Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alien1717

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fel szoktam magamat idegesíteni, amikor olyan kérés jön a vendégeimtől, hogy vigyem el őket turistamentes helyekre. Először is, ami turistamentes, az azért az, mert nem érdekes. Vagy érdekes, és kényelmes a külkerületi lakosoknak, de én innen az Oktogonról csak akkor mennék oda, ha ugyanezt nem…..
Amikor egyetemista voltam, akkor hallottam először erről, sőt akkoriban még a Hospitality volt a „menő”. Egyik legjobb barátnőm, lévén 2 szobás lakása lett, elkezdett mindenféle fura fazont fogadni. Kicsit csodálkoztam is rajta, szerintem ő sem az a perfekt angol, de tény, hogy…..
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak. Nem néztem át 10 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at biztosan. Íme sorrend nélkül a kilenc fős lista. :-) Itt nézhetitek meg kik a…..
alien1717 2012.10.24 16:01:26
o.O
 A jövő heti Erasmus Staff Week keretében csütörtökön 14.00-kor a Rektori Hivatal (Szerb utca 21-23.) Szenátusi termében európai és amerikai egyetemek képviselői várják az ELTE hallgatóit, akik érdeklődnek az intézményeik iránt, akár az Erasmus program akár más…..