Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz = mszp = szdsz

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap kérdése: mi a cikibb? A magunkra aggatott divatos kiegészítőket észlelő, azt szóvá tevők perrel fenyegetése, vagy a szabad szemmel többnyire láthatatlan luxus megmagyarázása? Rogán Antal ezek szerint kizárólag magának akar tetszeni, mikor metroszexuális turistának…..
fidesz = mszp = szdsz 2013.04.24 08:33:33
@Rendíthetetlen Álamkatona: Rogán pedig a Fidesz Lendvai Ildikója.

Unszimpátiában, undorkeltésben már kezdi utolérni.
fidesz = mszp = szdsz 2013.04.24 09:09:21
@Penivaldes: Nem ez a gond, amit írsz. Az, hogy Rogán soha életében nem dolgozott, adózott közpénzekből kapja a fizetését. S amit érte nyújt az nem arányos. Másrészt nézzük már meg, hogy papíron mennyit keres, s abból tellik-e ilyen életvitelre? Aztán kiderül, hogy nem, akkor honnan van neki?
Ott van pl. aza miskolci képviselő esete is, a 40millás házzal.
fidesz = mszp = szdsz 2013.04.24 09:10:06
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
fidesz = mszp = szdsz 2013.04.01 21:18:38
@Mirjam2: Akkor neked a kádárizmus idilli kor volt, ott sem foglalkoztak sokat a nemzeti dolgokkal.

Tudod, a háború után ebből a nemzetből próbáltak mindent kiirtani, elhallgatni, elhallgattatni. Ennek az eredménye az olyan gondolkodásmód, mint a tiéd. Bár ez még a jobb eset.
fidesz = mszp = szdsz 2013.04.01 21:37:03
@dr.pupak30: Te is aztán egyszerű vagy, ha azt gondolod, a jobboldal csak turulból áll és rovásírásból. De tudod, ez még jó is, mert ez azt jelenti, hogy lebecsülitek a Jobbikot.
Kövesse on-line az 1989-es csehországi rendszerváltás óta legnagyobb méretű országos demonstrációt Csehországban! Szerdáról csütörtökre virradóra országszerte leálltak a vonatok, nem jár a prágai metró, és a főváros mellett több vidéki nagyvárosban is csaknem teljesen…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.13 11:52:53
@MZ/x: Hagyjátok már ezt a multi-marhaságot.Világéletemben multinál dolgoztam. Rendes, 8 órás munkaidőben. Ha benn kellett maradni, akkor a munka miatt, nem azért, mert a főnök mondta. (Én is főnök voltam). Később lecsúsztatta az ember.
Érdekes, aki dolgozni akar, aki tud dolgozni, annak mindegy, hogy multinál dolgozik, ott is megbecsülik.
Állandóan megy ez a nyavajgás, nyugati életszínvonal kéne, balkáni mentalitással!
  Rebootolná hazánkat a magyar demokraták élcsapata: a december óta méltán klasszikussá vált, fél év után is mintegy 85 ezret számláló Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport ezúttal egy huszonnyolc főt számláló kemény maggal jegyeztet be egyesületet. A…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.07 14:31:41
Nesze!szer Mihalik Enikő topless 2011.06.06 23:08:00
A francia Vogue most"Kevesebb a cici és több a ruha" - mondta Emmanuelle Alt a magazin új főszerkesztője első lapbemutatóján a tavasszal. A veszélyes szépségű Mihalik Enikőt Giampaolo Sgura divatfotós 'lőtte' le újra. A júniusi-júliusi lapszám a napbarnított bőrt…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.07 12:39:49
Bonie Singer, született Kajtár Bernadett leforgatta első felnőtt filmjét. Egy fekete kukac szántja a moziban, de mi nem ezt mutatjuk, hanem a forgatás elejét. Bernadettnek énekelnie kell, majd megsértődnie. Ez sajnos megugorhatatlan feladat volt számára. Beismerte tehetségtelen…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.07 11:03:20
Tisztelt Munkahelyi Terror! Egy multinál vagyok kénytelen dolgozni már évek óta, körülményeim nem teszik lehetővé, hogy másik állást keressek, nem is igen tudnék találni, mert már nem vagyok fiatal. Olvastam a blogban, hogy vannak, akik a légkondicionáló folyamatos járatása…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.03 22:01:25
Két olyan programot szeretnénk összehasonlítani, melyek a szegénység, munkanélküliség és az ehhez kapcsolódó bűnözés által érintett területeken, a tarthatatlan állapotok felszámolására tesznek kísérletet. A két megközelítés, mint látni fogjuk ég és föld. Nem csak egy…..
Februárban kíváncsi kameránk kompániájában a Dürer kertet jártunk meg, ahol véletlenül éppen a VHK-Idéző Vágtázó Életerő csapongott a színpadon! ..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.03 09:55:36
Állami szervezetként külön csoportja van az Alkotmányvédelmi Hivatalnak, rendszerváltási leánykori nevén a Nemzetbiztonsági Hivatalnak. Már 22-en lájkolták is, de titkosszolgálathoz méltóan azt nem lehet látni, hogy kicsodák. A másik polgári titkosszolgálat, az Információs…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.06.01 15:35:08
 - Ma üzletileg nincs keletje úgy tűnik a visszafogott értelmes hangvételnek - ezt mondta Hajós András a Rádió Café megszűnéséről. Azt is állítja, hogy a rádiózás ma egy szűkülő piac. Igaza van. Ezzel az anyaggal mutatkozik be neketek Zsófi az xnews.hu új…..
A Bank Plus hitelintézettől vettem fel egymillió forint hitelt autó vásárlás miatt. Egy év hiteltörlesztés után, tőlem független okok miatt nem tudtam a törlesztőrészletek egészét fizetni. Kerestem a bankot, kértem, hogy a fizetési szándékom kifejezése céljából hadd…..
Matykó polgármester bácsi legitimálni szeretné egy népszavazással a hajléktalanokat bírságoló rendeletét. Ok. Jó gyerek ez a Máté, de tényleg, hát frankóra rend kell és fegyelem az utcán virgonckodó hajléktalanoknak…nem de?Hát van itten szociálpolitika vagy mi……..
fidesz = mszp = szdsz 2011.05.19 16:31:47
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
fidesz = mszp = szdsz 2011.05.17 17:13:43
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..