Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szcsk (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi A Város Mindenkié tagjai idén is – mint a csoport megalakulása óta minden évben – részt vettünk a Budapest Pride felvonuláson. Mint mindenről, arról is közösen döntöttünk hogy kiálljunk a szexuális kisebbségek méltósága és egyenjogúsága mellett. Ilyen döntésekben…..
De aztán valami megmagyarázta a túlzott kényességet, a tisztaságmániát és az érzelgősséget.Kedves Szakítós! Úgy érzem, eljött az én történetem ideje… Még 2007 nyarán, 22 évesen elutaztam Tunéziába, egy ifjúsági táborba. Itt két hétig más nemzetek fiataljaival…..
IDDQD Heti retro: Head Over Heels 2011.09.29 09:30:00
Legutóbb egyik örök kedvencemet, a Head Over Heelst szavaztátok be a rovatba, úgyhogy hétvégén elővettem a játék remake-jét, hogy kicsit felelevenítsem az emlékeket. Az lett a vége, hogy egy szuszra végigjátszottam örökélet és térkép nélkül, és minden koronát megszereztem…..
A Volksbank végtörleszteni óhajtó ügyfelei kezdhetnek reménykedni, hogy az eurózóna/világméretű piramisjáték beborulása hamarabb helyére teszi bankjukat, mint ahogy az Alkotmánybíróság megállapítja a végtörlesztés alkotmányellenességét. A formanyomtatványon ugyanis…..
Börtönszleng Fleó 2011.09.29 22:31:00
Fleó: csel, becsapás, elterelő hadművelet – Azér' Lóri se volt kutya Szegeden! Elfogyott az elemük, és nem tudták tölteni a telót. Na persze töltő se volt. Meg voltak lőve. Kattogtak, mint kecskeszar a deszkán, vagy mi. – Ne is mondd! – kámpicsorodik el Tatár. – Sírtam…..
S természetesen a kicsi lányukra terelni az egészet, mert a felnevelése nem egyszerű dolog.   Kép innen Nem is tudom, hol kezdjem. Talán a legviccesebb egy teljesen átlagos kapcsolatból. A kedves anyuka és a család nyakig van az adóságokban, mert nem tudnak, báni a pénzel…..
„Amikor meglátta a pasiját, páros lábon ugrálva ment hozzá, majd a nyakába vetette magát és… bőgött. Szörnyű volt látnom, ahogy hatévessé változott egy 28 éves nő arca” – mindenki máshogy kapcsolatfüggő, ám mai Levélírónk, állítása szerint, csak…..
„Pár hete a neten felszedett egy lányt. Még nem történt semmi, eddig kétszer találkoztak, de szerintem ez is gáz, mert miért találkozott vele kétszer? Sakkoztak, kártyáztak, bélyeget cseréltek?” - levélírónk irigyli barátnője harmonikusnak látszó kapcsolatát, pedig…..
szcsk (törölt) 2011.08.19 09:35:46
Múlt heti posztolónk eddig rekord kommentet és rengeteg kattintást tudhat magáénak. A szerző tegnap elküldte nekünk a további fejleményeket, amiben leírja, hogyan döntött, és mennyire képes megemészteni jegyese múltját. És még egy örömhír: jelentkeztünk Goldenblogra, tessék…..
szcsk (törölt) 2011.08.10 00:30:47
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
szcsk (törölt) 2011.08.03 21:46:15
Azt mondta, szeretne apa lenni, de még nem most. Vártam.   Sziasztok! Elmesélem nektek, hogy estem a saját hiszékenységem csapdájába. 29 voltam, amikor megismertem "álmaim pasiját". Két évvel volt idősebb nálam. Hamarosan összeköltöztünk. Fél éve éltünk…..
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
A Sonynál úgy tűnik a PS3 és a jövőbeli konzolok felé orientálódnak inkább, a PSP-sek egyre kevesebb játékot kapnak, lassan leépítik őket. BeBének sikerült tavaly egy kék PSP-t szereznie, amit már cserélni sem tudnak, mert az országban nincs belőle több. Persze az is érdekes,…..
szcsk (törölt) 2011.06.07 22:23:38
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
szcsk (törölt) 2011.05.15 20:21:35
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
A tegnapi nap videója következik, Pintér Sándor és a fegyverbuzi amerikai nagykövetasszony elmentek Gyöngyöspatára, sétáltak egyet a faluban, tárgyaltak, majd visszamentek Budapestre. Csodálatos dolog, amikor a hús-vér emberek mesélik el a saját, valós sérelmeiket egyenes a…..
Uniós, magyar, árpádsávos, helyi lobogós Országzászló terve Szentkirályszabadján  Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren - írta az Index. Az újbudai képviselő-testület döntése szerint a…..
Ő nekem tartogatta magát és soha senkivel nem volt még” (33 évesen!)Üdv! Életem egyetlen sms szakítását írom meg nektek. 2007 során találkoztam vele. Nagyon ápolt, igényes, kellemes, bár mesterkélt modorú hölgy volt, egy évvel idősebb nálam, de (és ez fontos) azt…..
A ZDNet állítása szerint az Apple elfogadta a SugarSugar.com AppSore-os alkalmazását, így június 1-től elérhető lesz a SugarSugar mobilverziója.Elsőre úgy tűnhet, hogy ez egy sima randizós szolgáltatás, ahol a hasonló érdeklődésűek elvileg egymásra találnak, és csak ritkán…..