Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyfutyis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Zagyvaság 2011.08.15 10:10:00
Röviden és tömören: a HVIM megszívta. Egyértelművé akarták tenni a teljesen nyilvánvalót, miszerint szarnak ők a benzinárakra, egyszerűen csak bele akartak rondítani az utált Szigetbe, ezért a rendőrség által eredetileg elfogadott és jóváhagyott augusztus 1-20-ig tartó…..
nagyfutyis 2011.08.15 14:15:25
A múlt hétre tervezett bejelentés elmaradt, mert Orbán nem ért rá, és jó híreket nélküle nem lehet közölni. (Rosszakat viszont csak nélküle.) Hétfőn már ráért, megvolt a BL-döntő is, így bejelentették az Otthonvédő Akciótervet: 1. Árfolyamrögzítés Ha kéri az adós,…..
nagyfutyis 2011.05.31 12:18:47
@laspalmas: na ez az amit kurvára hiányolok én is, a jogi meg pénzügyi alapismereteket. A jelenlegi tananyag minimum felét ki lehetne szórni és valami értelmesebbre cserélni.

Csak az a baj hogy a tanári emberanyag maga szar ilyenek oktatására, olyan nehezen fog pénzügyi illetve jogi alapismereteket átadni akinél ezek úgyszintén hiányoznak. Illetve a sok ezer saját tárgyán kívül teljesen analfabéta töri- meg irodalomszakost akit a hírhedt magyar felsőoktatás oly ügyesen kitermelt valamiből el kell tartani, ha visszavesznek a humán tárgyak oktatásából nekik tényleg csak a McDonald's marad mint alternatív munkalehetőség. Olyan pedig aki pénzügy irányultságú nem fog az alapoktatásba menni tanítani.

Azt is jól pofán kéne vágni aki anno a felvételi kvótákat kitalálta.