Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akdestroyer

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
akdestroyer 2016.11.28 10:09:42
@Jason Voorhees: Tehát ha én azt állítom, hogy nem is dobták le a japánokra a 2 atomot akkor nem fognak lesittelni? A holokauszt esetében meg megyek a lecsóba?
A Vulture-nek adott interjúban Dean-Charles Chapman, aki Tommen Baratheont alakította a sorozatban, elmesélte, hogy az évadzáróban látott zuhanását kész kínszenvedés volt felvenni. Nagyon, nagyon sokáig tartott, mire a rendező elégedett lett, vagy harmincszor fel kellett venni, több szögből.…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script',…..
akdestroyer 2015.12.04 09:17:15
@Teshow: Oly régóta vártam rá, és most végre leírhatom: Illuminati comfirmed!
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
akdestroyer 2015.06.02 16:59:11
@szepi79, első ezen a néven: Lehet nekik a is a Vastrónra fáj a foguk???
akdestroyer 2015.06.02 17:35:03
@Ruadhnait: Én nem olvastam a könyvet, de ahogy hallom, olyan ütemben távolodik a könyv és a sorozat egymástól, hogy már nem vennék sok mindenre mérget. Ha képesek voltak Sansát átírni Sasfészekből Deresbe, akkor ennek a szálnak sem kell majd feltétlenül így végződnie.
A nagy dráma elmaradt, a hetven napja tartó játék utolsó feladatában, a hűségpróbán a döntőbe jutott páros tagjai megbíztak egymásban, így riszteltek a húszmilliós fődíjon. Ez a bizonyos feladat egyébként annyiból áll, hogy a páros tagjai egymásnak háttal, a kezükben egy…..
akdestroyer 2015.05.29 23:03:50
@lebutított birka nemzet: gratulálok bazdmeg, comment of the year.
Miről is szól a fasz kommented?
Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök mai fináléjába, amit végül az alaposan kivarrt Domi lett nyert meg. A feladat egy háromfogásos menüsor (előétel, főétel, desszert) elkészítése volt, segítségül megkapták az első évad döntőseit, már ha ezt lehet…..
akdestroyer 2015.05.29 22:59:15
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
trolling?
Ha lement az adás, már nem spoiler.
Lassan véget ér az Éden Hotel harmadik, nagy port felverő évada, aminek döntőjébe hárman teljes joggal jutottak be, hiszen Loki és Péter az elejétől fogva rém taktikusan tolta az ipart (Péter ráadásul az első naptól kezdve), bár azon lehetne vitatkozni, hogy a sikerhez…..
akdestroyer 2015.05.29 18:48:55
@Tesztelo.hu: Mér' most mégis honnan derülne ki, ki kotyogta el? :D
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
akdestroyer 2015.04.24 12:04:27
@laszlofiam: Azt ne feledd, hogy a kiesett játékosokat nem küldik, haza, hanem mind egyszerre mennek a végén, hiszen az utolsó napon a már kiesett játékosok szavazata fog a döntőbe lőni egy párt. Eddig legalábbis így volt.
akdestroyer 2015.04.24 12:55:54
instagram.com/p/o_WjoKqku5/?taken-by=kpaca7

Jól látom, hogy jobb oldalt valamelyik gyökér ül, az előző szériából? Az a gülüszemü, nem emlékszem, hogy hívta sixx. Kicsi a világ mi?
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Tegnap született itt egy poszt arról, hogy az egyház miatt lehet, nem lesz pucér Lena Headey azaz Cersei Lannister a Trónok harca ötödik évadában, amiből az egybites kommentelők megint azt szűrték le, hogy az index katolikusgyűlölő, alig vártam, hogy belerúghassak az…..
akdestroyer 2014.08.28 21:18:00
@Operettnyilas féreg: Édes Istenem, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mekkora hiba volt bezárni Lipótmezőt. Miért kommentelsz ennyi ésszel, te szerencsétlen?
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..
akdestroyer 2014.04.15 09:12:00
@BKV reszelő: A logika alapján tehát az eddigi 17 kommentelőből jó ha van 1 aki nemhülye. Szerinted te magad vagy a kivétel, szerintem én leszek az, sixx szerint meg saját maga. Akkor hogy is van ez? (:
Az idei X-Faktor legutóbbi, vasárnapi válogatóját többen látták, mint a tehetségkutató eddigi válogatói közül bármelyiket, pedig nem szabad elfelejteni, hogy tavaly Jimmy fia Krisztián is szaggatta a hangszálait a műsorban. Míg a tavalyi kiadást leginkább a bulvárra építette…..
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..