Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adminisztrátor2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hisztérikus cikkek és reakciók sorozata jelent meg a miskolci kórház koraszülött intenzív osztályán történt halálesetek miatt. A hisztériát a miniszterelnök példátlan beavatkozása fokozta, mert azt a gyanút kelti mindenkiben, hogy valami kirívó hiba, szabálytalanság, sőt…..
Összegezzük, milyen fontos dolgokat tudhattunk meg a miniszterelnök hétfői parlamenti napirend előtti felszólalásából. Mottó: Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér: - Hallod, hogy dübörgünk? Orbán Viktor saját bevezetője szerint alkotmányos szokás…..
Nyolc év súlyos hibáit és húsz év mulasztásait próbálja orvosolni a kormány- jelentette ki tizennegyedik évértékelő beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök, a januárban zátonyra futott óceánjáró hajóhoz hasonlította Magyarországot, mert az országot az előző kormányok…..
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..