Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokbibi

349 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A változatosság kedvéért. Mikor máskor írnék...Meg kell mondjam, még mindig nem találom a helyem.Pedig már igazán nem lehet okom panaszra. Igen értékes emberkékkel ismerkedtem meg az elmúlt pár hónapban, néhánnyal már-már baráti a kapcsolatom. Nem kell már különösebben…..
Azok után, hogy 3 nem feltétlenül zökkenőmentes, de élvezetes és emlékezetes évet töltöttem fősulin, ahol fokozatosan kiérdemeltük a megbecsülést és a szeretetet az oktatók és munkatársak részéről;azok után, hogy a tudásért tanultunk és sokszor küzdöttünk, hogy…..
Első nap - avagy ami elromolhat, az el is romlik Pont amikor végképp kikészült idegileg és átment kisgyerekbe, akinek a jó édesanyja óvó szeretetére és gondoskodására van szüksége - amellett, hogy néha pokolba kívánja az alkalmanként számára már túlzásnak tűnő óvást -…..
mostan meg lettem fenyegetve hogy csakazértis meglocsolnak,pedig híresen utálom ezt a ceremóniát.én meg visszafenyegettem hogy veszek fing-sprayt és azzal adom vissza.erről eszembe jutott általánosban a gondnok bácsi,aki rendszeresen megviccelte a jónépet a fing-sprayével.jó ideig nem…..
pokbibi 2011.05.28 09:22:21
@ejjelimano: hmmm, az a helyzet, hogy fogalmam sincs, ez kb. 15 éve történt meg velem. kedvenc Dili-boltomnak azóta se híre se hamva. a tüsszentőpor amúgy bors volt, mégpedig fehér bors, ha jól rémlik.
-háztartási baleset eredménye: szétégett váll, nyak, kéz.-nőiesség kibontakozásának eredménye: jobban érdekel az, hogy gusztustalanul nézek ki, mint az, hogy még kibaszottul fáj is. -konklúzió:többet nem rántok májat. ..
pokbibi 2011.05.28 09:16:45
@Ghery88: szétrobban az egyik máj. gonosz olaj megtámadott. nem kicsit, nagyon. idén nem fogok napozni...
és pár évig még több sebhellyel leszek gazdagabb. ez van. meg átpakolt vizsgaidőszak. meg nyaralás lemondva:(
csak akkor tudok önzetlen lenni, ha már meg van (legalább majdnem) mindenem amire vágytam.ha elhatározom, hogy jó napom lesz, akkor jó napom lesz. de úgy Isten igazából jó nap. csak baromi nehéz ilyesfajta elhatározásra jutni úgy, hogy minden reggel fáj felkelni és kora délután…..
családunkban örökletes a hajlam a hipochondriára és az önsajnálatra. én ezt már tökélyre fejlesztettem. pár nap letargia alatt sikeresen létrehozok magamnak egy minimum 1 hetes, makacs kórságot. ezzel baj nem is lenne, ha idő közben nem változtam volna meg. a letargia kezelésére…..
pokbibi 2011.03.07 08:40:54
@Ghery88: ki tudja milyen jelet kapok...
pontosabban mit fogok fel jelként.
bár jelenleg Kierkegaard általi agymosáson veszek részt és nagyon úgy tűnik, hogy annyira lefoglalja az agyamat, hogy még egy rohadt sörözés alkalmával sem tudok érdemlegesen másról beszélni.
pokbibi 2011.04.09 11:06:35
@gyönyörű zombi: én másik bolygóra akarok költözni. ki sem kell mozdulnom az utcára ahhoz, hogy mindenféle idióta állatok elcsesszék az amúgy kellemesen csendes napomat. külföldiek. tehát még másik országban sem lenne jobb a helyzet...
or teszek magasról az egészre és örömmel fogadom az új helyzetet, melyben minden áldott nap elküldhetek angolul a picsába emberkéket, így is gyakorolván a nyelvet.
az, hogy bizonyos dalszövegek és nagyon elmésnek szánt mondatok, mondjuk filmek végén, amolyan vonjuk le a tanulságot és mondjuk meg a tuti zárómondatok, értelmüket vesztik.pontosabban rá kell döbbenned, hogy sosem volt értelme, csak most kényesebb a füled az…..
ha az ember lánya benyel vmi bacit ami állandó hányingert okoz, akkor:-tuti, hogy mindez akkor történik, amikor a pestisről kell beadandót írni.-amikor még az enyhe öblítőillattól is görcsbe rándul a gyomrod, az 1es vili tele van hugyszagú csövikkel, hagymaszagú bácsikkal,…..
pokbibi 2010.12.13 20:29:28
@Ghery88: mentolos dementoros
vagy inkább hogyan?legyek megint agresszív kismalac és küldjem el új csoporttársakat a jó kurva anyjukba, csak hogy tudják hol a helyük?esetleg agresszív kismalacot tartsam meg magamnak és megint csendes magányomban törtessek előre, abszolute leszarva mindenkit aki körülöttem…..
szabadon bölcselkedő Recenzió 2010.10.07 21:34:00
  Tőzsér János: Metafizika Avagy részegnek lenni tulajdonság a sörben, bennem, vagy valahol máshol van?             Ugyan Tőzsér Metafizikájából erre a kérdésre konkrét választ nem kapunk, de segítséget a válasz…..
hogy a világ valahogy nem tolerálja, ha rottyon vagyok.más lehet ám szétesve, lehet ám eszetlen állapotban, lehet bizonytalan, de én nem.az egy dolog, hogy alapvetően szeretem jól beosztani az időmet és a kövi nap bizonyos pontjait tuti fixre tudni, igen, alapvetően így működöm. de…..
kissé elhasznált, őrületbe kergető felmenőmet eladnám jó pénzért, esetleg cserélném lakásra+kocsira+ép idegekre+egyszerűbb személyiségre+nyugodt éjszakákra+kevesebb kombinálásra+jó időre+némi egyedüllétre+több nevetésre+nagyobb életkedvre+lottóötösre+sikeres…..
sikerült kicsit visszakanyarodnom Jézus téma felé. The second coming című, Krisztus utolsó megkísértéséhez hasonlóan nem túl egyszerű filmmel. persze ez utóbbi kicsit "komolyabb", de attól még előbbit is szeressük.Jézus eljön másodszor is és az emberiség magához…..
akkor vagyok teljes, ha hétről hétre van mit megfejteni, ha megyek s csinálom és szenvedek és küszködöm vele, meg vért izzadok de látom eredményét. most meg napról napra csak ülök és nincs semmi fejtegetni való, csak az a sok barom ember a városban, itt szemben az út…..
pokbibi 2010.06.17 12:23:02
@Ghery88: nem tudom mennyire gyerekesség, szerintem csak típus függő. én világ életemben utáltam a bizonytalanságot. legyen valami aránylag megszervezett, látszódjanak a keretek, azon belül meg lehet kreatívkodni meg spontánkodni.
normális állás reményét meg majd halálos ágyamon tán feladom. addig nem.
tegnap igazán jó beszélgetésben volt részem Fanthomassal, és vhogy ő is hasonló szituban van. megállapodtunk abban, hogy túl rövid az élet ahhoz, hogy megelégedjünk a szarral. ugyanakkor rávilágított arra is, hogy a "hitgyülis" bagázsból még jó dolgot is ki lehetne hozni. legalábbis vicceset. höhö.
pokbibi 2010.06.17 12:31:33
@gyönyörű zombi: a baj az, hogy a régi göncök, régi szokások, régi arcok. nyilván nem téged meg a srácokat akarom iktatni :D
csak mostanság sok régi dolog jut eszembe, amik már nem kellenek, amikre már nem is tudok úgy tekinteni, hogy jó volt, csak olyan aha, voltam valamikor ilyen. mintha kívülről figyelném saját változásomat és objektíve tudnám vizsgálni a fejlődést. mondjuk ez mindig is jellemző volt rám, az objektivitás, sokan nem is értik hogy tudom ezt megtenni, amikor magamról van szó. meg lehet, csak most leálltam, mert nem látom tisztán mi az ami kell még, csak érzem hogy mi az ami nem. de nem tudom tisztán ráfogni a kirajzolódni látszódó jövőmből egy dologra, hogy na emiatt nem kell. mert még nem találtam ilyet, csak érzem mi az amire a jövőben nem lesz szükségem.
fú sok minden kavarog most a fejemben a tegnap este után, majd azt hiszem ha letisztult posztolok egyet róla, meg majd csacsogunk, úgy egyszerűbb:D
ezeket a lelki göncöket leginkább szituációkkal tudnám leírni neked, de azt inkább szóban;)
valaki kb egy hete átböngészte a blogomat, rendesen. no hát ennyire nem vagyok érdekes. de azért kösz.én azt hiszem nem lennék most képes végigolvasni az elmúlt tán 3 évet. pláne furcsa belegondolni, miért is kezdtem el írkálni és mi az oka mostanság annak, ha rögzítek valami…..
Az utóbbi időben annyit foglalkoztam a szcientológiával (1.5 órát), hogy a következőkben két hasonló témájú videóval szeretnék nektek kedveskedni. Ezek megfelelő prezentáló erőt biztosítanak a vallás komolyaságát és létjogosultságát illetően. A két videó megnézése…..
              Imhol megjelent a Rémálom az Elm utcában! Alig várom, hogy megnézhessem! Végre egy eredeti ötlet, amit nem valami régi horrorklasszikusból vettek! Tudjátok van ez a fickó aki valahogy megszerezte a…..
ha arra kéne figyelnem, amit érzéseim súgnak számomra, mert valójában az adja meg a tényleges helyes útat...akkor lehet tán filozófia szakra kéne menni.    csak azzal mi a rákot kezdek?..
pokbibi 2010.05.30 13:12:13
@Drakeamarth: akkor veszek neked pár trendi inget, amit lehámozhatsz magadról.mindig lassan.de nézni akarom, hogy megjegyezhessem nagyon bárgyú és kissé sértődött fejjel hogy de gyönyörű vagy. és lihegni is fogok hozzá. megfigyeltétek hogy a kiscsaj állandóan liheg? lehet nem bír magával, annyira gyönyörű a vámpírbácsi (broáf)
áá maradok inkább a farkaskölköknél, azoknak legalább lehet mondani, hogy lábhoz büdös korcs!ül! hozd be az újságot/papucsot/kávét/stb.! inkább, mint fákon ugribugrizni. tériszonyom van.
pokbibi 2010.05.30 13:34:58
@Ghery88: mér farkasember vagy? mer akkor hozz egy kávét de izibe, különben koplaló nap lesz és nem kapsz vacsit!
pokbibi 2010.05.30 20:38:05
           (így néztünk ki a maraton után)       Túlélve két epikus szarfilmmaratont, úgy döntöttem, megpróbálom valahogy összegereblyézni megmaradt agysejtjeimmel, mit is láttam az elmúlt egy hétben. Nem lesz könnyű. Miért nézünk…..
pokbibi 2010.05.22 22:29:04
@Ghery88: én meg végül tegnap UW2-t néztem, s jobban is jártam. maradt mára a Légió, mammer akcióba lendülése reggeli kávém mellé volt tálalva. igazából jót röhögtem s ezzel jól is indult a napom tehát hálás lehetek. óóó viszont leszedem (már folyamatban) a Halálos hallgatást. ezt vehetitek fenyegetésnek is. nyehnyeh és muhaha!
és ezen a fantörpikus oldalon amit leltem, ingyé lehet leszedni nagyon nagyon trének ígérkező filmeket.bizony. vizsgaidőszak után mindmeghalunk
pokbibi 2010.05.21 11:46:48
@Drakeamarth: ne celebezzünk mán, kérlek. nem Tüncike járt itt...:)
pokbibi 2010.05.21 11:51:05
@Drakeamarth: igenis.
mondá az Úr s lőn. működik. ha nem görcsölsz rajta. már az akaráson. ez volt tegnap.aztán jött a mai nap és megint úgy éreztem, jobb lett volna ágyban maradni.megint kezd elönteni az emberundor, de ha az még nem is hát jó nagy adag fogdmárbeapofádkitérdekel.köszönhető ez…..