Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdolfinaDeath

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most, hogy egy kisebb megyeszékhelyű város lakossága belájkolta a kurvasággal kapcsolatos életmódot,  le kéne tisztáznunk itt pár igen komoly félreértést, mert nem vagyok benne biztos, hogy átment minden üzenet. Miközben figyeltem a cikk utóéletét, olvastam…..
LifeTILT HammAdó CigarettaVég 2011.02.11 10:35:00
   Örömmel tölt el, hogy a Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület, továbbá a Gazdasági Minisztérium, és az Egészségügyi államtitkár is figyelemmel kiséri a LifeT!lt blog eseményeit,  aminek hatására benyujtották az utobbi év egyik legkirályabb törvény javaslatát.…..
AdolfinaDeath 2011.05.13 10:25:07
Hm. Megtetszett ez a blog, annak dacára, hogy nem mindennel értek rajta egyet szó szerint, de az irányelv nagyon is példamutató.

Ehhez a poszthoz konkrétan és az alatta szereplő első kommentelőnek:
Nem, nem kell annak sem kólát innia, aki nem a középosztályban van, hanem alatta. Folyik a csapból is víz és 100 ftért árulják az olcsó ásványvizek 2 literjét. Csipsz helyett egyen zöldséget. Én személy szerint irtózom a gumicukor/csipsz/csoki és az ilyen hasonlóan műanyag nasiktól.
A hamburger adótól sem félek, egy évben ha egyszer betévedek enni és utána köszönöm szépen elég volt. :D

Viszont, mint megírtad, ez a blog és a mondanivalója egy bizonyos felsőbb réteget céloz meg. Addig nincs is baj vele, amíg csak ebben a felsőbb rétegben elemzed a testsúly és a külső fontosságát, ám úgy veszem észre(aztán elnézést ha mégsem úgy van, szeretném jelezni, nem kötekedni jöttem ide, tetszik a blog), hogy cakumpakli mindenkit jellemzel a külseje alapján. Kint a strandon sem csak 260 ezerft nettó fizetésű emberek járnak áztatni magukat. Bulizni sem csak luxuskurvák(akinek munkaköri kötelességük viaszbabaként élni) és a macsó üzlet emberek mennek, hanem egy hónapban egyszer az átlag alatti életszínvonallal rendelkezők is eljuthatnak, vagy a jobb munkásrétegek tagjai. Viszont megvan az az átka, hogy sajnos a nem olyan tehetősek nem is néznek ki úgy, ahogy te szeretnéd, mégha szennyezik is ezzel a látókörödet. ELhatározás, akarat erő, akkor mit sem ér, ha fehérjekoktél, kondibérlet és gyümölcs helyett kenyeret kell venni, rendes ebédet kell főzni. Aki rendes munkát végez, annak normálisan kell étkezni, főtt ételt, különben össze esik, ezt tapasztalatból mondom.
Nem is tudom, nekem sokszor pár mondat, nagyon általánosítónak tűnik. A túlsúlyosok többsége nem a gazdagok és jobb életszínvonalúak közt vannak. Legalábbis én ezt látom.
Mindenesetre, sok minden nagyon hasznos itt. Rengeteg értékes infót kaptam a táplálkozásról, köszönet érte.