Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kürosz

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országgyűlés elfogadta Vas Imre módosító indítványait, amik ismét alapjaiban írják át az itthoni  kampányszabályokat, és amiket nem tudunk eléget dicsérni. A jövő heti zárószavazásig lehet ugyan még változtatni, de a fő irányok aligha módosulnak már. Az egyik…..
Jávor Benedek az LMP történelmi felelősségéről beszélt a közelmúltban. Ritkán van érvényes tartalma az efféle mondatoknak, a frakcióvezető azonban kivételesen jókor hangsúlyozta: sorsdöntő jelentőségű döntés előtt áll pártja. A Lehet Más a Politika közelgő…..
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
"Próbálom én, unos és untalanDe egyszerre vagyok súlyos és súlytalanAhogy erőlködök, újra talpra állokAkkor is vagyok, ha semmit nem csinálokGyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnakKalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnakPróbálom én unos és untalanDe…..
Kürosz 2012.11.07 15:55:49
@King of Shadows:

Ki a fene akarja átvinni az LMP-t jobbra?

Ha valaki, akkor én aztán végképp nem.

"Tudod, ezzel csak az a baj, hogy az LMP nem jobboldali párt. Gazdaságilag például erősen kileng balra"

Hát igen, érdekes lesz majd, amikor Bajnaival, Oszkóval és Felcsúti Péterrel (volt Bankszövi-elnök, aki szerint tök okés a bankok egyoldalú szerződésmódosítása pl....) kell letárgyalni a programot.

De Fábius szerint rengeteg közös vonás van, higyjük el neki :)
Kürosz 2012.11.07 16:15:20
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Másrészt viszont azt az "apró", de szemernyit sem lényegtelen tényező kimaradt a fejtegetésedből, hogy ha éppen az LMP szavazói döntenék el a győzelmet, akkor miért is lenne érdeke a jobboldalnak az LMP betagozódása...?"

Nagyon egyszerű, ti. azért, mert a szavazótáborok nem feltétlenül adhatóak össze, pláne nem közép- és hosszú távon, lásd a már sokat emlegett Szadi sanyarú sorsát is.

Fábius kolléga azt hiszi, hogy az LMP szavazói zömmel elmennek a szocik mellé Bajnait megcsápolni, de ez aligha lesz így, törvényszerű a lemorzsolódás.
Ebben gondolom nincs vita.

+ a programok nehéz összeegyeztethetőségére, az emberi összeférhetetlenségére is számítani lehet.
Kürosz 2012.11.07 16:21:25
@Fabius:

"Az, hogy szerinted azért fognak bedarálódni mert a szadi is bedarálódott az pont olyan "szerinted" érv, mint az enyém. Viszont semmit nem változtat azon, hogy ennek nem KELL törvényszerűen megtörténnie. Ez a politikusaik karakterén múlik és nem az elmélet gyártáson."

Azért érdemes kiindulni a múltból, nem? Ha egy erősebb, felkészültebb szereplőnek (mondjuk egy 20%-os pártnak, az értelmiség krémjével) nem sikerült a túlélés a szoci apparatcsikok mellett, az mitől sikerülne egy gyengébbnek?

Ha Janics Natasa nem szerzett most aranyat, akkor én ugyan mitől szereznék?

"De azt elhiszem, hogy ezt a képet erőltetni feléjük érdeketekben áll."

Vagy pont fordítva, nem? A szocialista szövetség híveinek érdemes azt sugallniuk Schiffer felé pl. , hogy "nyugi haver, minden elképzelésedet megvalósítják majd a szocik, hidd el, de tényleg" :D

De hagyjuk is, mindenki döntse el ezt maga, az eszére hallgatva, én - mint látod - KIZÁRÓLAG érvekkel dolgozom.
Kettős Mérce Gondolj jobbra! 2012.10.17 19:54:37
"Meg kellene alapítani a józan ész pártját" (Török Gábor) Számomra ma már csak két árva jobboldali ember maradt széles-e hazában: Balavány György és Ángyán József. Nem kéne -ahogy Lakner Zoltán felvetette csak úgy szinte magának mormogva- nektek, normális jobboldali…..
Gyurcsány bejelentette, hogy egyhetes éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren egy sátorban az előzetes választói regisztráció ellen. Állítólag ha ezzel sem éri el a célját, akkor felgyújtja magát a Parlament előtt Gréczy Zsolttal együtt. Komolyan: miért nem képes valaki…..
Kürosz 2012.09.12 23:08:33
@maroz:

nah, ilyennel se vádoltak még, h imádom Gyurcsányt :)

oké, akkor a kérdés újra, mert ez a valódi kérdés (nem Dopeman), mitől kevésbé ciki az MSZP, mint Gyurcsány és a DK?

illetve, Ti tényleg komolyan gondoljátok azt, hogy amennyiben annyira rossz lesz a helyzet (ami simán benne van a pakliban, a gazdaság lejt, és pláne lejt, ha beüt a grexit, stb.), h az ecceri bizonytalan pógár két kézzel fogja visszaszavazni az MSZP-t, szekeresimréstül, lamperthmónikástul, akkor majd pont Gyurcsány és a DK-embléma miatt remegne majd meg a keze?

oké, láthatóan komolyan gondoljátok, de én akkor sem értem, nyilván hülye vagyok ehhez.
Kürosz 2012.09.12 23:41:55
@zsazsu4:
az egy jó kérdés, h ki bukott meg... én úgy emléxem, mintha MSZP-kormány lett volna MSZP-s káderekkel, MSZP-többséggel, nem? és szerintem nagyon sok választó is így emléxik, hiába próbálják sokan a kudarcokat egyetlen főgonoszra leegyszerűsíteni. és azt kell, h mondjam, h az MSZP (de bármelyik párt) vérostoba kádereihez képest ezért nem a legostobább Gyurcsány. És ez nem imádat, aki látott már egy egységsugarú pártkádert, az tudja, h miről beszélek.

tágabb értelemben pedig megbukott az osztogató-túlelosztó-hitelből jövőfelélő gazdpol (2X100 nap pl. ... ugye... és most nem Gyurcsány védelmében, de mintha ott nem ő lett volna a főkolompos, nem? ha már elkúrás...), és ennek a politikának a bukása még jó pár politikust el fog sodorni, Orbánt is.

Nyugi, Orbán is bukásra van ítélve, vissza fogják szavazni a népek az MSZP-t (de ha valami csoda miatt két év múlva mégsem, akkor négy év múlva biztosan), azért, mert áthidalhatatlan a szakadék a gazdaság teljesítőképessége és az emberek elvásárai között.
Hogy aztán mire lesz képes az MSZP (immár a gonosz Gyurcsány nélkül), az is egy jó kérdés. :)
Kürosz 2012.09.13 08:35:42
@maroz:
Oké, értelek, jól érvelsz.

- de az emberek nem robotok. Nem úgy van, h "emberek, nézzétek mán a listákat, Mesterházy legalább 10 ponttal népszerűbb, mint Gyurcsány és köre, ezért most az a racionális, h a Ti 2-3%-otok is beáll Mesterházy, Szekeres, Lamperth mögé... Vagy az LMP mögé! a Ti körötök most húzza meg magát szépen, Mesterházyt kell nyomni, ez a feladat!"
Kicsit irónizálok persze, ne sértődj meg, de nagyjából ebben foglalható össze sok ilyen vélemény. Nem feltétlenül a tied. Nos, lehet, h beállnak, de az emberek (szerencsére) nem robotok. Hívd szerelemnek, rajongásnak, én másnak hívnám.

"Azért ott láthatod, hogy valami megmagyarázhatatlan okból Mesterházy kifejezetten népszerű."
azért nem teljesen megmagyarázhatatlan, ott az MSZP beágyazottsága, aminek azért még van egy kis médiaereje, no meg az a gyurcsányista (?) érvet sem becsülném le, h a Fidesznek semmi oka nincs nekimenni Mesterházynak... mert minek?
De próbáld magad "beleélni" a gyurcsányisták helyébe, ők éppen azért távoztak a pártból (meg persze Gyurcsány szereplési vágya miatt), mert szerintük az retrográd, stb. Tudták, h népszerűtlenebbek lesznek, ha nagyobb támogatottságra is számítottak. Most emiatt kéne kidobniuk a "meggyőződésüket", h nagy szavakat használjak, és beállni retrográdnak vélt szereplők mögé a semmiért cserébe?
Oké, lehet, h megteszik ennek ellenére.

- ami az MSZP-t illeti, én azok közé tartozom, akik szerint súlyosabb a felelősségük, mint Gyurcsányé... oké, hozd a kutatásokat, h a nép jobban elfelejtette nekik, de attól még szerintem sokaknak ez a véleménye.

- ami az inga visszalengését illeti, nos, Orbán felé is visszalendült (pedig emlékszel 2006 nyarára? még Tölgyessy is ünnepi cikkben írta le végleg...), máris lendül vissza, most is leng, leng... és kábé semmit nem kellett érte tennie az MSZP-nek, sőt, nézetem szerint még rossz irányba is fordultak, pl. az európai jóléti rendszerek összeomlásának órájában hírdették meg a szociális balfordulatot.
De ez láthatóan bejön a népnek, ahogy Mesterházy semmitmondása is (jól dolgoztak tehát a spindoktorok. És nem, nem a Jobbik felé megy az inga, hanem az MSZP felé, az MSZP láthatóan jobban reagál a szociális feszkóra, jobb a beágyazottsága, stb.
Sz'al a választást meg tudja nyerni az MSZP, kormányozni lesz nehéz.

-
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
Kürosz 2012.08.18 08:37:11
Kedves Fabius!

A népszava cikke betekintést ad a háttérbe:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=578033

Csintalan bejelentkezése azt mutatja, h ő, illetve a mögötte álló meglátták a lehetőséget, amelyet az MSZP - Ringier-féle alkudozás akadozása állított elő.

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy ügyes húzás, a maguk szempontjából mindenképp.

1. Ha az MSZP mégsem veszi meg a lapot, akkor ezzel jelezték a tulajnak, hogy pár száz millájuk alsó hangon is van rá, és ha ezzel tönkremegy a lap, nos, aligha fognak könnyeket hullatni miatta.
Csintalan előtérbe tolása pedig mégis elegánsabb, mintha maga Simicska (?) lépett volna színre.

2. Ám mivel az MSZP aligha teheti meg, h tétlenül nézze, hogy Simicskáék vegyék meg a lapot, így az MSZP kénytelen lesz mélyebben a zsebébe nyúlni.

Csintalan ajánlata tehát leginkább a Ringier alkupoziját javítja és felgyorsíthatja a tárgyalásokat.
Mert immár ott a lehetőségük, hogy az MSZP vonakodása esetén eladják a lapot Csintalannak vagy egy más strómannak, és moshatják a kezeiket, hogy ők az MSZP magatartása miatt kényszerültek erre.
Örülünk, Vincent? Mi százezren 2012.06.28 11:49:00
A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami…..
Kürosz 2012.06.30 18:17:44
1. Nyilván elnagyolt volt a számadat, a lényeg azonban az, hogy Magyarországon minden választást az inaktív többség dönt el, a magyar kormányoknak őket kell kiszolgálniuk, "etetniük", ellátniuk (már persze, ha minimális esélyt akarnak maguknak...), a manyup-bedöntésnek ez a háttere.
Választhatták volna persze azt is, amit pl. a Véleményvezér blog javasol nekik azóta is, egy komolyabb nyugdíjvágást. Én azt tettem volna a helyükben.

2. ez miért érdekes? pont az a gond, azért (is) nyúlták le a manyup-vagyont, h tudjanak finanszírozni egy olyan finanszírozhatatlan nyugdíjrendszert, ahol még bőven 50 éves kor alatt is vannak nyugdíjasok.
talán egy manyup-elemzésnél erre is ki lehetne térni.

3. nem tudom. Talán más szakmát kéne tanulniuk? Talán pontosabban, többet, olcsóbban kéne dolgozniuk?
a lényeg azonban itt is az, h az ő ellátásukra (is) kellett a manyup-pénz és a manyupoknak addig juttatott, ez elég jól követhető.
Nagyon sajnálom, h így jártak, de ezzel az adó- és járulékszinttel és eltartott milliókkal nem lesz versenyképes az ország.

4. oké, csúnya-csúnya Fidesz. Ne szavazzatok rá, én sem fogok.
Ez azonban nem változtat az első pontban megfogalmazottakon, az aktív rétegre Magyarországon igen sanyarú sors vár, a manyup-bedöntés ennek a folyamatnak csak egyik, jóllehet kétségtelenül az egyik legdurvább eleme.

az ideológiai szőrszálhasogásba sem akarok belemenni, oké, tehát akkor Kettes legyen jobbos és kereszténydemokrata, az észrevételem ahhoz kapcsolódott, h nem lehet mindenért egy-két személyt, bűnbakot felelőssé tenni.
hozzáteszem, Gyurcsányt sem lehet, lehetett. Lásd, a Gyurcsány-bűnbak megbukott, és megoldódtak attól a problémák?
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
Kürosz 2012.05.24 23:14:07
@Elektra1976:

látod-látod, már két hete megmondtam, megmondtuk...

bocs mindenkitől, de csak a vak nem láthatta (vagy a naivak), hogy mire megy ki az egész.

A viasat "Hogyan nyeressük meg a játékot Edinával és Mátéval?" c. műsorát láttátok, láttuk.
Kürosz 2012.05.24 23:22:55
@genevieve:

igen, ott is voltak összeesküvés-elméletek, de ehhez a mutyiműsorhoz képest az semmi nem volt.
pl. ott szerintem a szerkik nagyon nem bánták volna, ha Csaba fut be, de végül Attila jött ki. Ők nem tudták, talán nem is akarták azt megcsinálni, amit az Éden -szerkik igen.

szomorú, hogy pont az Éden, amely oly üdítő újdonság volt a VV-hez képest, múlja alul a VV-t, ezt sosem gondoltam volna.

Az pedig nem összeesküvés-elmélet, hanem a véres valóság, hogy kábé minden alkalommal megmentették a párocska helyét, soha egyetlen alkalommal nem voltak veszélyben, miközben másokat teljesen átláthatatlan módszerekkel (Píttől Leventéig) kidobtak.

Persze nem akarom túldramatizálni, annyi baj legyen, csak fáj, hogy egy jól kitalált műsort ilyen mélyre tudtak vinni. Tényleg ennyire menthetetlen volna ez az ország? Itt mindent lemutyiznak, semmi sem mehet spontán?
Kürosz 2012.05.25 00:45:58
@beacska:

"amúgy, most biztos megkapom a magamét, de most megértettem, hogy Anikó miért nem megy el a bulikra. Hááát, én is szartam volna magasról a csatornára ezek után...aztán pereljenek..."

Egyetértek. (Látod, a "közös ellenség" összehozott minket itt, holott az első szériában még nem kedveltelek. Harmadik széria meg részemről már nem lesz.)

Bírnám, és ha valakiből kinézem, akkor az egy Anikó, szóval bírnám, ha a Viasat szekálására válaszul kipakolna, hogy miként tolták be a döntőbe Edináékat, miként lett lemutyizva ez az egész.

Ehhez vágjon jó képet, csápoljon az érdemtelen nyerteseknek?

Anikónak, gondoljunk bármit is róla, egy szemernyi esélye nem volt, ez ma már valszeg neki is teljesen világossá vált, semmiképp nem engedték volna, hogy nyerjen. De ez valahol nem szerződésszegés a csatorna részéről, ha ez ennyire nyilvánvalóvá válik?
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..
Kürosz 2012.05.24 10:50:07
@Kürosz:

"szerintem úgy jött a játékba, hogy kerít maga mellé egy "Mátét", azaz, egy olyan fiút, akire ráakaszkodhat, az mindössze véletlen, hogy ez pont Máté volt, Fehérvárról. Lehetett volna Gábor is, mondjuk Lilafüredről..."

vagy, lám-lám, az élet a legjobb példaadó :), Kristóf Budapestről... Ez nála alighanem jól ismert séma, minta, rácuppanni a befutottnak vélt pasira és kibekkelni...
Kürosz 2012.05.24 11:03:21
@LoveMy:

Megnyerte? :) Tucc valamit?

Ha megnyerte/megnyeri, akkor érdemtelenül és kirívó szerkesztői megtolással nyerte/nyeri meg, ebben itt sixx blogján már két-három hete konszenzus van az X-fan klubbot leszámítva, amikor is összeszámoltuk, hogy kábé 6-szor lett megmentve a segge.
Kürosz 2012.05.24 11:08:05
@SzívósSzekrényAlátét:

"Edina eljátszhatta volna még egy napig, hogy mennyire szerelmes, aztán 15-18 milla környékén elintézhette volna az alkoholista brokit, ehhez csak annyi kellett volna, hogy egyetlen napot kibírjon még, meg vigyorogjon mint a tejbetök a labdával a kezében... De most, hogy fasírt van, odamehetne Rolihoz is, és ledumálhatná, hogy tartsuk végig, hogy más ne kapjon pénzt, főleg ne anikó, vagy máté.

Máté is gyökér, ahelyett, hogy magában tartotta volna a kételyeit, elmondta Edinának, pedig ő is eljátszhatta volna ugyanazt a forgatókönyvet, amit vázoltam Edinára."

Erre van egy elméletem, de csak este derül ki, hogy igaz-e.

Mi van, ha a szerkik végül befuttatják a Máté-Tüncike párost, de hogy mégse lógjon ki ilyen durván a ló teste (mert ez már nem csupán láb), így utólag megrendeztetnek velük egy ilyen kamu jelenetet, had izguljon a hülye néző, már azon kevéske, aki kapható erre a kamurománcra...
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
Kürosz 2012.05.15 22:36:43
@vécés jóska:

Pít (főleg Anikóékkal összefogva) nyilván veszélyes lett volna Tüncikéékre, ezért kellett őket kidobni ilyen átlátszó módon...
Kürosz 2012.05.15 23:26:45
@Elektra1976:

"A sok összeesküvés gyártónak meg üzenem, hogy ha ennyire biztosak benne, hogy a szerkesztők találták ki a mai húzást, akkor ne nézzék, minek idegesítik magukat???"

Köszi a tanácsot, NEM NÉZEM többé, arra semmiképp nem vagyok kíváncsi, hogy - jól láthatóan - miként hoznak ki a szerkik egy bizonyos párost és mentik meg a seggüket minden egyes alkalommal.
Kürosz 2012.05.15 23:37:50
@kerdesek05:

De.
Apropó, szerintem egy kicsit viszont magatokba nézhetnétek (persze nem nagy dolog ez, csupán egy jelentéktelen mutyiműsor, de akkor is).
Szóval nektek az elfogadható, hogy egy bizonyos (a nevek lényegtelenek) párost kábé minden alkalommal megmentenek, másokat viszont, akik tudtak küzdeni, taktikázni, védettség nélkül kerültek be, azokat meg kiszórják, hogy ne hátráltassák a kedvenceket?

Ha nektek ez a szórakozás, akkor hajrá.

Kommentelni meg had kommenteljem végig ezt a szériát, ha már én hülye belekezdtem, nyugi, a következőt már nem fogom, el sem kezdem nézni...
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Kürosz 2012.05.15 12:33:55
@vécés jóska:

nu, kolléga, akkor ebben is közös az ízésünk, mert NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT BÁNTJÁK ITT ANDIT, aki szerintem egyáltalán nem rossz csaj, sőt.

megkockáztatom, h szimpla féltékenység, ami itt ellene irányul sokak részéről, már elnézést.
a teste bomba, a feje meg egyáltalán nem oly férfiarc. Nagyon nem volt szép, hogy így neveték el, méltatlan.

A stílusa meg... nos, szerintem kifejezetten visszafogott ahhoz, amilyen idegölő lehet ott Tüncike.
Kürosz 2012.05.15 12:44:20
@vécés jóska:

itt nőtöbbség van, ami persze nem baj, sőt, kellemes, de azt szerintem látni kell, hogy férfiszemmel nem rossz csaj az Andi. Mi vagyunk rá a tanúk, igaz-e, kolléga?

sok nő minden pénzt megadna azért, ha úgy nézhetne ki, mint Andi (erre fel itt leNDKúszónőzik), a feje meg... nos, láttam már csúnyábbat is, nagyon-nagyon erős túlzások vannak itt.
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
Kürosz 2012.05.13 12:06:18
@kiskutyuska:

kis kiegészítés: az aktívak (autószerelő, bankos, stb.) még a jobbak, ők a sorstársaid, azokat nehéz elviselni (és ez a nagy többség), akik egy mocskos burzsujt látnak benned, ha vitted valamire is, pedig belőled élnek.....
Kürosz 2012.05.13 12:08:19
@jotunder:

ne feledd a nyugdíj- és eü-szempontokat sem, ami itt kábé egy évtized múltán a múlt idő lesz.

tudnád azt kicsit részletezni, hogy Svájcban (és/vagy az EU nyugati részén) ez hogyan van? kapsz ott eü-ellátást és azokra az évekre nyugddíjat, amíg ott dolgozol?
Kürosz 2012.05.13 15:41:07
@jotunder:

tudod, az a gond, h a hülye Matolcsyt is amiatt ekézik az okos véleményvezérek, ami kábé az egyetlen jó húzása volt, az egykulcsos adó miatt.

a posztodhoz kapcsolódva: most gondold el, hogy a csúnya gazdag informatikusok, matematikusok, közgazdák meddig fogják eltűrni a rájuk kivetett 30, de inkább 40%-os szja-t (ezek a számok benne vannak az LMP-programban), közben persze fizessenek még 27% szolidaritási adót, amely után már deklaráltan nem feltétlenül jár majd nyugdíj (no nem mintha jutna majd...), az eü olyan-amilyen, stb.
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
Kürosz 2012.05.11 13:21:29
@fl3sli:

Viccelsz? Szerinted Tüncike nem tudott Betti "feláldozásáról"? Matcsi ne mondta volna el neki? Ugyan...
Ennek fényében igencsak groteszk Betti búcsúja...

A "ha te ennyire mérges vagy, akkor ezt nem teszem meg"-szöveg Noéminek meg a klasszikus érzelmi zsarolás, milliószor eljátssza ezt egy ember világéletében, kezdve azzal, h az engedetlen kölykére ráförmed, felvont szemöldökkel, hogy akkor ne menj el a boltba... De az ilyet nem szokás szó szerint érteni soha.
Kürosz 2012.05.11 13:27:19
@Kürosz:

"akkor ne menj el a boltba, ha ilyen lusta vagy..." - így érthetőbb, a klasszikus érzelmi zsarolás, revolverezés.
Próbáljon erre a szerencsétlen gyerek nemet mondani, ugye?

Tüncike pont ezt vetette be Noémivel szemben, "nem állok oda, ha ennyire izé (szarrágó, ellenséges, "nem igazi barátnő", stb., ezt nyilván nem mondta ki) vagy", de sem kötelezte volna semmire, max. szomi-kutyi fejjel elmondta volna a riportszobáb, h "most már a saját érdekeimet is kellett néztem, de nagyon sajnálom a Noémit, hüpp-hüpp".
Kürosz 2012.05.11 14:08:32
@toto44:

sixx mindjárt kiradíroz téged szvsz, jogosan.

persze nyilván kamut írtál, mert nem egy ember nyer.
hogyvolt Éden hotel - 2x39 2012.05.10 06:56:00
Két új csajjal lettünk többen, Bogival, a tetovált vízilabdázóval és a műcsöcsű, műszemöldökű Szöcskével, Broki meg saturészegen beleesett a hortenziába, majd megküzdött a rózsabokorral is, közben végig a farkát szorongatva persze, nehogy csak úgy lógjon a testrész…..
Kürosz 2012.05.10 12:40:49
@Banyus83:

Banyuskám, nézd a képeket az Éden-partikról, ott biza Tüncike jellemzően egyedül szerénykedik, Matcsi természetesen látványosan tojik rá, de ennél is érdekesebb, h kábé mindenki...

szal nyilván ebből semmit nem lehet levonni, de ...
Kürosz 2012.05.10 13:02:54
@Banyus83:

Nem vétettél semmit, de a blogokon az a szokás, h nem csupán az azonos véleményeken lévők szólnak egymáshoz... sértődj csak meg, ha akarsz, nekem édes mindegy..

Nyilván a főnyereményt besöprő illetőt azért körülrajongják a játékosok, mindenki szeretne vele lefényképezkedni, stb., szóval sokatmondó, ha valaki feltűnően egymagában árválkodik...

így visszaemlékezve, talán Kristófról sem volt véletlenül annyi fénykép...
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
Kürosz 2012.05.03 22:58:38
@LoveMy:

mondasz valamit, amíg Frankenstein Tüncike-Edinka párja, addig soha nem fog az ő párosuk nyerni (egy korábbi játékos sem állna melléjük ugyanis), Máté meg aliga megy vissza melléje, Noémi sem engedné...

hát ez szívás ...
Kürosz 2012.05.04 10:53:48
a szerkik egyébként nagyon durván belenyúltak a játékba, nem is elsősorban most, hanem - ez Pít interjújából derült ki - hanem akkor, amikor Márk mondhatta meg Dávid helyett, h hova álljon...

Pít ugyanis azt mondta, h Dáviddal már két hete le volt fixálva akkor, h Brokit teszik ki, nyilván azért választhatott Márk, mert ő nem Brokit tette ki...
Így viszont Pít mellől kilőtték Omárt (ha Dávid választ, akkor Máté megy), innentől kezdve Brokiéknak lejt a pálya.

Ahogyan tegnapi őket segítették a szerkik (nem mintha sajnálnám Dávidot, Kírát azt igen), azzal, h Máté választhatott utoljára... mondjuk ez Agyhalott Roland képességeinek ismeretében felesleges óvatosság volt, de akkor is...

De miért futtatják Brokit? Ha nem futtatták volna, nem mentették volna meg a seggét X-szer, akkor ma Pít volna a toronymagas esélyes, így viszont a kiesésre van jó esélye...

Tavaly is ilyen durván nyúltak bele (lásd Ádám beszélgetése Nikivel), a beavakozás nélkül vélhetően nem Kristóf nyert volna, de ott még lehet rá magyarázatot találni, h nem egy nagypofájú, dubajozó csajszit, nevezetesen Szandrát akartak látni a csatorna "arcának"... De az alkoholista Broki ugyan mitől jobb csatornaarc, mint Pít, aki kábé az egyetlen értelmes, vállalható ember ott bentről?

persze nem tudjuk a végét, de nagyon abba az irányba halad a sztori, h a szerkik minden akadályt elhárítanak Broki elől egész a fődíjig...

Ne legyen igazam, és hajrá Pít, utólag is.
14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József "igazi arcára mutat rá". A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem hallottunk. 16 óra 30 percig senki nem találta a blogot az interneten, aztán meglett. Addig ezt írtuk:…..
Kürosz 2012.05.02 21:10:14
@OkoskaTo:rp:

nem tud sajtópert akasztani, mert elég, ha annyit tesznek elé, hogy "információink szerint", "forrásaink szerint", stb. , de akár - lásd a szóban forgó példát - blogokra is hivatkozhatnak, ahányszor csak akarnak.
Kürosz 2012.05.02 21:16:55
@weisz manfréd huba:

nem úgy működik ám az államgépezet, ahogy Ti elgondoljátok, hogy mindenben rosszban Orbán és a gonosz Fidesz keze van.

lásd a hírhedt Lomnici-ügy, Lomnici akkortájt már régóta átállt jobbra, a fia a Magyar Nemzet rendszeres szerzője, de valakinek épp nem tetszett a pofája, nyilván személyes szempontból, hisz politikai kifogása aligha lehetett.

itt annyit mondok, ha Ángyánt támadás éri, az nem így fog történni, hanem szerintem sokkal, de sokkal durvábban.

igazából az volna a jó, ha megoldódna az ügy, mert az senkinek nem érdeke (leszámítva persze a Fidesz esküdt ellenségeit), hogy Ángyánt kizárják a frakcióból, ő cserébe lemaffiázza a kormányt, a kormány jól bepereli húszezer jogcímen, stb, stb., ... aztán minden megy tovább, mint addig. Egy kormányváltás után legfeljebb a szocikkal.

Szal én annak drukkolok, hogy ne feszüljön túl a húr.
Kürosz 2012.05.02 21:21:26
@sárkányfő:

pont a Lomnici-ügy cáfol Téged, Lomnici akkor már rég Orbán hithű seggnyalója volt, amikor egy túlbuzgó köztévés kitakarta.

nem mindenben a gonosz Orbán vagy Habony dönt ám személyesen.
hogyvolt Éden hotel - 2x33 2012.05.01 06:00:00
Elszámoltuk a múltkor, a mostanival együtt még 4(? fasz se tudja már) hét van a kalandból, kitartás. Múlt héten lelépett Petra meg Reni, mindkettő azért, mert bízott ÚjPéterben, ami ebben a játékban nem egy főnyeremény. Broki megrogyott, mert a nője meglátogatta, Hiper pedig a…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Kürosz 2012.04.29 12:47:46
@NWolf:

a "III. Köztársaság" a gazdasági csőd miatt bukott meg, ebben Gyurcsánynak komoly felelőssége van, de elsősorban Medgyessy és a 2X100 nap tette igazán a lejtőre az országot.

ennek fényében aligha hihető, h az LMP hasonló elképzeléseken nyugvó ökoszocialista gazdaságpolitikája ne hozná el ugyanúgy a totális csődöt, sőt.
hogyvolt Éden hotel - 2x32 2012.04.27 05:20:00
Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk! Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő…..
Kürosz 2012.04.27 11:00:17
@vécés jóska:

Nekem Máté épp azzal vált szimpivé, h megjött az esze és a szíve, oszt most megpróbálja magáról leszedni az Edina nevű tapadógépet.
Kürosz 2012.04.27 11:06:44
@Kürosz:

"Itt viszont Pít úgy uralkodik, mint Augustus, nem kiáltja ki magát Császárrá, mint Julius Caesar, nehogy néhány agyhalott gyanút fogjon, viszont ténylegesen ő uralkodik."

a szőrszálhasogatások elkerülése végett: nem tervezi a megkoronáztatását, mint Julius Caesar, hanem úgy "uralkodik", mint Augustus, első polgárként.

amely persze a gyakorlatban a császárságot jelenti.
hogyvolt Éden hotel - 2x31 2012.04.26 06:40:00
Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt…..
Kürosz 2012.04.26 12:26:18
@Mrs. Jackman:

"a nyikhaj meg nem jelezte edinának, h ne számítson semmire, pont hogy lebegtette."

jelezte, h van barátnője, azt már Tüncike magyarázta be saját magának, h majd az ő kedvéért ott fogja hagyni az otthoni nőjét...

egyébként ez is milyen már? ha Tüncike a Ti párotokra nyomult volna így, akkor is ilyen megértőek lennétek? :)
ugye-ugye.
Kürosz 2012.04.26 12:32:57
@LoveMy:

"Most sem tudom kiről írsz, mert Tüncike név már egy levédett celebé!
Lehet, hogy beperel az illető, mert jogtalanul használod a nevét!

Hozzáteszem egyáltalán nem egy kategória a két nő!"

valóban nem egy kategória, Kiszel Tünde ugyanis okos nő, ötvenvalahányévesen megélni a bulvárból az nem semmi.