Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nezz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
nezz 2011.05.13 17:19:45
Szerintem se Pók nyeri a játékot, de örülök, hogy Corleone kiesett.
Nem értem miért kell utálni azért Pókot és az udvarhölgyeit, mert ugyanazt csinálják, mint a Király és udvartartása csinált. Ádám agresszív volt, ez kimondottan unszimpatikussá tette, szerintem ez lett a veszte is. Ha Nikit ne cseszteti és nem szájjal Pókkal annyit, akkor végig vihette volna a játékot könnyedén. Külön szomorú, hogy a játék már fél éve véget ért és ő még mindig acsarkodik Szandrára. Fel kéne nőni...ez egy ilyen játék volt, ő ment bele és szembetalálta magát egy hasonló taktikát alkalmazó emberrel.
Szomorú, hogy nők fikázzák a 3 gráciát, semmivel nem rosszabbak, mint Ádámék.
Tulajdonképpen engem pont ez az egy dolog idegesített bennük, hogy azt hitték és terjesztették, hogy ők szebben játszanak. Hát nem. Ez nem is baj,ez nem a barátságról szól, de akkor nem kell úgy tenni mintha szentek lennének.
Ádámnak ez jól jött a jövője szempontjából, mindenki róla beszél és már nyilatkozta is, hogy szeretne részt venni az Éden Hotel 2 stábjában.
Pókot nem kedvelem, mielőtt ezzel vádolnátok, csak nem gondolom hogy más mércével kell őt mérni.
Játszik. Nyerni nem fog. Egy fiú fog. A nézettség ezt kívánja, (lásd. arányaiban hány valóságshow-t nyertek eddig fiúk ill. lányok.)mert a nők, ez látszik a hozzászólásokból is hamarabb elolvadnak egy közepes kinézetű, erőszakos férfitól(Ádám és társai), mint egy közepes kinézetű, erőszakos nőtől(Pók és társai).
Nekem mindegy ki nyer, ha nem lett volna Ádám-Pók konfliktus az egész unalmas lett volna.