Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sh_peti

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha véletlenül nem szavaznának elegen a határon túl, a bűnbak már előre megvan...
sh_peti 2018.04.01 13:43:38
@VáradiJános:
Ti már a büdös életben nem lesztek itt magyarok. Még ha átköltöztök és harminc éve itt is éltek, egymás között akkor is csak szőröstalpú románként fogunk emlegetni.
sh_peti 2018.04.01 17:09:40
@VáradiJános:
Nem gond, a trágárságod már alapból minősít téged...
Peti megmondja Fogyókúra! 2008.04.22 17:09:00
Ma reggel nekikezdtem a fogyókúrának, ezért hősiesen megettem a somlóit a hűtőből. Önmagában a somlói nincs ellentmondásban a fogyókúrával.   A baj ott van, hogy emberek tömegei dobják magukat dilettáns, önjelölt fitnessguruk karmai közé.Mostanában az új…..
A drogriporter nevű specifikus blogon találtam az alábbi összeállítást az amerikai hatóságok drogprevenciós propagandájáról a késő kilencvenes évekig. Ízelítőül két videó, a többit az alábbi linken lehet megtekinteni. ..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
sh_peti 2008.03.10 18:24:12
Én tényleg nem értem...

Az, hogy a "polgári" hívők most jól belerúgtak Feribe amiért "ellopta" a "mi drága Viktorunktól" a királyi koronát, még megértem.

DE!

Számomra teljesen hihetetlen, hogy ezt a buta okoskodást valaki tényleg elhiggye és újra és újra szajkózza, hogy:

pl. Tandíj

"A két szülő jövedelmadója több mint a két gyerek tanítattásának költsége."

1. Akkor ők négyen már semmilyen más közszolgáltatást nem kívánnak igénybe venni, ugye?

Nem várják el, hogy a renőr megvédje őket azoktól, akik útonállásból szeretnének megélni.

Nem kérnek tűzoltást mikor lángol a ház.

Térdig gázolnának a kutyaszarban a szilárd burkolat nélküli útcán.

Lóháton látogatnák a nyagymamát erdőn-mezőn keresztül poroszkálva.

Az önkormányzattól sem várják el, hogy ne engedje a szomszédot az ablaktól 2 méterre tíz méteres tűzfalat építeni.

2. A jövedelemadót az önkormányzatok használják fel. Ők csak max az általános és középiskolai oktatást finanszírozzák belőle, oda viszont nem kell részhozzájárulást fizetni.

Pl. Vizitdíj / Kórházi napidíj

"Nehogy má' kétszer fizessek, fizetem / fizetik utánam a rengeteg TB-t!

Itt sírt az egész ország, hogy nem kellenek az üzleti biztosítók, nálunk meg kell maradnia a "KOCKÁZATKÖZÖSSÉG"-nek.

Akkor meg mi köze van a Te orvosi ellátásodnak a te TB-dhez?

A TB járulékkal még nem fizettél semmiért ami Téged illet... A részeg csoller, a beteg dakota kis meg a nagyi ellátásáért fizettél.

Legyen a háziorvos rendelője újra nyugdíjasklub és várjon csak a lázas beteg három órát a váróban amíg az összes nyugdíjas megméreti a vérnyomását és kitárgyalja a doktornővel a Pista lagziját a Júlcsival...

Egyáltalán! Mi olyan, de olyan sokat fizetünk, hogy a világon nem fizet annyit senki mint mi...

Na, akko' tessék má' utána nézni mondjuk Norvégiának... Jóval magasabb adók, perka a dokinál (csak a kórház van ingyen) és van tandíj is (regisztrációs díjnak hívják). Mindehhez iszonyú sok olajuk is van. De nem is látsz csollert az utcán, mert azzal mindenki egyet ért, hogy rosszul mutatna a járdán fekve...

Mielött valaki beszólna, hogy mennyivel többet keresnek, mondanám, hogy reálbérben nem sokkal jobb ott sem a helyzet.
Kedves információs hölgyike! Az alábbi panasz landol a MÁV-Start-nál. Erőt egészséget! A minap részesülhettem abban a szerencsében, hogy utólagos számlakérelmem közben egy alapos kioktatásban részesüljek. A győri információs pultnál már egy ideje felfedeztem az…..
Belsőség Megvan az első! 2007.11.04 21:39:00
A mélygarázsból felmászva először csak a tetejét láttam meg, és már sejtettem mi lesz az. Vízszintesbe érve pont előttem állt az első 500-as, amit itthon látok. Ráadásul magyar rendszámmal. Megértem a türelmetlen tulajdonost, a nemzetközi bemutató már a nyáron megvolt, de…..
Úgy tűnik, az előző posztban nem sikerült eltalálni a helyes megfejtést, azóta megjelent ugyanis a 38 vonalat tartalmazó lista a GKM honlapján. Ebből kiderül, a minisztérium gyakorlatilag az összes mellékvonalon megszüntetné a személyszállítást, hacsak az önkormányzatok nem…..
Tegnap óta van már precedens értékű ítélet p2p-fájlcserélővel szemben. Ugye a Jammie Thomas-ügyről van szó. Na meg arról, hogy a RIAA köntösébe bújt zenekiadó vállalatok triumfáltak egy nagyot: 24 zeneszám megosztásáért 222 ezer dollár büntetést kellene fizetnie a…..
sh_peti 2007.10.07 23:47:19
Izéke:

Kérdésedet nem idézném mert hosszú, de a válasz:

Hogyan lehetséges, hogy a "nem sztár" előadók is meg tudnak élni, meg tudnak tanulni a hangszereiken játszani és valahogy elkészítik a lemezeiket?

Nagyon kiváló, nagy tudású zenészek élnek a koncertjeikből és nem tartanak el kiadó-vízfejeket.

Sok kitűnő zenész zenél hobbyból és dolgozik más szakmában főállásban...

Nekem ne papolj, '91. óta látom belülről ezt az ipart. Dolgozom benne, körülötte, kiszolgálom.

A producerek álltal eszkábált "zenekarokon" kívül senki sem kezdi 20M-ás stúdióban, 5e Ft-os koncert-belépővel és 10e Ft-os CD-vel.

Madonna is leszopott vagy 50 producert melött sztárt csináltak volna belőle, írtak volna neki egy rakás dalt, addíg mesterkedtek volna rajtuk amíg jól nem szóltak és le nem fizettek volna egy csomó rádiót, hogy nyomják a cuccát.

Ez egy nagy gennyes ipar, aminek semmi köze a MŰVÉSZET-hez, így nagybetűvel.

Ne haragudj, mindjárt elsírom magam a pékes hasonlattól... Hol keres a pák 800-szoros hasznot a kenyéren? De akár csak 2-szerest?

Akkor a többi:

"Képzeld el, hogy a kocsit le lehetne torrentöl lölteni... "

Miért az élő koncertet (nem a felvételt) le lehet?

"De egy lemez költsége adott, sokkal kevesebböl nem tudod megcsinálni"

Valahogy mégis sikerül egy csomó előadónak...

"a kapitalizmusban az az alapfeltétel, hogy az emberek nem lopnak"

Na ne má'! Ezt te sem gondolod komolyan... Alkalom szüli a tolvajt. Te kint hagynád az utcán lezáratlanul a biciklidet a világ bármely nagyvárosában?
Ha lebukás veszélye nélkül "el lehet lopni" a zeneszámokat, mert a technika fejlődése ezt hozta, akkor alkalmazkodni kellene az új helyzethez. A biciklire is teszel lakatot és ha elég jót tettél rá és elég éber vagy akkor a bringád meglesz amikor fel akarsz rá ülni.
Hány biciklitolvajt kapnak el? És hányat nem?

Ezért hülyeség az a "Nem lopnál..." reklám. Dehogy nem! Mindenki. Aki azt állítja magáról, hogy ő nem, az hazudik. Mindenki lop. Meglopjuk a trsadalmat, mert tudjuk, hogy lopják a közpénzeket. Tehát adót csalunk. Nem kérünk számlát, nem fizetünk TB-t a Béla után ha lenyírja a füvünket, stb. Ez természetesen nem magyar dolog. Még Svájcban vagy Norvégiában is csalnak adót, pedíg ott ezerszer jobb az adómorál.
A kapitalizmus pont arról szól, hogy az fog pénzt keresni aki a legjobban alkalmazkodik az adott körülményekhez.

"De az lenne a kapitalista természetes állapot, hogyha néhány gettolako belekáromkodik amikrofonba és ez millióknak tetszik, akkor ök sokat keresnek"

Ha milliók járnak el a koncertjeikre, akkor keressenek milliókat...

"Miért? Ha nem tudod megvenni madonnát megjelenéskor 5e-ért akkor megveszed 10 év mulva 1500ért az antikváriumban. "

Ja, ha nem dughatom meg 20 évesen akkor majd 70 évesen ő fog fizetni érte... :(O)
De hogy jön ez ide?
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
sh_peti 2006.09.15 17:22:42
Ajánlom mindnkinek, hogy egyszer menjen el megnézni a műsor felvételét élőben!

Ha azt hiszitek, hogy a dizájncenter sz*r volt akkor elmondom, hogy a negyedét nem láttátok. A keramikus "művész" olyan sötét, hogy nincs árnyéka...

A Gyárfással közel másfél órát szenvedett, hogy összehozzák ezt az öt percet. Hülye kérdésekre egyszavas válaszok voltak. Nem fosott tőle egyáltalán, csak olyan tartása van az embernek, hogy egyszerűen nem lehet neki bulvárkérdéseket feltenni.
Próbálta firtatni a vagyonát vagy húsz percig, de a Gyárfás nem volt partner...

Szegény Tóth Vera nyó'c á'talánossal, halálra égette magát. Szerencsére a 90%-át kivágták. Zavarban volt és folyamatosan, magától beszélve mesélt el olyan dolgokat amiket az ember még a legjobb barátjának sem...
A hangja viszont végre kialakult és király kis félórás koncertet adott a műsor végén.

Kovács Ági viszont sokkal inteligensebb mint az a benthagyott részletekből kitűnik.

Összeségében, Fábry már sehol sincs régi önmagához képest. Megrekedt pisi-kaki-nacionálviccek bűvkörében. Megfáradt, a poénokat már mások írják neki. Mindezt jelzi, hogy a fizető rajongó közönség a viccek kétharmadán nem nevetett, hiába villogott a lámpa és a felvétel felénél el is ment közel fele. Négy és fél órát szenvedtünk a stúdióban, ebből sikerült annyi ameddig a műsor tartott. Jót nem vágtak ki.

Amúgy a most azt sem lehet mondani, hogy ne lett volna idejük jobbakat írni. A nyári szünet utáni első adás volt...

Egyébként tőlem azt mond mindenkire amit akar, de ez a "Fleto" cucc max kétszer vicces... ugyan úgy, ahogy a "művész" úrtól is a Kóka helikopter-sapkája... Nekem a harmadiknál már inkább szimpla irigységnek tünt...
Kétségbeesetten próbálja magát apolitikus, egyik oldalhoz sem húzónak bemutatni - szerintem - egyre kissebb sikerrel.

Az RTL Klub-nak meg tök kényelmes, mert így lehet a Heti-Hetes ellenpontjaként aposztrofálni - noha ideje lenne pihentetni és lehetőséget adni a többieknek is.