Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orbano

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
orbano 2011.05.14 06:52:55
@GGG77: Azért azt vedd észre, hogy ez a fene nagy "szabadságérzet" az autósokra is igaz: ott is legalább annyi a hülye gyorshajtó, zárovonalonátmenő, tilosbanparkoló, jobbrólelőző, belsősávbantötymörgő, pirosbanlazánátmenő baromarcú. Sőt, egyre több és egyre pofátlanabb. Elvégre pont ugyanabból a társadalomból kerülnek ki a bringásaink és az autósaink (politikusaink, cégvezetőink, vagy bárki akiket éppen utálunk) is. Ez van, nálunk mindenki kurva okos, és így triviálisnak veszi, hogy a szabályokat kénye-kedve szerint megszegheti. Tisztelet a kivételnek.
Ja és egyébként rendszeresen autózom és bringázom is. És igen, néha én is reflexből leugatom már megszokásból sajnos a bringásokat, amikor egy pillanatra elfelejtem, hogy igazából most lehetne fordított is a helyzet. Egyébként pedig arányaiban tekintve pont ugyanannyi hülyét látok mindkét "oldalról", de legalább ugyanannyi normálisat is, akik nem 40-nel közelítenek a biciklisávban a kereszteződésbe, mert hát nekik elsőbbségük van, hanem szépen lelassítva, körültekintően, tartva kicsit az autóktól. Ahogy én is teszem ezt egy szűk úton a bicajost előzve: jó nagy ívben kikerülve, kettesben, nehogy szerencsétlennek valami baja legyen, ha már volt olyan hülye, hogy bevállalja a főúton való bringázást (nekem a nagykőrösin néha amikor mennem kellett mindig halálfélelmem volt)
fu ez hosszú lett befejezem.