Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scram

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legjobb témákat az élet nyújtja. Ennek keretében tárom önök elé tépelődésemet egy kissé gyengélkedő, ház körüli járda felújításának optimális módszeréről. Kissé porlik (konkrétan felszínéből egyes helyeken kimosta eső a cementet) és szélét is letaposták a bénán…..
scram 2019.03.14 01:11:50
@zooltek: hogyan lehet smd alkatrészeket forrasztani?
Amíg Rió az olimpiai mámorból ébredezve a szeptember 7. és 18. közötti paralimpiai játékokra készül, mi összegzés helyett ráállunk inkább a fotókra, jó? Ígérjük, maradandóbb és üdítőbb lesz, mint egy sportgazdasági összegzés. Pláne, hogy utóbbihoz parányit sem értünk...
A konténer házak első sorban átmeneti szállásként alakultak ki. Azonban manapság hangulatos, dekoratív lakó házakat is alakítanak ki ezzel a megoldással. Előnye mindenképp az, hogy kedvező az ára, akár már 300 ezer forintból meg lehet valósítani. Forrás: ITT Forrás:…..
Új pénzvisszaadási rekord született. Zsu számlájára külföldről utaltak 80 ezer forintot, amit véletlenül euróban könyvelt a bank, így hirtelen 23 milliója lett.A Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt posztot überelném! Hogy hülye vagyok, vagy sem, én 23…..
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
scram 2011.10.22 18:01:14
@h4z4rd: nem vonom kétségbe.
mivel a szövegből úgy tűnt,ez a közösség segített,csupán egy kézenfekvő viszonzási lehetőséget vetettem fel,hátha ők sem tudnak hanzlik pali bá-ról.