Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netrisz

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I am Naty Vely A napom :)) 2012.01.19 22:46:00
Ma szerencsére csak 3 óránk volt(+0.) Gyorsan vége lett a sulinak, de utána 1 óra itthon, aztán spuri hi-hop duo edzésre :DD. Nem ment vlami jól...:SSS DE aztán barimmal átvettük, h egyszerre legyen, aztán meg sztem tök jól sikerült. Utána pdeig egy Gyűrűk urás versennyel kellett…..
I am Naty Vely Mai Jazz 2012.01.18 21:04:00
Véletlenül elfelejtettem írni a mai Jazz óráról xDD Párosan táncolunk, de mondjuk nem is rossz arc akivel nyomom. :D De azért nem hiányzott ilyesmi, kicsit félelmetes mikor átkézenál xDD rajtam... de majd megszokom... vasárnap meg verseny IIIZZGGUULOOOKK!!! Drukkoljatok plzzz!!..
I am Naty Vely Végre itthon :D 2012.01.18 20:57:00
Bár 19:30 óta itthon vok, de csak most jutottam rendesen gépközelbe... Hosszú nap volt, de király, az ECDL vizsga is jól sikerült szerencsére :))))Na holnap is jelentkezem, addig is jó8!!!..
I am Naty Vely Júúj, bocsi! 2012.01.18 10:02:00
Nem tudtam este belépni, mert azt hittem, h telórol is lehet, de rájöttem, h nem. Sajnálom skacok!!! :(((DE új napra virradtunk! Ma lesz a 2. ECDL vizsgám(pptből). Ez viszont azért is jó, mert nem kell suliba mennem(elégedettfej). A vizsga után pedig meki a legjobbbarimmal :))) Aztán…..
Na végre létrejött a blogom! Mostantól mindennap fogok írni, ha kérdezni akartok írjatok erre az e-mail címre: iamnatyvely@gmail.com. DE addig is írok egy kicsit magamról:1998.szept.26-án jöttem világra (:)).Középhosszú barna hajam van, és hozzá illő barna szemem(majd teszek fel…..
Az 56. alkalommal megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál győztese az azerbajdzsáni Ell és Nikki dala lett, a magyar színeket képviselő Wolf Kati pedig a 22. helyet szerezte meg. Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese Azerbajdzsán lett, igazából megérdemelten, hiszen Nikki…..