Regisztráció Blogot indítok
Adatok
húsos fagyi

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT VV Kinga Fogyása (?) 2012.03.13 03:04:00
Azt már igazán megszokhattuk az RTL Klubtól az elmúlt pár évben, hogy a műsoraik tartalmilag a nézők számára annyira van pozitív hatással, mint az AIDS vírus Freddy Mercury szervezetére, na de hogy a Camponában tanyát verő análsakálok minden területen csak a hülyeséget…..
húsos fagyi 2012.03.13 13:31:14
@Natalienewmann:
erről A kőleves története jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=m2c19LZUiVw
csak azt nem tudom kik azok aki ilyenekre pénzt adnak ki.. Mert ha erre van pénzük, akkor őket a hülyeségük miatt nem tudom sajnálni.
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
húsos fagyi 2012.01.07 10:10:54
húsos fagyi 2012.01.07 10:13:07
@version: van akkora bevétele, hogy megérné nekik 10 millát kifizetni adásonként? van ilyen celeb ma Magyarországon aki ennyit megér?
Új év, új hírműsor a Tv2-nél, már ami a formátumot illeti, hiszen egyórás lett a Tények. Jó húzás volt, legalábbis az első kiadás nézettségét elnézve, hiszen január 2-án elverte a konkurenciát, az RTL Híradóját. A Tv2-t a kereskedelmi célcsoport (18-49) 25,9 százaléka…..
húsos fagyi 2012.01.06 11:37:35
...és akkor a kígyó a saját farkába harapott. Tegnapelőtt arról írtunk, hogy bejött a Tények a Tv2-nek, mert január 2-án menten agyonvágta a Híradót, a rivális RTL-hírműsort, ma pedig azt meséljük el, hogyan vágott vissza a nézettségi versenyben élen álló RTL a Tv2-nek egy…..
húsos fagyi 2012.01.06 11:13:55
@kew1n: nezettseg.blog.hu/
mondjuk innen
Végső érvként leütötte vitapartnerét a brit Independent és az Evening Standard tulajdonosa, Alekszander Lebegyev az orosz NTV gazdasági kérdésekről rendezett tévéműsorában. Agresszív volt, semlegesítettem, foglalta össze az orosz médiamágnás a vitát, aminek végén leütötte…..
húsos fagyi 2011.09.19 10:59:06
Pénteken este Hajdú Péter ránk szabadította a Tv2 legújabb próbálkozását, az RTL Klub nézettségi hegemóniájának megtörésére irányuló valóságshow-t, az ÖsszeEsküvőket. A műsor első blikkre pont olyan szerencsétlenül esetlen, mint a Geszti Péter legvadabb rémálmaiban…..
Az a helyzet, hogy nagy újdonságokat én se tudok hozzátenni az eddigi kritikákhoz, ugyanis a Másnaposok 2. tényleg 90%-ban ugyanaz, mint az első rész, ahol a számottevő különbséget mindössze a helyszín jelenti, ami a történet szempontjából viszont egy teljesen jelentéktelen…..
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
húsos fagyi 2011.06.01 18:57:54
valaki mutatta ezt a linket itt..
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vera-kiakadt-alekosz-dontese-miatt-2053950/
Alkesz szeret áradozni a pálinkáról, de honnan tudja, hogy milyen az íze, csaj módjára egyből öblíti le kólával?
meg olvasom, hogy már korábban felfedezték Alkeszt az rtl-nél... erről is hallottam mőár korábban, de most ő maga beszélt róla.. ahogy ő mondaná itt nincs miről beszélni :)
de azért a szüleit is megkérdezném vagy magát a görög?hellén?sexkiborg?hőst? hogy hallott-e már az asperger-szindrómáról!?
Újra itt a nyár! - ugyan 40 fok még nincs, de vészesen közeleg, és a kánikula elől az ember, ha épp nem a strandra menekül, akkor a moziterem klimatizált csodájában igyekszik szórakozni egy nagyot. A blockbuster és popcorn szezon küszöbén, az érkező filmekről ejtünk néhány…..
És aki az első kulcsot kapja, az nem más, mint… Olga! Olga?! Váratlan bejelentéssel lepte meg Alekosz a tegnapi szívceremónián azt a kevés nézőt, aki nem olvas fórumokat, és ezért nem tudott előre az Orosz Óriás visszatéréséről. A Villában mindenesetre meghökkent…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Kezdenek beindulni a randik így a műsor három hetes időintervallumának kétharmadához közelítve. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, két lány is igent mondott Alekosz felkérésére, hogy töltsék vele az éjszakát a rezidenciáján, de persze nem egyszerre, mint azt a műsor…..
Valami gyerekkori visszamaradottság lehet nálam, hogy élek-halok a kalózos sztorikért, ezért a Karib-tenger kalózai sorozatot igazi kincsként tartom számon; imádom mindegyik részét. Természetesen az első az etalon, amit nem lehet überelni, így célszerű különválasztani a…..
Már azt hitted, hogy mindent láttál, pedig még nem láttál semmit. A MegaSharkot szinte megszégyeníti az óriás szökellésekkel gyilkoló Mega Piranha. A tréler olyannyira zseniálisan buta és gagyi, hogy az már-már szemet gyönyörködtető. A piranhakkal Ronaldinho…..
húsos fagyi 2011.05.22 16:23:14
Ha végigtekintek D.J. Caruso munkásságán egyáltalán nincs bennem olyan érzés, hogy ő egy csapnivaló direktor volna, inkább az jellemző rá, hogy korrekt iparosmunkákat kovácsol a kis műhelyében, főleg a thriller műfaján belül maradva. Az Igazság helyett-et már-már…..
A nem túl izgalmas előző rész után úgy döntöttek a készítők, hogy nem fognak még egy szívceremóniával is untatni minket, ezért megint randira küldték a Görög Bikát, méghozzá annak természetes környezetébe, Görögországba, de persze nem az igaziba, hanem a Budapesten…..
Ismét egy tartalmasabb és humorosabb adást tudhatunk magunk mögött; a múltkori pangás után végre összeszedték magukat a kis Alekinho-ék. A Szexkiborg egy szépen megterített asztallal várta reggelire udvarhölgyeit, melynek a fénypontja a desszert volt. A sütikhez dukáló cetlik a…..
húsos fagyi 2011.05.17 16:37:42
@Dr.Jones: ő már a második akkor..izé..ketten vannak a tesóval, akkor már hárman is a testükből élnek, legalábbis eddig ennyiről tudunk..
húsos fagyi 2011.05.17 16:42:36
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Alek Figyelő Hazugságvizsgáló 2011.05.16 03:44:00
Anita hazakéreckedett az úttörőtáborból, mert lúzer, kifelé kapott Éva maradék gyógyszereiből és Szandika idegnyugtató kúpjából, amit a suttógó ottfelejtett Éva pedig kiesett. De semmi gond, ez a lány vetkőzni fog. Alekosz a műsor arra emlékeztetett, amikor Johnny Walker…..
A szombaton megrendezett Eurovíziós Dalverseny nagy sikerrel futott a Magyar Televízió 1-es csatornáján. Mind teljes lakosságban, mind 18-49-es korcsoportban verte az ellene indított RTL-es és TV2-es műsorokat.Adatokhoz katt tovább. Keddi elődöntő:4+: 798715, 20,3%18-49: 356782,…..
húsos fagyi 2011.05.16 13:50:44