Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dindl

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
A magyar álláskeresők harmada gondolja magáról, hogy túlképzett, miközben a munkaadók szerint 40 százalékuk inkább alulképzett. Persze az is lehet, hogy e két halmaznak nincs közös része, de ez sajnos kevéssé valószínű. Sokkal inkább tűnhet úgy, hogy ismét egy szokásos…..
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
dindl 2012.03.19 21:49:01
@hipszi: én egyébként arra a szülői társadalomra is kíváncsi vagyok akik ezt a "pornón felnőtt" generációt "kitermelte"
Mégis milyen értékeket adtak tovább (ez egy költői kérdés...)
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Civil szervezetek tiltakoztak ma a józsefvárosi önkormányzat döntése ellen, amelynek következtében egy anya négy gyermekével kerülhet utcára, mert átalakította a helyhatóság raktárhelyiségét. Mata Józsefné férje meghalt, neki pedig vénás trombózisa volt. Az önkormányzat…..
dindl 2011.11.03 08:26:26
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
dindl 2011.10.18 13:31:09
@GGG77: de a német nő!!! én kint élek németországban és a német! pasiktól mást sem hallok mint hogy nem akarnak a német nők dolgozni, nem tudnak főzni, a gyerekeiket is az ou-perek nevelik stb. ja és még rondák is és rendkívűl prűdek......