Regisztráció Blogot indítok
Adatok
11F

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, a valaha előkerült legértékesebb angolszász leletegyüttes sorsa amatőrökkel fonódik egybe. Egy kincsvadász találta meg őket és most a művelt közönség segítségét kérik, hogy megfejtsék az egyik legértékesebb darabja talányát. A Staffordshire kincsleletet, a…..
11F 2011.10.21 19:11:49
@aha, persze: Óóó bár artdirektor lehetnék!!!! Nem tudtam, hogy nekik ilyen jó..
Ki vagy kik írták a Bibliát? A kutatókat régóta foglalkoztatja ez a kérdés. Most megalkottak egy számítógépes programot, amely megfejtheti a rejtélyt. Izraeli informatikusok és bibliakutatók együttműködve írtak egy olyan algoritmust, ami elemzi a Biblia egyes részeinek…..
11F 2011.10.19 19:31:11
@különvélemény: sztem nagyon is számít, hogy valamit ki írt. És azt gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy érdekel a torinói lepel eredete is...:)
11F 2011.10.19 19:57:12
@különvélemény: vagyis szted is érdekes, hogy mi a lepel története. Amit Te mondasz az annyi, hogy a hívő embereknek talán nem számít (bár ez sem feltétlen igaz). Ez viszont nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem számít, max vannak, akiknek nem..
Egy szibériai szamojéd kutya 33 000 éves csontmaradványait találták meg Szibériában, az Altaj-hegység egyik barlangjában. A kutatók szerint az egyik legkorábban háziasított példányra bukkantak.    A Razboinichya-barlangból előkerült, rendkívül jó állapotban…..
A Három hordó a Holborn-hídnál nevű pub maradványait a Holborn-viaduktnál találták meg a régészek.   David Saxby ásatásvezető, a London Múzeum munkatársa elmondta, hogy feltárták az ivót, a kiszolgáló ablakot, és téglából épített víz- és sörtartályokat. Az egyik…..
Megtalálták a délnyugat-törökországi Pamukkale közelében a tizenkét apostol egyikének, Fülöpnek a sírját. A kereszténység egyik mártírjának nyughelye abban a Hierapoliszban van, ahol római romok között fakadnak a meleg vizű tavak, amelyekben úszkálni is lehet.   Az…..
11F 2011.07.29 22:14:32