Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kéne 1 nick

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nyolcvanhárom éves autó a hétköznapokra. Nem kell más, mint hosszú, erős karok, rövid lábak és egy csipetnyi kalandvágy… meg talán egy vastag kabát.” Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Ugye nem? Hiszen a híres "balatoni" hekk fagyasztva érkezik valamilyen távoli tengerből, és az egyszerűség kedvéért csak a törzse utazik. Van azonban feje, még hozzá elég rusnya, ahhoz képest, amit gondolnánk róla. És van egy különleges halpiac, ahova az utóbbi hetekben…..
kéne 1 nick 2011.12.02 22:56:27
@Wise Lady:
Ennek ellenére a helsinki kikötő kapcsolatban a helsinki kisbetű.
Bár ám ott nem emlékszem ilyesmire, de attól még lehet.
Szerda este már elmondtuk, hogy hét év szünet után megjelent a második Sickratman-nagylemez A nagy Én címmel. Hogy kicsit több információt is adjunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, ezért szereztünk három dalt az albumról, amiket most itt rögtön meg is lehet hallgatni. A…..
kéne 1 nick 2011.11.03 19:42:54
@troutman:
Már miért lenne tulajdonnév, édes idióta gyermekem?

Lapozd már fel az utónévtárat.
Az illető neve Szántó Gábor, a faszi még csak a beceneve sem, egyszerűen csak a Fuckban régen mindenki mindenkit faszikámnak szólított.

Szóval azt hiszem a művelődés inkább rád férne, rád viszont nagyon.
Tanuld meg legalább alapfokon az anyanyelvedet. Ha megvan, majd gyere vissza, és folytathatjuk.
kéne 1 nick 2011.11.03 23:53:13
@TIBI567:
Így van, öcsém.
És köztük van anyád is.
kéne 1 nick 2011.11.11 21:29:34
@pg2:
Dehogy, anyád szokott szopogatni engem.

@we:
Minek rántanék, mikor dughatom anyádat?
Igaz, kér érte 20 Ft-ot. De 5-öt vissza szoktam kérni. Csak hogy értékén kezeljem anyádat.
Mikor először voltunk Boston belvárosában, meglepődve és jóleső érzéssel fedeztük fel, hogy a Liberty Square-en egy kellemes kis parkosított téren van egy 1956-os magyar forradalom emlékére állított emlékmű, Hollósy György alkotása. Azt hiszem, én nem fogom megérni, hogy egy…..
kéne 1 nick 2011.11.03 20:11:14
@ribizlifozelek:
Max. a Bostonban lakók szerint.

Mindenki más szerint New York nem Amerika, ellenben az egyetlen európai város Amerikában.

Az MIT sem egy metrómegállóra van Budapesttől. Egyébként Gödöllő is legyalogolható távolság Budapesttől.

A Harvard Boston központjától kb. 4 mérföld, ami olyan 7,5 km.

És Boston még Budapesthez képest is egy kisváros a maga félmilliós lakosságával.

És hát Budapestet sem "megcsinálták", hanem egybeépült az idők során. És már 200 éve nagyobb volt, mint Boston most.

Viszont a Harvard címe nem Boston, hanem Cambridge:

Massachusetts Hall
Cambridge, MA 02138

Innentől sajnos azt kell mondanom, hogy a kicsi valóságalap mellé sok butaságot hordtatok össze a cikkszerzővel együtt.
kéne 1 nick 2011.11.11 21:26:50
@ribizlifozelek:
Ja, hogy addig nem Budapestnek, hanem Pest-Budának hívták?

Szerinte inkább te hordál össze sok faszságot a kommentedben.

Egyébként persze, aki Bostonban élt, védi, nehogy már kiderüljön másnak, hogy 5-6 évig szar és unalmas helyen élt.
Más oka nem nagyon van.

@Duplapepperoni:
15 perc mivel?
Gödöllőre meg kijár a HÉV.
November 4-én pénteken, azaz holnap jelenik meg a Kiscsillag harmadik nagylemeze Néniket a bácsiknak! címmel, amit innen már elő lehetett rendelni egy ideje, aki pedig ezt ténylegesen meg is tette, az már ma kézbe veheti az albumot. Nekik valószínűleg nem lesz érdekes ez a poszt, bár…..
kéne 1 nick 2011.11.04 02:38:46
@pg2:
Sajnos, én jól tudom, de mindig akad egy anyanyelvét alapfokon sem ismerő idióta, mint te, akinek fingja sincs a dologról, de ilyeneket ír.

@_renton:
Ahhoz meg kellett volna hallgatni a lemezt, biztos bele lehetne kötni másba is, ismerve ezeknek a botfülű, zenét sosem tanult "szakíróknak" a hozzáértését.
kéne 1 nick 2011.11.04 14:58:36
@pg2:
Most mit mondjak egy olyan idiótának, aki azt gondolja, hogy a szőrük szóban a szőr többes számban van?

Akkor a szőreik az vajon mi?

A többit talán hagyjuk is ennek fényében, kb. olyan lenne, mintha az ólajtónak magyaráznék. Csak talán az ólajtó értené is egy részét, veled ellentétben.
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
„Ma már a huszonéves elvileg érett srácoknak nem garancia egy, sőt több csók sem. A férfiakat messzire kerültem, begubózva töltöttem napjaimat” – Levélírónk szerint a mai huszonéves srácok nem tudják, mit akarnak, csak szédítik a lányokat és többnyire…..
Az őszi megújulás után nem áll le a Magyar Televízió. 2012. január 1-től öt újabb szórakoztató műsorral kedveskednek a nézőknek. Köszönjük, Magyarország! A havonta kétszer jelentkező műsorban közismert kulturális személyiségek és esetenként politikusok égetnek…..
kéne 1 nick 2011.11.04 00:22:30
Rákay SziFilipsz Kálmán

@reccs:
Aki pontosan saccol, arra semmi szükség.
Valójában olyanokat keresnek, akik a fityiszes tüntetések/gyűlések/szürkemarha-találkozók (ha összejön a szürkeállomány, ugye...) résztvevőit minimum tízszeresen túl-, míg az ellenzékieket ugyanilyen arányban alábecsülik.
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
kéne 1 nick 2011.11.03 13:48:04
kéne 1 nick 2011.11.03 19:51:46
@bucbuc:
Egybeírod viszont tényleg egy szó.
Majd egyszer lapozd fel a szótárban a helyesírás szót.
(Húb+, azt hiszem, ebben az egy mondatban több számodra ismeretlen szó is van, szóval először kérdezd meg valakitől, mi az a szótár.)
A mindenkori olasz nagyautót évek óta ütközetben eltűntként tartják nyilván, de most visszatért, mint John Rambo Afganisztánba. És amerikai fegyvert használ...
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
kéne 1 nick 2011.11.02 15:05:06
A kelet-európai kisbetű. A k is.
A vesszőket sem sorminta helyett találták ki.

"Ha azt látjuk, hogy valaki bénázik, ne villogjuk le, ne dudáljunk rá és ne másszunk a nyakára"

Nyakára mászni konkrétan senkinek sem kéne.
Én is rohadtuk utálom, amikor megyek 130-140 környékén, mondjuk egy kamionsort előzve, és a barom a seggembe jön fél méterre, és még villog is.
Mi a faszt képzel, lehúzódom a 90-nel menő kamionok közé?
(Mondjuk disznó vagyok, mert olyankor lassítani szoktam kicsit, hátha észreveszi magát az isten barma. Ha nem veszi észre magát, akkor akár annyira is, hogy az utolsó kamion mögé ki tudjak húzódni - hát végül is ezt szerette volna, nem? -, akkor is, ha a kamionsor elején tartok már, amikor a seggembe áll a paraszt. Nagy előnye, hogy ilyenkor nem áll be elém fékezgetni, amit más esetben megtesz, mert annyira azért mégsem sürgős neki. Én meg általában nem sietek annyira, hogy 5 perc ne férne bele.)

Egyébként meg a notórius gyorshajtók kiszűrése egyszerű lenne: a pályákon úgyis ellenőrzik a rendszámot, mérni kellene a két ellenőrző pont közötti időt, abból számítható az átlagsebesség.

Ha ez több mondjuk 150-nél - vegyük úgy, hogy csal valamennyit az óra, meg néha kicsit ránehezül a láb a gázpedálra, ha nincs forgalom -, akkor automatikusan megy a büntetés.
Egy idő után (ha beugrik mondjuk havi 30 büntetési csekk, darabonként minimum 30, de a gyorshajtás mértékétől akár 300 ezres tétellel) a legpénzesebb mercis/bmw-s/ferraris/faszomtudjamis is meggondolná.

Kamion: ha jól tudom, januártól már nem előzhetnek autópályán. Szóval ne kérj tőlük ilyesmit.

(Egyébként régóta mondom, hogy Magyarországon nem lenne szabad oldalanként 3 sávosnál keskenyebb autópályát építeni, érdemes megnézni az M3-ast egy-egy ünnep utolsó napján, Budapesttől Hatvanig áll a sor Bp. felé.)
kéne 1 nick 2011.11.02 15:25:36
@ebfül:
A mi autónk, ha a Suzukira gondolsz, általában 1,3-as vagy 1,4-es motorral van szerelve, ami ahhoz a tömeghez tökéletesen elegendő is.

Szóval valami mással kéne nekiállni fikázni.
(Nem, nekem nem az van, és soha nem is volt.)

@j311:
Mondjuk azt én sem értem, mi értelme van a 2-esben indulásnak.
Nem tudod normálisan kezelni a gázpedált?
kéne 1 nick 2011.11.02 18:21:36
@bvb09:
Hát nem.
A műveltető képző ugyan általában valóban -tat/-tet, de mássalhangzó+t-re végződő igéknél -at/-et, azaz bizony betartat.
A magyar nem szereti a mássalhangzótoródást, r után a hosszú mássalhangzókat meg pláne nem (ellentétben mondjuk a finnel - látod, ez sem finnnel, pedig finn +n(v)el).

Ha már javítgatni akarsz, legalább nézz utána, mielőtt hülyeséget írsz.
hogyvolt VV5 - 1X48 és 1X49 2011.11.01 17:00:00
Ott tartottunk, hogy a vörös szőnyeges bulin a Csíkosok szorgalmasan fényképeztek, Kinga hányt a pajtizástól, Attila meg paraszt volt, ahogy szokott, én meg tegnap poszt nélkül hagytam a nyájas olvasókat, de cserébe ma hoztam ajit, ni: A heroikus Csíkos-Kockás küzdelem legnagyobb…..
kéne 1 nick 2011.11.02 02:57:48
@pushpang:
Ez nem balta.
Ez fejsze.
kéne 1 nick 2011.11.02 17:58:37
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hát... fene a gusztusodat...

De ha már szeretsz írni, akkor miért nem tanulsz meg?

sixx legalább igyekszik, már legalább néha odafigyel.
Szóval a működésem már nem volt teljesen hiábavaló, legalábbis ami őt illeti. :-)

(Lehet, hogy olvassák, és épp azért vagy munkanélküli...)
A két évvel ezelőtt megálmodott Old Spice pasi után sorra bukkantak fel a reklámokban a koppintások és paródiák. Volt, hogy egyetemet, politikai pártot vagy éppen egy pizzériát népszerűsítettek hasonló megközelítéssel, de az az igazság, hogy egyik hasonmásnak sem sikerült…..
kéne 1 nick 2011.11.02 12:58:03
@cpandacsoki:
A Johnnie Walkernek is van ám malátaviszkije is.

Mellesleg a piros címkés JW messze nem a legolcsóbb viszki Angliában - mondjuk úgy, hogy a nevesek közül a legolcsóbbak egyike.

Ráadásul van, aki nem a karakteres ízeket szereti, ahogy borban mindenki a merlot rajongója, van, akinek a kadarka, van, akinek a Kékfrankos, van, akinek meg a különféle házasítások (cuvée) jönnek be.
Ahogy viszkiben sem mindenki a Caol Ila vagy a Cardhu ízét szereti, hanem mondjuk a White Horse-ét, a Teacher'sét vagy akár a piros címkés Jani Vakerét.
(Én pl. egyiket sem, bár derekasan végigkóstolgattam a listát.)
Szóval amit nyomsz, az vegytiszta sznobizmus.
kéne 1 nick 2011.11.02 13:00:23
@Nothingspecial:
Te idióta, nézd már meg a címkét egyszer!
(Meg tanulj egy kicsit angolul, az sem árt.)

De itt a cég honlapja, baromka:
www.jackdaniels.com/age.aspx?ReturnUrl=%2f
kéne 1 nick 2011.11.02 16:39:15
@kovi1970:
Hol?
Szükségem lenne most vagy 50 méternyire, 5/4 colosra, ha lehet méretet is kérni.
„Plüsskutyák tűntek fel a lakásban, majd tűntek el: hát neki vette/vitte ajándékba, és azt hiszem le is feküdtek egymással”– ez az egy darab halloweenes sztori érkezett, úgyhogy be is dobom. A csaj és a pasija egy műcsetepatét követően megbeszélik, hogy nem…..
kéne 1 nick 2011.11.01 18:51:19
@ifjú padavan:
Sőt, a Hanukát és a Jom Kippurt is.
kéne 1 nick 2011.11.01 18:53:46
@Aphelion:
A Hálaadás nem bulizós ünnep Amerikában sem.

Egyébként a Halloweent angol ismerőseim többsége is utálja, mint Amerikából importált, csak a hülyébb fiatalok által megtartott ünnepet.
kéne 1 nick 2011.11.01 19:06:35
@Aphelion:
Ja, erre nekünk voltak olyan bevált módszereink, ha nagyon bulizni akartunk, hogy megünnepeljük pl. az első hétfőt a héten.

Nem kell hozzá semmiféle mondavacsinált ünnep.
Kedd este az Aerosmith a paraguayi Asuncionban lépett volna fel, a koncert viszont az énekes balesete miatt elmaradt. Steven Tyler a Bourbon Hotel egyik szobájában szeretett volna zuhanyt venni, de olyan szerencsétlenül lépett, hogy megcsúszott, és elesett. A vérző arcú énekest a…..
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
Azt már régóta tudjuk, hogy a Viasat nem Nobel-esélyes tudóspalántákat castingolt a trash reality-jeibe, de azért Aranypart "Nekem fogalmam sincs, hogy miből áll egy csirke vagy miből nem áll, azt tudom, hogy emlős" Pista meg a többi, Balatonon héderező csajozógép még…..
kéne 1 nick 2011.09.28 00:55:05
@dads gonna kill me:
Van olyan is, csak azt azt jelenti: Magyarországon tett érettségi.
De ha a magyar nyelv nevű tantárgyból tett érettségiről van szó, az bizony magyarérettségi.

Nézd át a szabályzatban a jelzős szerkezetek helyesírását, mert most nagyon nem megy.

Addig meg ne ismételgesd azt, amit neked gyakran mondtak már általános iskolában is, seggfej. Mert ahogy látom, kb. ennyi maradt meg neked abból a 4 osztályból, amit 18 éves korodig el bírtál végezni. De ezt legalább jól bevésték.
kéne 1 nick 2011.09.28 11:47:39
@magyar ember teli szájjal:
Tudtommal nem. De ha van üresedés, érdekelne az állás. :-)

@dads gonna kill me:
Csak megmutattam a fikagépeknek, hogy bizony ők sem jobbak, mint akiket fikáznak, teljesen egy szinten vannak agyilag.
Nekik vajon miért nem mondod, hogy lehetne normálisan is írni?

A könyvekben meg nincsenek ilyen hibák. Tisztességes kiadó alkalmaz korrektort. Gondolom, neked a híradó is az RTL meg a TV2 híradóját jelenti. Meg is érdemled.

A személyeskedést pedig nem én kezdtem, talán olvasd vissza magad, aztán kérj bátran elnézést.

Nekem is van nickem. Az a nickem, hogy "kéne 1 nick". Ezt ennyire nehéz felfogni? Nem gondoltam volna. Hiába, mindig túlbecsülöm az emberek értelmi szintjét.
kéne 1 nick 2011.09.28 22:21:49
@dads gonna kill me:
Ha meg őket fikázzák, azt nem szereted olvasni?
Pedig megérdemlik ők is, hogy megkapják a magukét.

(Kíváncsi lennék, mit szólnának, ha az általuk lefikázottak írnának róluk blogot. Érdekes állatkísérlet lenne...)
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
kéne 1 nick 2011.09.27 20:03:35
A XXI. században hogy hihet valaki ilyen baromságokban, mint isten, túlvilág stb.?

@krausz2:
Biztos tudsz ennél nagyon baromságot is mondani. Ne tartsd magadban a világért sem.

@Ghavin:
Nem ismerlek, de tőled függetlenül én is erre jöttem rá. :-)

@Frady Endre:
Szerintem csak megelőzték a korukat.
Mostanában sok felvilágosult barom akarja azt, hogy szinkron nélkül menjenek a filmek, mert az serintük segíti a nyelvtanulást.
Lehet, hogy meg is égetnék a szinkronkészítőket, ha lenne rá módjuk.

Amúgy mi van, beteg vagy?
Más a 2. hozzászólásod ma (a másik az origón a gyurcsány-élettörténet :-), amikor prózában beszélsz.
Küldjünk C-vitamint fénypostán?
kéne 1 nick 2011.09.27 20:05:24
@movhu:
Szerintem meg lófaszt az egyházaknak az államiból.

Tartsák el őket a híveik (perselypánz, egyházi adó - mert ilyen is van ám!).

Amelyiket nem tudják eltartani, arra az egyházra nincs szükség/igény, pusztuljon.
kéne 1 nick 2011.09.27 21:21:49
@egy derék katona:
És azokat a földeket honnan is szerezték?
Csak nem összerabolták évszázadok alatt, nem kevés vér árán?

Le kéne már számolni azzal, hogy az egyház hatalom. Maradjon a lelki segítő feladata, mert vannak olyan hülyék, akik enélkül nem bírják, de ennyi.

Eljárt felettük az idő, ma már nem hazudhatnak pofátlanul, és hálistennek nem mellettük áll a törvény sem, mert ha mellettük állna, hidd el, még mindig égetnének máglyán embereket.
Ki kéne mondani, hogy ugyanolyan emberiségellenes bűnöket követtek el, mint a hitleri Németország, és ennek megfelelően is kéne bánni a papokkal. Százmilliók halála szárad a lelkükön.
A javaikat szétosztani, aztán ha van isten, majd a haláluk után megsegíti őket. Addig meg coki.
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
kéne 1 nick 2011.09.27 17:29:08
Nem ódivatú vagy, hanem idióta.

Nem mindegy.

@veghist:
Majd ha a jégkorongot is 10 m x 50 m-es pályán játsszák, akkor lassú játékozz... 20 m-en könnyű gyorsnak lenni.

@nlght84:
Amerikai fociban is volt olyan meccs tavaly (NFL, tehát a "nagy" bajnokság, nem egyetemi stb. liga), hogy a 3. negyed végén még 0:0 volt. Pedig ott aztán tényleg nem jellemző. :-)

@pattopo:
Hát cicám, épp erre lenne a videóbíró.
A szabályoknak nem kell módosulniuk, csak igazságosabb lesz a végeredmény.
kéne 1 nick 2011.09.27 18:11:15
@Géza:
Nem probléma, majd változtatunk a szokásokon.
Hajcsatok A kézilabdás álompár 2011.09.26 08:23:00
Hollywoodi történet a világ legjobb beállójáról és volt munkanélküli párjáról.A világ legjobb beállója, és barátja, a jelenlegi BL-címvédő korábbi edzője érkezett nyáron Magyarországra. Utóbbi munkanélküliként, de hamar királlyá koronázták.A norvég Karl Erik…..
Állítólag norvég szövetségi kapitánya lesz a női kéziseknek. Van vele veszítenivalónk?  A zuhanyhíradó szerint három jelölt esélyes a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára: - a mindig lemaradó Kovács Péter, aki mindig szóba kerül - Hajdu János, aki…..
kéne 1 nick 2011.09.26 22:45:35
@Artie:
Sajnos, nem csak fantázia. A játékosok nem nagyon bírják egymást.
 (A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa)„Európa békéje is veszélybe kerülhet, ha az adósságválság következményeként felbomlik az eurózóna.” A háborús idézet kivételesen nem a magyar kormány valamelyik prominensének szájából hangzott el, és…..
kéne 1 nick 2011.09.26 12:57:13
@Kotkodus:
Akkor már 10 évvel azelőtt is elnyomták ott a magyarokat, hogy megkapták volna azokat az országrészeket?

Nagyon ügyesek ezek a szlovákok meg románok.
kéne 1 nick 2011.09.26 13:23:54
@Kotkodus:
Valójában 13, ne feledkezzünk meg az 1940-es évekről sem.
kéne 1 nick 2011.09.26 14:07:37
@Kotkodus:
A többi szerintem rendben.

@Szalahadin:
"Az a tömény gyűlölet és rosszindulat, ami a magyarokat körülveszi az említett országok politikusainak a részéről"

Na igen, mert jobbos kormányaink semmit nem tettek azért, hogy ezt elérjék... Antalltól Orbánon át Orbánig.
Akár ellenzékben is.