Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T....

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Uniós, magyar, árpádsávos, helyi lobogós Országzászló terve Szentkirályszabadján  Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren - írta az Index. Az újbudai képviselő-testület döntése szerint a…..
T.... 2011.05.16 12:57:13
Csak halkan jegyzem meg, hogy ez a vita ZP kapcsán abszolút tagadja a szomorú, szürke valóságot. Ugyanis az, hogy a hely tré, még nem szentesíti a ledózerolást (ízlések és pofonok: mindenki mástól hány legszívesebben - apropó hányás, ha gázos dolgok zajlanak a helyek tövében, tán térfigyelőkamera plusz rendőr kombóval sokkal ildomosabb megoldást lehetne találni, esetleg lehetne bírságolni a helyeket, ha nem tartanak maguk körül rendet). Az már igen, hogy szabálytalanul létezik. Ellenben ha az önkormányzatban lenne egy kis belátás, rájönnének, hogy bármennyire is fáj kimondani, de az említett szórakozóhely(ek) kulturális vonzerőt jelentenek (a sok szemét mellett vannak ott igényes fellépők is, 30 körüli közönséggel, sőt), az országzászlóval és az azt majd körülölelő drogos-csövesparkkal pedig csak egy újabb vákuumot létesítenek, semmi többet. Ügyesen meg lehetett volna oldani ezt jut is, marad is alapon, például az önkormányzat a terület felén, a már meglévő garnitúrával saját szabadtéri kulturális központot alakíthatott volna ki - milyen jó lenne ez például egy majálishoz, pálinkafesztiválhoz, amit most jobb hely híján a szintén lepusztult Feneketlan-tó környékén tartanak. Ez elsietett, buta döntés, nem látnak túl a koszos szerződések korlátain. Nincs semmi bajom az országzászlóval, sőt, nagyon tisztelem a szimbólumok közösségkohéziós erejét. De az országzászló helye a Szabadság téren kellene, hogy legyen és ezt nem lenne szabad összemosni néhány rakoncátlan szórakozóhellyel és azok rumlis környezetével...
  Az úgy történt, hogy ártatlanul besétáltam a filmszemlére, mindenféle tapasztalat nélkül, jóindulatúan, megilletődve, hogy megnézzem a nagy művészeket. Ugyanis a Biszku-filmünk (Bűn és büntetlenség) is versenyzett.  Vasárnap meghívtak egy beszélgetésre, ahol a…..
T.... 2011.05.13 11:17:30
@Téglagyári Megálló: Mire gondolsz, Frei Dosszié, esetleg Aktív? : )))

Csalással, átveréssel, hazugsággal, hízelgéssel komoly tényfeltáró anyag nem születhet. Azért, mert nem lesz hitele. Ha másképp nem megy, vagy sérts meg törvényt és vállald a következményeket, vagy kerüld meg, írd körül, vagy ne írd meg a témát. (ugyanez érvényes az összes médiára)
T.... 2011.05.13 11:28:33
@lelkylola: Légy szíves, ne tettess. Ez az egész vita veszett fejsze nyele. Egy, a szavak jelentése mondatokhoz és kontextushoz kötődik, így a kétszavas kiragadásod elképesztően populista. Gyakorlatilag lekommunistázod és letömeggyilkosozod Lányit azért, mert azt mondta, szar a film, mert Biszku iránt kelt szimpátiát. Kettő, attól még, hogy ilyen genny ez a blogműfaj, neked nem kellene elkezdened sarat dobálnod. Már a poszt címe is olyan, mintha a Velveten olvasnám. Három, nyilvános eseményen ha nekem megsúgnak valamit, attól az még nem lesz közérdekű. Ebben az esetben az, hogy neked (érted, nem a Mandinernek, meg nem tízezer embernek) elmondta a véleményét ("szégyelld magad"), az még nem predesztinál téged arra, hogy menj az internetre panaszkodni.

Szerintem töröld ezt a posztot, ez csak fekete folt a portfóliódban. Voltak korábban jó cikkeid, kár lenne azokért...
T.... 2011.05.13 11:39:21
@Téglagyári Megálló: Persze, de ezek speciális műfajok - az éttermi kritikánál pusztán technikai sajátosság, a prostituáló kör leleplezése tipusú ügyeknél pedig ez önjelölt nyomozás, aminek a tengerentúlon van hagyománya, itt Európában nincs (vagy marginális). Itt az újságíró/filmes attól újságíró/filmes, hogy odamehet, kérdezhet és másoknak bizony válaszolnia kell, mert akkor sok ember a válasz hiányáról fog értesülni és az nem mindig jó.