Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huh. hat az irassal jol el vagyok maradva, de egyre kevesebb idot lehet kapni ugyanannyi penzert es most is csak netkavezoban sikerult gephez jutnom, ugyhogy megint csak rovid tudok lenni.Santa Catalina de Somoza utan Foncebadonban aludtam, ami egy nagyon hangulatos albergue volt, egy szinte…..
kwind-camino Gyors bejelentkezes 2011.06.07 18:06:32
Most csak egy nagyon gyors bejelentkezes, mert kifogtam a vilag leglassubb es legdragabb internetet szerintem. Majd utolag potlom a bejegyzest, ahol jobb lesz a lehetoseg.Jelenleg Fonfriaban vagyok, gazdagabban egy ujabb vizholyaggal a jobb talpam parnajanak kozepen, meg persze nehany kilometeren.…..
kwind-camino Aggodas... 2011.05.27 17:57:00
Hat.... Most egy kicsit el vagyok kenodve... Nem tudom hogy lesz a labammal.... Most eloszor fordult meg a fejemben, hogy nem biztos, hogy vegig tudom majd jarni. Nem a fejemben van a baj, akarom-szeretnem. A lenduletem is megvan hozza, de egyszeruen a labam nem nagyon tud "lepest…..
Ismet itt! :)Legutobbi jelentkezesem ota eltelt mar nehany nap, nekem olyan, mintha ezer eve lett volna, annyi miden tortenik. :)Azofra utan, ami egy nagyon kenyelmes, peregrinobarat hely volt "atsetaltunk" Santa  Domingo de Calzadaba. Na itt megint potyogott a konnyem, hogy nincs…..
kwind-camino Utolsó estén... 2011.05.10 22:21:00
Egyedül vagyok. Mindenki elment. Ez az utolsó estém itthon az út előtt. Lassan este fél tíz van. A telefon is elcsendesedett. Magamra maradtam a gondolataimmal...Boldog vagyok és aggódó. Boldog az indulás kézzelfogható közelsége miatt. A barátaim miatt. Akik újra…..