Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirk Gently 79

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai házasságokat vizsgáljuk, érdemes a legalább 10-15 éves, vagy annál is hosszabb ideje működő kapcsolatokat analizálnunk, mert ezekben alakul ki leginkább az együttélés sokszínű gazdagsága. A házasságoknak több fajtája is működni tud ugyanis: vannak az ideális kapcsolatok, melyek képesek…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Van ismét szabad egy órám, így gondoltam mérgemben gyorsan billentyűzetet is ragadok és leírom a tapasztalataimat a "túloldalról". Ugyanis a blogon rendszeresen és túlnyomó többségben csak a "már 400 helyre pályáztam 3…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Több év után az akkori munkahelyem csődbe ment, felszámolás alá került. Hirtelen kellett állás, így egy régebbi végzettségemnek köszönhetően gyakornoki pozícióba kerültem egy nagykereskedésnél, azzal az ígérettel, hogy cirka fél-egy éven…..
Dirk Gently 79 2011.05.14 19:59:20
@gizdacsavo: No én volnék a posztoló... Így is hosszúra sikeredett a poszt. Kérdésedre a válasz: A munkaszerződésben a nem szabályzott kérdésekre volt egy ilyen kitétel, amit most nem név szerint említenék, hogy ne legyen beazonosítható a cég, hogy a "a munkaszerződésben nem szabályzott kérdésekben a Belső Szabálykönyv" deklarációi érvényesek. Nekem a HR-esek és a főnökeim azt mondták, hogy a jutalék kérdése ott van szabályozva, mivel az változó, többtényezős dolog, stb... különben is ugrottak minden ilyen jellegű kérdésre...
Dirk Gently 79 2011.05.14 20:00:28
@Dirk Gently 79: Ja, persze a "Belső Szabálykönyvhöz" ottlétem alatt nem sikerült hozzájutnom.