Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeAsABride

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ... átmentettem a bejegyzéseket, de elég nehéz összerakni itt, hogy igazán esztétikus is legyen. Remélem mihamarabb meggyógyul a másik blog, mert ott sokkal jobban megy nekem a blogolás. Ha továbbra sem változik a helyzet, kénytelen leszek beérni ezzel a reklám felületes,…..
Az én esküvőm Emlékeim 2011.05.13 13:26:35
Mindig is nagyon fontosak voltak nekem az emlékeim. Sajnos nagyon gyenge a memóriám, így bárhol bármit csinálok, és számít, azt megörökítem.  táskámban folyton a kis fényképezőm, és minden baromságról képes vagyok képet készíteni. A számítógépemen pedig több ezer…..
Az én esküvőm Zenekar vs. Dj 2011.05.13 13:23:53
 Az esküvői kiállításon, körbe nézegettünk zenével kapcsolatban is. Sok pár mondja, hogy "háklis" a zenével kapcsolatban. Ezt mi is, inkább én mondhatom el magamról elsősorban. Nagyon báli hangulata van a zenekarnak, jóval elegánsabb mint egy dj, de alig…..
 A kislány álmodozott miközben a babáját öltöztette be hercegnőnek, hogy majd egy napom ő is ilyen pompában fog végigsétálni a kastélyban hercegének az oldalán... Bárki lehetne ez a kislány. Nagyon sokan tartják a nagy napot egy kúriában, kastélyban vagy várban.…..
Hallottam már párszor, kicsit furcsálltam, most meg eljátszottunk a gondolattal. Több előnyét és hátrányát is felhoztuk, de valahogy olyan szimpatikus gondolat. 1. + gondolat:Olvastuk, hogy egyes szolgáltatók hétköznap szezonon kívüli árakon vállalják az eseményt. Ahogy…..
 Felvetette a család, hogy el kellene intézni a vőlegény megkeresztelését és elsőáldozását még mielőtt elköltözünk az országból. Gondoltuk, logikus, mert mikor visszatérünk, annyira nagy szervezésbe fogunk fogni, egy teendővel kevesebb.... Az én családom mindig…..
Régóta él bennem ez az érzés, még az előtt megérett bennem, mielőtt felmerült volna az esküvő téma. Munka miatt sokat jártam esküvő kiállításra, és már akkor unszimpatikus volt nekem a dolog. Főleg lufival...  Beütöttem a google-be "I hate chair covers"…..
Az én esküvőm Helyszín 2011.05.13 10:55:00
 A tökéletes helyszín nekünk nagyon fontos. Így gondoltuk, nézelődünk egy kicsit.Kislányként volt egy álom a nyíregyi Vigadóról, így elmentünk. Szomorú dolog fogadott, a hely be volt zárva, és a szomszédos helyeken mondták, hogy már nem is fog kinyitni... Rosszul…..
Az én esküvőm Mikor is...? 2011.05.13 10:53:00
Az elmúlt pár hónapban mióta jegyesek vagyunk, mindenki azt kérdezi, hogy mikor lesz a nagy nap.És ilyenkor jön a hosszú magyarázkodás. Amit végül senki nem ért.... Miért kellene azonnal esküvőt szervezni? Ha mi szeretnénk élvezni a jegyességet?Nos, közbe jött egy nagy…..
Az én esküvőm Eldöntöttük 2011.05.13 10:52:00
 Ezen a kedves tél végi tavaszon kérte meg a kezem több mint 2 év után. Őszinte, szép és egyszerű volt. Sírtam és nevettem. Mert vicces volt, ahogy remegve letérdelt és megcsuklott kicsit a hangja. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szeretni nagyon. Sokkal mélyebb,…..
Az én esküvőm Átköltöztem... 2011.05.13 10:49:00
 Miután előző blogom állandóan cserben hagyott, úgy döntöttem, átköltöztetem a blogom... Azt hittem, ez egy nagyon egyszerű feladat, de annak, aki nem ért hozzá, annyira nem is könnyű. Egyelőre nem tudtam beállítani álmaim megjelenését, de ez azért nem rossz. Majd idővel…..