Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magnesito

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A naplóíró Lowetinszky János József és felesége, Mari nemegyszer filmszínházakban is megfordultak. Az alábbiakban az 1930-as évekből négy sikerfilmet (a „Tarzan”, „A kereszt jele”, a „Rasputin, a nők démona”, valamint a „Cleopatra” című filmeket) nézhetünk együtt…..
2008-ban visszautastíotta Donatella Versace a H&M felkérését, hogy tervezzen nekik kapszula kollekciót. Idén azonban sikerült meggyőzniük a tervezőnőt és ma reggel már hivatalosan is bejelentették, hogy télen a Versace márka lesz akivel együttműködik a svéd fast fashion…..
Feng shui trend Bodza-inspiráció 2011.05.28 18:45:00
A természet gyakorta ihletője a kreatív területeknek, neves tervezők, lakberendezők inspirációs falán fő motívumként szerepel valamilyen növény, állat, illetve természeti régió. Ilyenkor, kora-nyáron lenyűgöző a sokféle növény pompája, a ritmus, ahogy egyik a másiknak…..
A víz alatti szoborpark megalkotója, Jason deCaires Taylor egy csapásra világhírnevet szerzett magának szobraival. A szoborpark nemcsak művészeti szempontból különleges, de ökológiai hatása sem elhanyagolható: a szobrok "segítségével" korallzátonyok jönnek létre (a PH-semleges…..
Egy lengyel tervezőnő, bizonyos Małgosia Wesolowska fejéből pattant ki az alább képen is megtekinthető ötlet, amit őszintén szólva tényleg bárki elkészíthet otthon pár óra befektetett munkával, némi kézügyességgel megáldva: a lerobbant, autóról leselejtezett…..
Rie Elise Larsen, a koppenhágai designer otthonába kukkantunk be ez alkalommal. Rie Elise remekül bánik a színekkel, bátran és jó érzékkel keveri a mintákat és anyagokat.Gyerekei szobáját számtalan apró ötlettel dobta fel és tette egyedivé, például a muffinpapír-mobil szerintem…..
Sok kínai utánzattal, hamisítvánnyal találkozhatunk a világban, ha ruhákról vagy műszaki cikkekről van szó. Na de, hogy egy egész várost lekoppintsanak?!  Ausztria egyik legszebb települése Hallstatt, az azonos nevű tó partján, hegyek ölelésében fekszik. A festői…..
Az EMKE kávéház 1894-ben nyitott meg egy frissen felépült magas bérház földszintjén, amelynek bérleti jogát egy gyakorlott vendéglős, Wassermann Jónás vette meg. Nevét az intézmény az 1885-ben alakult Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesületről kapta. Wassermann lelkes tagja…..
A művész, aki a kerékpározás által ihletve korábban a FUCK-bike című projektjével mutatkozott be a texasi közönségnek, tovább kísérletezett a közúti közlekedésre korlátozottan alkalmas, de szoborként is értelmezhető biciklik világában. Jimmy Kuehnle Austinban mutatta be a…..
Hozzávalók1 kg csirkemellízlés szerint (de legalább két kiskanállal) páchoz bors, szerecsendió, kakukkfű, olíva olaj, 3 dl olaszrizling2 csomag mozzarella2 db zöldalma3-4 szelet serrano sonka3-4 baconGodard Ramsay így készítiKezdetben fogjunk tehát egy csirketestet, s annak…..
 Minden elismerésem azoké, akik kirakják néhány másodperc alatt a Rubik-kockát, ellenben aki a most következő videón látható csomagolást álmodta meg...hááát, le a kalappal:  Mostanában kérdezte tőlem valaki, minek bohóckodom ilyen hülyeségekkel, hogy…..
Az autó hibátlan, a körülmények nem voltak azokVezettem egy Ferrarit tegnap délután, csakhogy 490 lóerős autóval, félős kísérővel (joggal), szemerkélő esőben mindössze 30 percet ténferegni az M0-áson olyan, mint szmokingban beülni egy Népszínház utcai kispiszkosba. Illetve…..
magnesito 2011.05.30 05:02:43
A végén még kiderül, hogy a bőröndnyi kokót pornósztárok csöcseiről szippantó Charlie Sheen azzal járt a legjobban, hogy a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warner és az azt vetítő CBS kirúgta a produkcióból. A New York Post szerint Sheennek a vígjátéksorozat…..
Amikor értesültem arról, hogy II. Erzsébet Dublinba látogatott, rögtön utána meg az ő fogadására elkészített néhány bombáról hallottam, tudtam, hogy ezt a posztot írom meg mára. Hirtelen aktualitása lett Skulónak, a döglött macskának, az ír szabadsághősök szakadár és…..
 A sorozatgyilkosokat valamilyen kifordult ok miatt titokban mindenki szereti egy kicsit. Manson, Hasfelmetsző Jack vagy éppen Sweeney Todd nem azért váltak a popkultúra ikonjaivá, mert világmegváltó elméleteik helyesnek bizonyultak, hanem azért, mert voltak olyan jófejek és…..
 Volt már olyasmiről szó ezen a blogon, hogy vannak környékek Budapesten, ahol az esély a jóra erősen a nulla felé gravitál. Én ilyennek ismerem a Stadionok metrómegálló körüli területet, a buszból kipufogó gázolaj szaga, a romlott fornetti íze és részeg hajléktalanok…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Nem, ennél jobb hírünk nem lesz mára, és valószínű a hónapra sem nagyon: Danny motherfucking badass Trejo, a szénné tetovált, sittesből színésszé lett mexikói ember a Sons of Anarchy című F/X-sorozatban kapott többepizódos szerepet. Trejo Romero "Romeo" Paradát…..
magnesito 2011.05.13 12:37:19
A tegnapi nap elkezdődött a hányatott sorsú 42. Magyar Filmszemle. A mustra puritán jellegéhez a Geekz is idomul: videós bejelentkezés a múlt évtől eltérően nem lesz, csupán szöveges összefoglaló. Az viszont minden egyes reggel érkezni fog az olvasóink kávéja mellé a…..