Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapidus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy egy blogról nem túl szerencsés beleugatni más országok belügyeibe. Szomszédos állam esetén, kisebbségi kérdésben pláne. De azért valljuk be, a szlovák hatóságok lépései akkor se javítják az ember közérzetét, ha nem nemzetiszín ködben látja a világot.…..
hogyvolt Previously on 24 2011.05.15 10:30:00
A királyi magyar 1-es televízió műsorára tűzte a 24 hatodik évadját, én is műsoromra tűztem a hogyvoltírást, tehát lesz 24 hogyvolt megint. Még valamikor az őskorban a 13. epizódnál hagytuk félbe a 6-ik évadot, amit éppen ma adott le a TV, így jöjjön az elmúlt 13 rész…..
Lapidus 2011.05.15 13:12:35
@Rambaldi: Kedves Rambaldi Úr!

A 24 még mindig az akciósorozatok námbör vanja, a meglepetések terén azért jóval ütősebb, mint pl. a szerelem mindhalálig és társai...
Lehet fikázni, de a kézi kamerás felvételek, a feszített tempó, a több szálon folyó események, a többségében kiszámíthatatlan történet szövés egyedi, és mindmáig meg sem próbálták egyéb produkciókban koppintani a művet...
Az első három rész a legjobb, nyilván a többiben már nem tudnak eget rengető újdonságot mutatni, de........ szóval akkor is No1!