Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AegisHU

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új Világrend Te 2011.08.16 00:06:00
Ha úgy érzed hogy ez a világ nem az ami kéne legyen, lépj kapcsolatba velem...
Sosem tudtam azonosulni egyik vallással sem, mivel számtalan életet áldoztak már fel értük.De azt be kell látnunk hogy kevés olyan erős érzés van mint a hit, a legerősebb érzelmek a Szerelem, a Szeretet, a Harag, a Hit, és még erőssé tehet a Tisztelet is ami sajnos a mai világban…..
Ez a kérdés szinte mindenkit foglalkoztat, hiszen mindenki jót akar saját magának, azt hogy mindene meglegyen amit fontosnak tart az életében. De le kell szögeznünk hogy jobb csak akkor lehet ha teszünk érte valamit, rosszabb is lehet persze de most koncentráljunk a jóra. Ami nehéz…..
Nemrég találtam ezt az érdekes videót, animációs és a zenéje sem vészes, van valamiféle mondanivalója is, szerintetek? (angol tudás előny)http://youtu.be/JRLl2yVrJzE Kis kiegészítő gondolatok:A bosszú is egy nagyon erős hit, semmilyen istenhez nincs köze, hanem a bennünk…..
Modern Gondolataim Hit 2011.05.16 18:27:13
A mai napra egy érdekes gondolat, mert szerintem ez sokat jelenthet!A HIT erősíti a lelket, elűzi a félelmet, önfeláldozóbbá tehet, növeli a hatékonyságot, egyszóval jól hat a Morálra. Vélemény? :)..
Modern Gondolataim Kezdet 2011.05.13 21:25:00
Hello Blog olvasók és írók :) Minden kezdet nehéz! Igazából nem gondolkoztam túl sokat azon, hogy mivel is kezdjem mert ez spontán ötlet volt a közmondás végülis igaz, mi baj lehetne belőle? Miközben ezeket a sorokat gépelem azon agyalok hogy kereshettem volna valamiféle segéd…..