Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orybea

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sétáljvelem.hu Mi hozott hozzám? 2017.12.07 20:42:13
Foglalkozásom: sétálóember. Nagyvárosi serpa. Én nem a hegyek, hanem a lélek ösvényein kísérem a hozzám fordulókat, így ragadt rám a „nagyvárosi serpa” név. A séta a mi szóhasználatunkban a segítő kapcsolatnak az általam űzött különleges formáját jelenti, amit a világban sétáló coachingnak hívnak.…..
Sétáljvelem.hu Serpa a spájzból 2017.12.06 10:29:17
BRÉKING A spájzban leszek Mikulás napján 11 és 12 között. A spájz a Karc FM 105,9-ben van, a 105.9-es hullámhosszon. Fogalmam sincs, hogy érdemes- e meghallgatni, mert séta közben nem szoktam hallgatni magam, márpedig Gál Mónika szerkesztő-riporter séta közben kapcsolta be a mikrofont. Ilyen még…..
The "Let's learn to help" training program's main aim is to introduce the strengths and opportunities of the self-help group method. This is a very effective way how to support people in problematic situations or suffering from long term problems (eg. drog, alcohol, behavioral problems, chronic…..
We start our one-week international training tomorrow on Self-help groups. The preparation period period was long, started last year in November with the application and the ongoing communication with the international partners. We created a group on Facebook where all the participants and…..
 Minden tréner álma, hogy amit magyaráz, demonstrál, prezentál, és orrával elciteráz, annak legyen valami foganatja. Na, eljött ez a pillanat. Idén júniusban itt voltak az ukrán hallgatóink, négy napig toltuk az állampolgári tanács módszert Beával, Gáborral. Adtuk a…..
orybea 2011.11.10 14:31:39