Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pihe a lepkelány

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog! Régi olvasója vagyok a blogotoknak, most álnéven írok (ennek több oka van amit nem részleteznék). Több hozzászólás és poszt alapján már több hete fogalmazódik bennem ez a hozzászólás. --- És itt kezdődik a poszt maga   Kedves Álláskeresők és kezdő…..
Pihe a lepkelány 2011.06.10 15:01:06
@punka: engem megdumáltál :) :) :)
annyiból nehéz, hogy párom tényleg szinte éjjel-nappal dolgozik neki nem lesz egyszerű németül megtanulnia, de majd segítek neki.
Nem látom értelmét itthon maradni. Mások kimennek kolbászt pakolni is, mi a szakmánkban helyezkedhetnénk el.
A mérnökújságban minden hónapban olvasni azokról a problémákról, amik a tervezésben vannak, mégsem csinál semmit a kamara.
Pihe a lepkelány 2011.06.10 23:38:12
@punka: németül egyikünk sem tud, de jelenleg nekem van időm tanulni.
Nem hiszem, hogy jobb lesz a helyzet, jobb ha csak nyaralni jársz haza:)
Építészeknek szerintem talán még rosszabb is, nekik az egyetem után tervezőként csak a rabszolgamunka jut az építészcégeknél.
Pihe a lepkelány 2011.06.11 23:15:43
@punka: akkor pontosan tudod mit hagysz ki :)
Építész ismerőseim este hétkor még bent vannak a munkahelyükön, és rendesen beszólnak nekik is a főnökeik.
Elsősorban Németországra gondoltam, de teljesen új az ötlet. Illetve most jött el az a pillanat, amikor komolyan elgondolkoztunk azon, hogy mehet-e így tovább - főleg, hogy másképp is lehetne. Nincs egy tervezhető hétvégénk. Ma mondta a párom, hogy a belsőépítész kereste, de kinyomta a telefont (ami nála nem szokott előfordulni..) mert ma kimentünk a gyerekszigetre. (hajógyárin szokott lenni két napos rendezvény)
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Pihe a lepkelány 2011.06.08 10:14:29
@cicmen: ügyes :)
Tisztelt Munkahelyi Terror! Egy multinál vagyok kénytelen dolgozni már évek óta, körülményeim nem teszik lehetővé, hogy másik állást keressek, nem is igen tudnék találni, mert már nem vagyok fiatal. Olvastam a blogban, hogy vannak, akik a légkondicionáló folyamatos járatása…..
Pihe a lepkelány 2011.06.03 22:22:42
@molnibalage: pl. 300 különböző ízlésű (és pénztárcájú) embernek :)
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Pihe a lepkelány 2011.05.20 22:27:21
@Rubicon: pedig szerintem szörnyű lehet nekik is, meg is értem azt aki nem vállalja.
Kedves Praxis blog! Szülésem rövid történetét szeretném elmesélni önöknek. 2009 március 23-án elfolyt a magzatvizem, így kerültem be a kórházba. Ez volt az első szülésem. Az orvosom, aki nem választott orvos volt megvizsgált, majd haza akart küldeni, mondván, nem a magzatvíz…..
Pihe a lepkelány 2011.05.15 17:02:16
@Babette_: és megeszik a placentát
:-)
Tisztelt Praxis! 33 éves vagyok, eddig semmiféle egészségügyi problémám nem volt, így a tapasztalataim is átlagosnak voltak mondhatóak az egészségügyről. Tudtam, hogy sokat kell várni, hogy vannak gondok, de azt vettem észre, hogy az orvosok erőn fölül teljesítenek és jól…..