Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsaleho

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóltál, édesanya? - kérdeztem, miközben a tésztát dolgoztam össze. Hallottam a megjegyzését, annak ellenére, hogy a tésztára koncentráltam. Jó a hallásom, túlságosan is... :) Ha elmerülök valamiben (ami éppen piszkosul foglalkoztat) és hozzám szólnak, rendszeresen…..
Az első tésztás szakácskönyvem címe: Nélkülözhetetlen TÉSZTA könyv. Ajándék a baráti társaságtól. A kis számítóak. :) Kezdetben (pechükre) ritkán használtam, felkerült a polcra a többi, akkor még kevésnek mondható receptkönyv mellé. Aztán egy szép tavaszi hétvégén…..
Tisztatészta Édes vagy sós? 2011.05.23 12:15:00
Ha a jobb hasábban rápillantotok a "Keress a tészták között" dobozra, akkor a sós ételek nagy fölénnyel vezetnek az édességek mellett. Bevallom, nem vagyok édesszájú, ennek ellenére igyekszem majd "édes élvezetet" is nyújtani, már csak azért is, mert a családom igényli. Én a…..
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a konyhámban teljes mértékben én uralom a terepet. Az anyukám sok esetben átveszi az "irányító" szerepet. Általában hagyom kibontakozni... érdemes, több szempontból is. Elsősorban szeretem nézni ahogyan főz, lenyűgöz a hozzáállása és…..
Tisztatészta Egyszerűen, finomat 2011.04.29 23:59:00
Egy gyorsan és könnyen megvalósítható receptet hoztam. Gondolom a dolgos hétköznapokban Ti is nehezen veszitek rá magatokat egy-egy bonyolult fogás elkészítésére?! Amikor fáradtan hazaesik az ember, nehezen áll neki a konyhai műveleteknek. Nekem is volt olyan időszakom, amikor a…..