Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovibence14

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
kovibence14 2008.01.03 16:07:59
IrvineKinneas tényleg volt olyan mazochista, hogy megvegye a Wanted Gunst, és végig is vitte!Nálam az a helyzet, hogy egy bányás pályánál elakadtam. Nagyon szerencsétlen helyen mentettem és ezáltal leghalványabb esélyem nem volt, hogy befejezzem a pályát. De IrvineKinneasnak hála…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
kovibence14 2007.10.04 14:46:10
Ötlet 1 új videóhoz.www.gamestar.hu/downloads/demo/x-motor-racing
Ez a link ahonnan letudod tölteni a demót.A menü egyszerűen borzalmas.a játék megannyira.Az irányítás nagyon béna.A pálya kidolgozása borzalmas.Ami egyedül kiemelkedik az az autó grafikája.
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Rossz PC játékok sorozat Képek 2007.09.09 00:08:00
Gondoltam kirakok pár képet a legutolsó videóból, hogy nyugodtan meg lehessen vizsgálni azokat ;)Az iwiw-es profilomhoz is feltöltöttem jó pár képet. Ha van kedvetek, nézzétek megUPDATE: 2 új kép az iwiwen! Dick Assman ahogy még sosem láttátok!..
kovibence14 2007.09.16 14:32:42
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..
kovibence14 2007.09.16 14:26:46