Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeltik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gloria North a mai napon 18:00-kor 3.65kg 52 cm egészségesen látta meg a napvilágot.Aurora és a törpe is jól vannak, a blogger pedig erősen fogadkozik, hogy holnap este frissít végre egy tisztességeset...
Időpont: Vasárnap hajnal. Még fel sem ébredtem igazán, csak valahol a álom és ébrenlét határmezsgyéjén dagonyáztam és azt fontolgattam, hogy visszatérek Morpheus karjaiba. Igen jó ütemben haladtam célom megvalósítása felé mikor egy hangos ”Basszus!” kiáltás…..
Heh, vagy inkább felszólítás? :))) Tessék szavazni! Napi több tucat látogató és csak 12 szavazat?! Hogy döntsem el így, hogy legyenek-e dél-amerikai és észak-afrikai kitérők az otthoni események szüneteiben?Most megyek orvoshoz, szurkoljatok!ui: Ja és ha esetleg lenne valakinek…..
szeltik 2011.05.15 20:05:49
szeltik 2011.05.21 15:10:53
@Lionel North: Nem a Dokik miatt kérdeztem. Azokat - hál' Istennek - nem ismerek túl sokat. A gyógytornában tudtam volna segíteni a párom által, ha délebre vagy (Szeged). Bár a babavárós előkészületek elég tornát fognak biztosítani - szerintem! :)
Interaktív hogyan tovább, az-az bevonnálak titeket is a folytatásba. Tessék szavazni!   Ha sokan választjátok a 4.-et Megsértődöm ám! :(  ..