Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ákom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok külföldi oldalon láttam és olvastam erről a termékről és már nagyon nagyon vártam, hogy végre én is kipróbálhassam :) Pár szót a termékről. Több mintában is lehet rendelni, nekem piros csillámos és szivárvány színű van. Itthon a Csillámvilág forgalmazza.…..
Ákom 2012.06.02 18:12:24
Az F/X egyik legjobb sorozatát készítő Kurt Sutter, aki annak idején a Kemény zsaruk egyik írója,executive producere és szereplője is volt, elég nehezen emészti meg, hogy a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-díj közelébe sem kerül sorozata, pedig mind a kritikusok, mind a nézők…..
  Kommentár nélkül: Levél: „Kinek ajánlottak már fel 250 forintos órabért? A férjem vagyonőr. Egyik este szólt az egyik haverja, hogy be kellene ugrani egy kolléga helyett a hétvégén huszonnégyezni. A párom éppen ráért, ezért elvállalta. Kérdeztem, hogy melyik…..
Mi a közös Will Ferrellben, Jake Gyllenhaalban és Cameron Diazban azon kívül, hogy szórakoztatóiparban dolgozó szakmunkás mind? Az, hogy mindhárman Bear "túlélnék még a nyóckerben is" Grylls kezébe helyezték elkényeztetett hollywoodi seggüket, és elmentek a hivatásos…..
Ebben az évezredben kevés jó paródia készült (talán egy sem?), ám ha visszatekintünk a 80-as évekre kapásból négyet is lehet mondani: Csupasz pisztoly, Airplane!, Top Secret és az Űrgolyhók. Utóbbi a Csillagok háborúját figurázta ki, Darth Vaderből Lord Helmet lett, Han…..
Az első nő Kínából, aki az amerikai Playboy címlapján szerepelt. Amúgy botrányhős, aki eljött az ázsiai országból, s az USA-ban karriert csinált. Korábban otthon katona is volt, de a színészi pálya ugyancsak bejött neki, s ma az egyik legismertebb kínai színésznők közé…..
Ákom 2011.05.31 03:16:40
Bruno Heller, a Mentalista készítője (a Róma befejezése után kezdett bele a sorozatba) azt nyilatkozta egyszer, hogy Red John legalább olyan fontos a sorozat szempontjából mint Patrick Jane, mert ha a nemezis megszűnik létezni (elfogják, meghal, stb.) akkor az első számú…..
Ákom 2011.05.31 03:08:30
@saks: emlékeim szerint ott van a Fancsika :D:D

Az évadzáró szerintem is remek lett, tűkön ülve várom a folytatást.
Egy olvasónk készítette el az Éden hotel első évadának kissé komplikált viszonyrendszerét avagy kapcsolat hálóját: a képen látható állapot az eheti események előtt készült, de ígérete szerint updatelve lesz, bizony. Klikkre nagyobb, jó szórakozást! ..
Az NBC őszének egyik skervárományosa, vagy legalábbis annak szánt sorozata a Grimm, amiben mesehősök után nyomoz egy különleges képességű nyomozó - a mesehősök ugyanis köztünk élnek, csak éppen nem látja őket senki, csak ezek a speckó emberek. A négy perces videót csak az…..
David E. Kelley Wonder Woman-rebootja megjárta a hadak útját, először az ötlettől is hidegrázást kaptak a tévés fejesek, aztán a forgatókönyvet csak bekérték egy körre, és azzal a lendülettel vissza is dobták, majd az átírt könyvből kértek egy pilotot, amit meg most végleg…..