Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wordshaker

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén megrendezett MTV Movie Awardson a lábaké volt a főszerep, ugyanis a résztvevő hölgyek túlnyomó többsége miniruhában jelent meg az eseményen. Nézzünk is néhány példát: Cristina Ricci Fekete Thakoon miniruhában. Helyes.   Charlize Theron Vörös Lanvinban. Nem…..
Kanye West a Párizsi Divathéten! Gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire megrökönyödtem, amikor először értesültem a hírről. Persze nem voltam egyedül, hiszen a facebookon többen is hangot adtatok döbbeneteteknek... ... ezzel szemben azonban most még jobban csodálkozom. Nehéz…..
... Elle Fanning. Az amerikai Marie Claire júliusi számában jelent meg a fotósorozat. Hihetetlenül bájos ez a kislány. ..
Sok furcsasággal, meghökkentő ötletekkel, hordhatatlan ruhákkal, kiegészítőkkel találkoztam már életem során és persze sokféle menyasszonyi ruhával is... de olyannal, ami most következik még nem, és remélem, többé nem is fogok. Ennyire visszataszító dolgot még életemben nem…..
Wordshaker 2011.06.25 04:18:51
Az Alexander McQueen Divatház is bemutatta 2012-es Resort kollekcióját. A ruhák leginkább földszínűek, a barna talán a legdominánsabb szín, emellett pedig fekete és fehér ruhák alkotják a kollekciót. A megszokottnál egy kicsit visszafogottabbak a minták és a díszítés, hiszen…..
Nicole Kidman-nek múlt éjjel, a CMT Music Awards-on sikerült katasztrofálisan rosszul felöltöznie. Fogalmam sincs, hogyan gondolhatta ezt a kissé bizarr összeállítást. Igazából arra sem lenne semmi szükség, hogy elemezzem - elég mindössze egyetlen pillantást vetni Nicol-ra:…..
Megnyílt New York-ban, a Metropolitan Museum of Art-ban az Alexander McQueen által tervezett ruhákat és kiegészítőket tartalmazó kiállítás, "Savage Beauty" névvel. A kiállításon a ruhákon túl elképesztő kalapok, fejdíszek és lábbelik is láthatóak. Nézzük, többek…..