Regisztráció Blogot indítok
Adatok
u2ro

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából eltelt egy év, amióta legutóbb használtuk HP-t (már ha a lassan legendává nemesült Microsoft Éjszakákat nem számítjuk), szóval itt volt megint az ideje, mert nagyon szeretünk vele beszélgetni. Akár fps-ekről, akár a Resident Evil-szériáról, akár a Dreamcastról vagy a Call of Dutyról van…..
Nem kevés olyan vendégünk volt már, aki külföldön próbált szerencsét, és neves játékcégeknél hagyta ott a kéznyomát. A Kecskemétről származó Vass Attila is ezt a tábort erősíti, és különösen mozgalmas életutat tud felmutatni: ott volt a sűrűjében a Segánál, a Sonynál, dolgozott önvezető autókon és…..
u2ro 2021.02.08 07:59:07
Nem, nem a képen látható személy, hanem egy Pataki Attila nevű kommentelőnk/játékosunk/sorozatfüggőnk, aki mindent úgy csinált, ahogy kell, és ennek eredményeképpen kimehet Los Angelesben a párjával/feleségével/férjével/haverjával, ahol megmutatják neki a várost, kap egy kis…..
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
u2ro 2015.09.22 09:19:39
@Real World:
Köszi a megosztást. Bár ekkor én már sajnos rég nem ültem a gép előtt. :(
u2ro 2015.09.28 22:42:33
@u2ro: Megrovom magam, közben 2 mp-re visszatért. :)
Kérem szépen, olyan dolog indul jövő hét hétfőn, amilyen itt még nem volt: az AMC és a Comment:com közös játékában egy szerencsés olvasónk kétszemélyes Los Angeles-i utat nyerhet majd, és még csak zombikat sem kell ölnie érte. Hogy pontosan mit kell tenni a nyereményért, azt…..
Ahogy az az esetek 90 százalékában lenni szokott, az újonc Fear The Walking Dead nézettsége beesett a második részre, egészen pontosan 16 százalékkal kevesebben nézték, mint az évadnyitót, de így is hozott 4,1-es ratinget 18-49-ben (4,9 volt) és 8,2 millió nézőt a teljes…..
u2ro 2015.09.01 21:10:16
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
Én nem tudom, hogy reagálnék, ha 24 óra alatt több járkáló hullát(?) látnék magam körül, sőt az egyiket személyesen b*sznám - szó szerint - agyon egy tűzoltó készülékkel, aki ráadásul aznap reggel még a főnököm volt.
Izlésről kár vitázni, nekem nagyon tetszik.
Lezárult a játék, jött vagy 200 jó megfejtés, tíz szerencsés pedig hamarosan kap majd egy csomagot a postástól, és örül, mint majom a farkának, gondolom. Jól is teszik, a plakát is fasza, a baseballsapka is, igaz, rajtam úgy áll, mint tehénen a gatya, de sebaj. És akkor a…..
Az ügynöke szerint a francia középpályás olyan, mint a Mona Lisa, és, mint ekkora és egyedülálló jelenségnek, ha távozik Torinóból kétségtelenül neki kell a valaha volt legdrágább játékosává válnia. Riola szerint az összeg elérheti akár a bűvös és eddig senki által el…..
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Ez a videó tegnap ment le az amerikai HBO-n a True Detective előtt, és máris itt vigyorog magyar felirattal. Jó lesz ez az évad, nagyon is jó.  ..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
Alan Turing brit matematikus, aki a második világháborúban a német Enigma egyik megfejtője volt, nem lett öngyilkos. Halálát baleset vagy gyilkosság okozta.   Jack Copeland professzor, Turing-szakértő Oxfordban jelentette be kutatásai eredményét: a matematikus 1954-ben nem…..
Na most elmesélem, miért picsázzuk el az angolokat vasárnap, ráadásul olyan pofátlan és megalázó módon, hogy az idegbeteg törpehörcsög liblingkéjük ott helyben szétrobban a pályán és minden rúnis lesz tőle. Hajas, ugye, nem lehet, höhöhö. Rögtön kezdésnek ejtsük ki…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
u2ro 2012.04.12 09:54:50
Régen volt 8-bites csaj a rovatban, most jöjjön egy kétes hírű ikon, akihez mégsem kell kitenni a 18-éas karikát: Giana, pontosabban a Giana nővérek, a The Great Giana Sisters című, 1987-es platformjáték főszereplői. Valójában egyszerre csak egy lány szerepelt a játékban, de a…..