Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibi126

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete járt nálunk Skrillex, az elektronikus tánczene egyik legígéretesebb feltörekvő producere. A telt házas buli a Studioban azonban tökéletesen rávilágított arra, hogy legyen szó bármilyen urbánus elektronikáról, a műfajok hangzásának evolúciója valahogy mindig eljut az…..
tibi126 2011.05.14 23:26:45
A cikket egyszerűen nem tudom hova tenni. Már az elején se teljesen igaz, de amikor már Skrillexet szidja valaki olyan szövegkörnyezetben hogy "micsoda agresszív" annak valószínűleg fogalma sincs Skrillex zenéjéről.

Én lassan 1 éve hallgatok dubstepet és meglepő módon semmilyen agresszióm nem származik belőle. Ugyanúgy hallgatok Borgoret mint Bare Noize-t, Skrillex pedig személyes kedvencem. Feltételezem azt is hogy a cikk írója soha életében nem volt olyan szórakozóhelyen ahol dubstep előadók jártak, mert nagyon nem az megy ott, amit leírt.

Az hogy valaki (akinek úgy tűnik köze sincs ahhoz hogy mi az a dubstep) minden stílust el kezd szidni ami aktuálisan népszerű a fiatalok körében már elárul valamit róla. Az meg hogy "a West-

Balkánon történt dolgok tulajdonképpen az ott hallgatott zene eredménye" már kifejezetten felháborító.

Skrillexről és az erőszakról annyit, hogy figyelmedbe ajánlom a "With you friends" című
számát.
És egy olyan előadót aki hihetetlenül tehetséges, és olyan zenét rak össze amit más nem, szerintem nem kéne leszólni mert a saját tájékozatlanságodat bizonyítod vele.
Azért mert elektronikus műfaj, még nem jelenti azt hogy 0 tudással készítik ezeket a zenéket a művészek.

Az "..ettől a világtól távol álló Deadmau5.." mondatod nem tudom értékelni, főleg azért mert ő egy nagyrészt progressive-house előadó és szintén végtelenszer tehetségesebb mint a cikk írója abban amit csinál.

Az meg hogy a zenei stílusokkal nem vagyunk tisztában megmutatkozik ott is hogy Skrillex "Kill everybody" című száma - mint azt már előttem leírták - még mindig electrohouse, és a címe a legnagyobb agresszió benne.

Elég zavaró hogy valaki cikket ír olyasmiről amiről fogalma sincs. Mindig vannak akik a fiatalság ellen vannak mindenben, de az, hogy összeszedjük néhány híres előadó nevét és ráfogjuk hogy megrontja az embereket, egyszerűen nevetséges.

A többi bejegyzést már el sem merem olvasni ezen a blogon, mert ezek után biztos hogy mérhetetlen baromságok lesznek kitalált világproblémákról és megmagyarázásukról.