
@Hagymási József: Alapjában tetszik a kezdeményezés, de ha tényleg ilyen nagy az összefogás biztos meg lehet akadályozni azt, hogy ilyen gyenge minőségű borok is készüljenek ezzel névvel. Esetleg szigorítani a szabályozáson, mert ha ez így megy tovább hamarosan megjelenik Vargáék magnumpalackos Egri Csillaga is...Illetve tudjuk, hogy a félédes megalkotója igen nagy hatalmú ember de valami szankció ellene esetleg...???